香港長跑網  - 長跑長友

樓主: piyrag
打印 上一主題 下一主題

港島區老實人吹水區

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 23 天

GOOD AFTERNOON

升級   0%

該用戶從未簽到

105 明天大家一起加油啊!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 MatthewTse 於 2011-4-2 14:51 發表
    105 明天大家一起加油啊!
    你地天日玩65k 佩服.

升級   100%

該用戶從未簽到

各位...我開呢個post的服務到此為止啦。

想繼續吹水打招呼搵人開新post啦!

這個post我唔想佢再run下去。

請各親生跑友尊重我意願

謝謝!

(不用回此post)

升級   100%

無聊
  • 簽到天數: 493 天

各位午安

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kin8333 於 2011-4-3 13:18 發表
    各位午安

亞波叔午安,
    點解咁得閒同人午安都唔同人地del此post呀?

升級   50.35%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2011-4-3 16:41 發表 亞波叔午安,點解咁得閒同人午安都唔同人地del此post呀?

It may be computer generated message. Automatically post every day.   No sense !

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 continent 於 2011-4-3 23:25 發表

It may be computer generated message. Automatically post every day.   No sense !

同意!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2011-4-3 16:41 發表

亞波叔午安,

hahaha~

升級   100%

無聊

原帖由 神童威威 於 2011-4-3 16:41 發表

亞波叔午安,

請問我在這裡說午安有問題嗎?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kin8333 於 2011-4-4 00:58 發表

當然冇問題啦!我點咁質疑你做野吖!八怪一問姐...你唔係嬲麻!
    不過我依家知道點解管理層唔del此post喇
    因為波叔原來會不時入來請安...
    我都要打聲招呼先...波叔早晨 ...波叔午安 ...波叔晚安 ...

升級   50.35%

該用戶從未簽到

原帖由 kin8333 於 2011-4-4 00:58 發表 請問我在這裡說午安有問題嗎?

如果現在都唔知問題在那!真係好大問題,都幾難明!永遠都唔會知主流意見!可以 give up !

升級   82.35%

該用戶從未簽到

原帖由 kin8333 於 2011-4-4 00:58 發表

OMG !難道你沒有看見此標題嗎?

升級   100%

無聊

原帖由 continent 於 2011-4-4 08:51 發表

如果現在都唔知問題在那!真係好大問題,都幾難明!永遠都唔會知主流意見!可以 give up !

森美師兄:本人是新人,不懂的請多多指導,請說出來吧!還有本人不能長時間座在電腦前,有時間才可以看電腦,謝謝你.

升級   50.35%

該用戶從未簽到

原帖由 kin8333 於 2011-4-4 09:23 發表 森美師兄:本人是新人,不懂的請多多指導,請說出來吧!還有本人不能長時間座在電腦前,有時間才可以看電腦,謝謝你.

I really give up.   You did the right thing.  Please carry on !  I think it may be my problem.

升級   100%

無聊

原帖由 continent 於 2011-4-4 09:45 發表

I really give up.   You did the right thing.  Please carry on !  I think it may be my problem.

森美:小第讀書小不懂看英文,所以你說什麼我都不知道,我看過你打中文的呀,為何不打中文字呀,你是中國人嗎?

升級   100%

無聊

原帖由 continent 於 2011-4-4 09:45 發表

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kin8333 於 2011-4-5 00:29 發表

森美:小第讀書小不懂看英文,所以你說什麼我都不知道,我看過你打中文的呀,為何不打中文字呀,你是中國人嗎?

波叔晚安 ,
    我都唔係好識英文 ...森美會唔會講緊英文操口嫁
    波叔快d查下字典好喎?你要維護網站形象嫁!辛苦晒

升級   78.75%

該用戶從未簽到

原帖由 kin8333 於 2011-4-5 00:29 發表

wor.......is it a discrimination? why happen if i don't know how to type chinese? then i cannot say anything in this forum?

i know that this forum claims no foul langauge.....but i don't know this forum is "no english" also........

it seems to me that he is from the management.......is it the imagine that THIS FORUM want to represent?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 spmho 於 2011-4-5 01:12 發表

wor.......is it a discrimination? why happen if i don't know how to type chinese? then i cannot say anything in this forum?

i know that this forum claims no foul langauge.....but i don't know t ...

唉!又要查字典 ...