香港長跑網  - 長跑長友

樓主: iceberg99
打印 上一主題 下一主題

TKO毅行 T隊, K 隊 (及O隊 --> support team) 操山 go Go GO!!!

升級   4.4%

該用戶從未簽到

原帖由 明跟人生跑 於 2/10/2010 23:09 發表 隊長,小強,唔好意思,在大帽山腳買了綠力拿上山接他們,點知一路行.行到閘口都見不到車仔.活活.Bolo唯有返轉投.錯過了和你們一起吃飯.下次再約
我地個個都以為你跟o左"果位"走o左去田夫仔添...佢地幾個試新路落呀,所以你地未撞唔到面囉。

原帖由 timmywwc 於 3/10/2010 19:35 發表 唔緊要,大巴機會!!!遲D大家夾下一齊練長課!!!!!今曰小弟走了轉M0-M101,在行第三、四段時腦中都不段浮現和TKO一起行時的片段,十分開心 ,在LONGRUN中TKO隊雖然不是最快,但數最開心的隊必定名列前茅 ...
X2,同你地行真係好鬼開心~

如果唔係因為果晚落雨地滑要小心行 & 撞蛇,你地一定行到14個鐘內。體驗左第一次雙坳後會進步好多o架!
時間安排到的話不妨試一試頭50km~
大家都一齊努力捱埋呢幾課,加油呀~

升級   0%

慵懶
  • 簽到天數: 62 天

原帖由 timmywwc 於 2010-10-3 19:35 發表

唔緊要,大巴機會!!!遲D大家夾下一齊練長課!!!!!

今曰小弟走了轉M0-M101,在行第三、四段時腦中都不段浮現和TKO一起行時的片段,十分開心 ,在LONGRUN中TKO隊雖然不是最快,但數最開心的隊必定名列前茅 ...

timmy 隊長真勁,我地仲未抖完,你地已 行多轉1-5,厲害!!

升級   94.3%

該用戶從未簽到

請問大家手上有多少捐款未入數?

自行用 Credit Card 上網入數, Team Page 的籌款總額可以即時更新,
    這是最快捷方便的方法,而非網上籌款則只會在比賽後(12月)才更新。

現在 T隊(0576) 及 K隊(0709) 分別尚欠 $200 及 $4750。
    我已籌了$4700,個人能力有限,大家可否分擔一下籌款的責任?

除了我之外,其餘落場的 8位隊友每人籌 $618.8 ($4950/8) 可以嗎?

希望大家不要忘記毅行者背後的意義。

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 哈利330 於 2010-10-5 12:14 PM 發表
    請問大家手上有多少捐款未入數?

自行用 Credit Card 上網入數, Team Page 的籌款總額可以即時更新,
    這是最快捷方便的方法,而非網上籌款則只會在比賽後(12月)才更新。

現在 T隊(0576) 及 K隊(0709) 分別尚欠 $200 及 $4750。
    我已籌了$4700,個人能力有限,大家可否分擔一下籌款的責任?

除了我之外,其餘落場的 8位隊友每人籌 $618.8 ($4950/8) 可以嗎?

希望大家不要忘記毅行者背後的意義。

我都raised >HKD 1000X, 明天電聯你, 度度kui...

升級   9.35%

該用戶從未簽到

O球 ching 好反D 未啊

升級   94.3%

該用戶從未簽到

仲有乜好度丫,用信用卡上網捐$200 比 T隊,其餘比 K 隊啦,應該可以儲埋信用卡積分添。

原帖由 wty16 於 2010-10-5 22:18 發表

我都raised >HKD 1000X, 明天電聯你, 度度kui...

升級   6.85%

開心
  • 簽到天數: 1 天

TKO毅行T隊K隊訓練17:
    日期:K隊:9/10/2010 (星期六)   T隊:10/10/2010 (星期日)

K隊 - 星期六行程
    集合時間及地點:8:30am  at 荃灣MTR站上蓋#51巴士站搭車,9:00am 大帽山荃錦公路起步
    行程及預計時間:
    1. 大帽山--大欖涌水塘                  (8.91K) 1:15:00 (連5分鐘休息)
    2. 大欖涌水塘--大欖涌水塘出口      (5.76K) 1:15:00 (連5分鐘休息)
    3. 大欖涌水塘出口--大棠度假村      (5.58K) 1:00:00

備註: 1. 中途冇補給, 大部份時間跑落(不過臨尾上~200米), 帶備足夠嘅水、冰、飲品, 亦帶備補給品如麵包, power gel等.
              2. 若天晴請自備防晒用品, 包括帽, 黑超, 防晒霜等, 所有物品應用有胸帶及腰帶小背囊盛載, 行李越輕越好.
              3.
    週末天氣不穩定,自備雨具,以備不時之需
              3. 建議帶人字拖及衣物於終點替換.         

