香港長跑網  - 長跑長友

樓主: iceberg99
打印 上一主題 下一主題

TKO毅行 T隊, K 隊 (及O隊 --> support team) 操山 go Go GO!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

醒唔起琴晚承應左,好彩入黎裝下 差d瀨野...

T 隊需要幾多水/水特就單聲就得~ 小學生隊星期六晚10pm起沙田坳起步,順個手姐

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-9-9 00:35 發表

唔該晒狗哥! 小弟以你為榮!

亮哥言重,順手姐 大家互相幫手互相加油 (不過唔入黎look下都醒唔起承應左....)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2010-9-9 12:34 發表

亮哥言重,順手姐 大家互相幫手互相加油 (不過唔入黎look下都醒唔起承應左....)

狗哥~~ 放心WOR.我會提BOLO 佢地星期六再CALL CALL 你 ..
THANKS 你幫手就真

升級   0%

該用戶從未簽到

K 隊 隊員 .明晚預要打水戰. 天雨路滑 最好帶枝行山杖去.
另外會5會一齊食晚飯架 ~~~

升級   94.3%

該用戶從未簽到

3L 水特 + 4L 水 丫唔該,會唔會太重?

我地應該十一點半左右到達沙田坳。

原帖由 狗哥 於 2010-9-9 12:32 發表

醒唔起琴晚承應左,好彩入黎裝下 差d瀨野...

T 隊需要幾多水/水特就單聲就得~ 小學生隊星期六晚10pm起沙田坳起步,順個手姐

tv_v4.rar

58.39 KB, 下載次數: 1

升級   94.3%

該用戶從未簽到

有耐性又好彩既話可以等到 3號,13號或23號去惠x用恆x EnJxx 卡仲用95折,每支可以平多七毫子。

原帖由 快活人 於 2010-9-9 12:14 發表

大雄軍師~~, 煩請你按排4枝保特(1.25LTS) + 5枝500m 水埋起獅子亭附近.再通知我地.  

** 保特做更特價 ( 7仔 or 惠x 14.9一枝) , 水就要至cheap 果隻 ( 如果搵到10元 /5枝就最好la)   

K 隊隊員仲有咩要補充 ...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 哈利330 於 2010-9-9 13:48 發表

狗哥果d 水10元/5枝 , 好低架

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 哈利330 於 2010-9-9 13:55 發表
有耐性又好彩既話可以等到 3號,13號或23號去惠x用恆x EnJxx 卡仲用95折,每支可以平多七毫子。

係 ??? but 保特5係成日有特價呢
今晚要去入貨先 ....

升級   0%

該用戶從未簽到

學堅堅講返句: 碎料啦 我地應該都係搭車上沙田坳姐 mark低先,果日有咩 + + - - 再聯絡~

升級   9.35%

該用戶從未簽到

http://ishare.iask.sina.com.cn/f/9870805.html

photos about 樂善盃 route pre-trip in 5 Sep 2010

pw: tko20100905

升級   0%

慵懶
  • 簽到天數: 62 天

咁樣我地帶2L水已夠了。

升級   0%

慵懶
  • 簽到天數: 62 天

TKO毅行T隊K隊訓練12:
    日期:TKO-K隊:10/9/2010 (星期五)   TKO-T隊:11/9/2010 (星期六)
    集合時間及地點:TKO-K隊 - 8:25pm於西貢碼頭巴士總站公厠前空地 --> 坐~8:30pm #299巴士往企嶺下

行程及預計時間:
    1. 麥4, 企嶺下 - 沙田凹獅子亭    (約15.7k) 4:30
    2. 麥5, 沙田凹獅子亭 - 大埔道    (約7.6k)   1:45
    3. 麥6, 大埔道 - 城門水塘          (約4.6k)   1:00
    4. 麥7, 城門水塘 - 鉛鑛凹          (約6.2k)   2:10
    5. 麥8, 鉛鑛凹 - 大帽山荃錦公路 (約9.7k)   2:20  (有士多供隊員大吃大喝, 有厠所更衣)
                                         (全程約43.8K)  (11:45) (target 星期六9:00am前到達終點)

備註: 0. 今次係長課 (>40km),要有心理準備
              1. 請最少自備約2L-2.5L水, 於沙田凹 / 城門水塘再補飲品, 亦需帶備補給品如麵包, power gel等.
              2. 自備防晒用品, 包括帽, 黑超, 防晒霜等, 所有物品應用有胸帶及腰帶小背囊盛載, 行李越輕越好.
              3. 記得帶備電筒
              4. 另外週末天氣不穩定,自備雨具,以備不時之需
              5. 建議帶人字拖及衣物於終點替換.         

5. 歡迎各區跑友跟操.

人工智能報名:
    TKO-K隊 - 星期五晚
    1. 公牛
    2. 活活
    3. 明
    4. iceberg99
    5. 呀招 (唔知會唔會阻住大家呢?!)
    6.

TKO-T隊 - 星期六晚
    集合時間及地點:7:00pm於西貢碼頭巴士總站公厠前空地 (乘坐的士往企嶺下)
                            若想一齊吃晚餐者請於6:30pm於西貢「老地方」(華威餐廳)食住等

1.馬拉
    2.猿球
    3.Desmond
    4.
    5.
    6.

警告及聲明:
    1. 此項網友約行山聚會適合身體並無任何疾病(包括已知或隱疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。如身體不適,切勿強行參加。
    2. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。
    3. 活動不排除將於寒冷大風有雨的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。
    4. 若活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。
    5. 參加者的個人保險須自行負責。

升級   0%

該用戶從未簽到

日期:TKO-K隊:10/9/2010 (星期五)   TKO-T隊:11/9/2010 (星期六)
    集合時間及地點:TKO-K隊 - 8:25pm於西貢碼頭巴士總站公厠前空地 --> 坐~8:30pm #299巴士往企嶺下

行程及預計時間:
    1. 麥4, 企嶺下 - 沙田凹獅子亭    (約15.7k) 4:30
    2. 麥5, 沙田凹獅子亭 - 大埔道    (約7.6k)   1:45
    3. 麥6, 大埔道 - 城門水塘          (約4.6k)   1:00
    4. 麥7, 城門水塘 - 鉛鑛凹          (約6.2k)   2:10
    5. 麥8, 鉛鑛凹 - 大帽山荃錦公路 (約9.7k)   2:20  (有士多供隊員大吃大喝, 有厠所更衣)
                                         (全程約43.8K)  (11:45) (target 星期六9:00am前到達終點)

1. 請最少自備約2L-2.5L水, 於沙田凹 / 城門水塘再補飲品, 亦需帶備補給品如麵包, power gel等.
              2. 自備防晒用品, 包括帽, 黑超, 防晒霜等, 所有物品應用有胸帶及腰帶小背囊盛載, 行李越輕越好.
              3. 記得帶備電筒

人工智能報名:
    1. 公牛
    2. 活活
    3. 明
    6. 車仔 (想問夜行有咩要特別留意OR帶?小弟沒有經驗,希望唔好拖你地後腳,有事自行退)

集合時間及地點:7:00pm於西貢碼頭巴士總站公厠前空地 (乘坐的士往企嶺下)
                            若想一齊吃晚餐者請於6:30pm於西貢「老地方」(華威餐廳)食住等

1.馬拉
    2.猿球
    3.Desmond
    4.
    5.
    6.

警告及聲明:
    1. 此項網友約行山聚會適合身體並無任何疾病(包括已知或隱疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。如身體不適,切勿強行參加。
    2. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。
    3. 活動不排除將於寒冷大風有雨的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。
    4. 若活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。

升級   100%

該用戶從未簽到

車仔, 最緊要帶一支好的電筒, 壞人介紹起實惠有得賣既led胆頭燈幾好用, 因為戴起頭上又得, 搵手渣住又得, 因為佢有4個胆, 又有幾個mode, 可以控制d光聚d或散d都得, 光度又十足, 價錢又唔使一百蚊, 買得過.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2010-9-9 20:09 發表

行程及預計時間 ...

車仔~~要帶頭燈or 電筒  .
    要帶d野食沿途進食 ......
    帶後備衫 .記得pack 好
    帶多對蔑可除時替換
    獅子亭有補及 .第4段可以 揹小d水

升級   100%

該用戶從未簽到

唔知聽晚會唔會好似琴晚咁狂閃電, 如果係就要改期!

若唔使改期, 我同靜儀大約會起00:00帶埋水、水特同埋神秘美味消夜起獅子亭等你地, 一於試下SUPPORT實戰, 到時記住起山上與我電話聯絡, 等我易D預時間.

升級   6.55%

無聊
  • 簽到天數: 2 天

集合時間及地點:TKO-K隊 - 8:25pm於西貢碼頭巴士總站公

升級   6.55%

無聊
  • 簽到天數: 2 天

集合時間及地點:TKO-K隊 - 8:25pm於西貢碼頭巴士總站公廁前空地 --> 坐~8:30pm #299巴士往企嶺下

行程及預計時間:
    4. 麥7, 城門水塘 - 鉛礦凹          (約6.2k)   2:10
    5. 麥8, 鉛礦凹 - 大帽山荃錦公路 (約9.7k)   2:20  (有士多供隊員大吃大喝, 有廁所更衣)

3. 記得帶備電筒

人工智能報名:
    1. 公牛
    2. 活活
    3. 明
    6. 車仔 (想問夜行有咩要特別留意OR帶?小弟沒有經驗,希望唔好拖你地後腳,有事自行退)
    7. KK X 3 (帶埋兩個隊友o黎, 希望跟到, 如果唔係請賣甩我地. )

集合時間及地點:7:00pm於西貢碼頭巴士總站公廁前空地 (乘坐的士往企嶺下)
                            若想一齊吃晚餐者請於6:30pm前於西貢「老地方」(華威餐廳)食住等

1.馬拉
    2.猿球
    3.Desmond
    4.
    5.
    6.

警告及聲明:

升級   9.35%

該用戶從未簽到

今晚同猿球跑街, 邊聽歌, 慢慢來, 跑得好舒服. 完了回家, 隊支cola, 先沖個熱水再+冷水, 扒埋啊媽D靓飯.
    滿足啦.
    TKOSG - Lohas Park - UST - Home.
    20x km within 2 hrs
    收貨. " />" />

升級   0%

該用戶從未簽到

5該晒大雄今晚十卜我地

今晚要幾多枝水同埋水特AR ~~
    KK C5C 預埋你地 .如果係要通知大雄軍師