人工智能報名:
    K隊 - (星期六)
    1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.

T隊 - (星期日)
    1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.

升級   94.3%

該用戶從未簽到

星期六全日要開OT來不到 。

升級   100%

該用戶從未簽到

哈利請放心, 其實wty16早前已對我說收到$1000善款, 並打算捐比k隊, 其他k隊成員亦有共識把將收到的善款谷晒去k隊度. 若最後仍不夠的話我會有辦法.

我和iceberg已過數的$1000報名費不知計不計入善款度?

升級   94.3%

該用戶從未簽到

咁ok 啦老總,之前有師兄提過話籌夠兩萬八下年可優先登記等你有得玩,恐怕很難做到。

https://www.oxfamtrailwalker.org.hk/opencms.war/opencms/_info_/info/qna/qna.html?__locale=zh_HK (尾四的問題)
    所有在今年「樂施毅行者」籌款達28,000元的隊伍,可在來年的「樂施毅行者」獲得優先登記。

原帖由 大雄2009 於 2010-10-6 13:17 發表
    哈利請放心, 其實wty16早前已對我說收到$1000善款, 並打算捐比k隊, 其他k隊成員亦有共識把將收到的善款谷晒去k隊度. 若最後仍不夠的話我會有辦法.

我和iceberg已過數的$1000報名費不知計不計入善款度?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 哈利330 於 2010-10-6 14:36 發表
    咁ok 啦老總,之前有師兄提過話籌夠兩萬八下年可優先登記等你有得玩,恐怕很難做到。

https://www.oxfamtrailwalker.org.hk/opencms.war/opencms/_info_/info/qna/qna.html?__locale=zh_HK (尾四的問題)
    所有在今 ...

今年已改30,000

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 哈利330 於 2010-10-6 14:36 發表

所有在今 ...

原來如此, 為咗等我下年有得玩, 請各隊員努力籌夠三萬!

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 哈利330 於 2010-10-5 11:23 PM 發表
    仲有乜好度丫,用信用卡上網捐$200 比 T隊,其餘比 K 隊啦,應該可以儲埋信用卡積分添。

but i have no credit card

升級   94.3%

該用戶從未簽到

網上捐款確實需要輸入捐款者的地址(見下圖)。
    大家都是常上網的人,不覺得又要用筆填表、又要處理ATM receipt / 保存現金及辦理其他手續又麻煩又容易出錯嗎?

https://www.oxfamtrailwalker.org.hk/opencms.war/opencms/_info_/join/registration/onlinedonation.jsp?teamId=2803&memberId=0&donationType=TEAM&__locale=nulTeam%20Pagel

升級   94.3%

該用戶從未簽到

Northface 薄風褸有貨啦! 不過信用咭條數仲未o係 e-banking 見到,每件預 HKD $13x 都唔會有錯啩。

成成、KF、亮哥、Rockiec 想點交收呀?

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 9 天

原帖由 哈利330 於 2010-10-7 22:25 發表
    Northface 薄風褸有貨啦! 不過信用咭條數仲未o係 e-banking 見到,每件預 HKD $13x 都唔會有錯啩。

成成、KF、亮哥、Rockiec 想點交收呀?

藍色好sharp, 送多罐可樂唔該
    哈利, 星期日下午會否跑TKO運動場? 唔該唒

升級   0%

該用戶從未簽到

明天操練WHY 無人報名AR~~~~
    我明天11點令有事要做,所以跟5到大隊行

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 烏拉 於 2010-10-8 14:26 發表

" />" />" />" />係咪我想跟黎既時候就矛人玩呀??" />" />
    仲諗字有活活陪字. 無有怕. 家下." />" />hjgh

SORRY AR ~~臨時有野攪,所以5到ar  

升級   94.3%

該用戶從未簽到

既然沒有人報名,星期六原定計劃取消啦。