香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

明天東涌早去早回單車團(7月4日)->改做科學園

關閉 [複製鏈接]

升級   52.3%

該用戶從未簽到

雖然早兩日先踩完, 但係未來兩個星期日都要比賽, 差唔多係科學園比賽前最後一個長課
但我明天有點事, 唔可以太遲走
會6:15係東涌橋底開始, 有興趣就一齊來, 要遲一點就路上見!

各位唔好意思, 因為聽日有要事, 會改做科學園 7:30

+1 0
上一篇︰祝熱鬥小馬ching, runray ching, 7月3日生日快樂下一篇︰想搵跑友在青公跑長課 (星期日朝早)

升級   95.6%

該用戶從未簽到

受左傷啱啱好返, 聽日有個hea比賽   , 都係黎唔到

升級   44.74%

該用戶從未簽到

大埔粉嶺上水友有冇人會去啊?
小弟明天都要早回
如果有人夾到call van或者順風車都會黎

升級   14.3%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2010-7-3 10:40 發表 雖然早兩日先踩完, 但係未來兩個星期日都要比賽, 差唔多係科學園比賽前最後一個長課但我明天有點事, 唔可以太遲走會6:15係東涌橋底開始, 有興趣就一齊來, 要遲一點就路上見!

本來都想整番轉, 正! 明早見

升級   0%

該用戶從未簽到

倒屎咁早......今晚又有波睇. .....唔黎啦

升級   98.8%

該用戶從未簽到

半夜西班牙嗰場唔睇, 希望黎倒

升級   100%

該用戶從未簽到

科學園比賽前最後一個長課, 一定要嚟, 可惜補品未到!

因交通關係, 最早都要7:15, 唔知有無ching/ctse 咁上下時間,
可以放低個背囊仔!![size=11.6667px]

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 eddiebuzz 於 2010-7-3 12:17 發表

本來都想整番轉, 正! 明早見

唔好意思eddie, 聽日來唔到....

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2010-7-3 18:15 發表
科學園比賽前最後一個長課, 一定要嚟, 可惜補品未到!

因交通關係, 最早都要7:15, 唔知有無ching/ctse 咁上下時間,
可以放低個背囊仔!!

Sorry Rockie, 聽日會改地點, 唔知你來到嗎?

升級   44.74%

該用戶從未簽到

太慘喇,科學園主場都無得黎踩

因為晏晝諗住拆走塊舊餅換新既時候拎撻左粒螺絲
而家企左係到
今晚應該都唔會再攪住,所以聽日無車過黎踩

你地操得開心D啦

升級   14.3%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2010-7-3 20:07 發表 唔好意思eddie, 聽日來唔到....

唔駒, 下次再踩過! 明天同大人游車河先!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2010-7-3 20:08 發表 Sorry Rockie, 聽日會改地點, 唔知你來到嗎?

都無問題, 但係果度唔係唔俾人踩咩?

响邊度等呢? 我都係要放低個背囊仔

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2010-7-3 22:12 發表

都無問題, 但係果度唔係唔俾人踩咩?

响邊度等呢? 我都係要放低個背囊仔

近大埔方向既回旋處

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2010-7-3 22:55 發表 近大埔方向既回旋處

係咪公厠對面果個停車位??

明早見!

升級   100%

該用戶從未簽到

今朝又踩咗 52K+8K番屋企, 唔該晒key 兄車咗大截路程,
等我湊足60K!

今日真係一個字形: 熱!!
好似仲熱過7.1東涌, 可能呢排熱開, 加埋呢度無山、無樹蔭...
不過今日幾好風!

記得舊年咁上下時間第一次租車跟 7兄、kopo兄, eddie 兄學嘢,
諗住玩超越三項! 果陣時速度只可以keep 到27、28K!! 已經係極限!!
重只可以踩到6、7個圈! 跟住要去大家樂飲水、涼冷氣!!

咁快又一年, 今日踩咗13個圈, 勾住jason 兄都可以去 38K+ !!
諗番轉頭, 真係好似BB仔學行路! 都係唔該晒jason 兄攪咁多次東涌100K,
受用不少!!

升級   100%

該用戶從未簽到

今日踩車, 偶然都見到警車、鐵馬經過,
但係無理我地, 無傳言話俾告票、警告之類...

可能呢排風聲緊, 或者天氣熱, 真係少咗人嚟操車!
我地都係得8個人 !! jason, ginny, patrick, loud, chris, key,
加埋一個ctse 添(遲嚟, 唔知邊個??)

加埋其他車手, 都係得十幾二十幾個!
對駕車人士無咁滋擾, 警察叔叔隻眼開、隻眼閉都未定!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2010-7-4 14:55 發表
今朝又踩咗 52K+8K番屋企, 唔該晒key 兄車咗大截路程,
等我湊足60K!

今日真係一個字形: 熱!!
好似仲熱過7.1東涌, 可能呢排熱開, 加埋呢度無山、無樹蔭...
不 ...

rockiec hing, 本身個底夠厚,以前你未玩鐵人賽,你 5 知原來你已經有對強而有力的雙腿
好似阿 kopo 兄,以前他也未踩過 RB, 我記得第一跟他出創新路,我見他用尾飛輪(17齒),
我好詫異,問他你點解不用大 d 飛輪?他說好輕腳。0下!好強呀, longrun 真的藏龍躺虎,
好多 chings and ctses,好能真的 5 知原來自己系這麼強。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2010-7-4 15:06 發表

我地都係得8個人 !! jason, ginny, patrick, loud, chris, key, ...

熱死人,應該有 >34 C,
希望 d 豪宅入伙前都可以去操下車。

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-7-4 17:50 發表
[size=11.6667px]rockiec hing, 本身個底夠厚,以前你未玩鐵人賽,你 5 知原來你已經有對強而有力的雙腿
好似阿 kopo 兄,以前他也未踩過 RB, 我記得第一跟他出創新路,我見他用尾飛輪(17齒),
我好詫異,問他你點解不用大 d 飛輪?他說好輕腳。0下!好強呀, longrun 真的藏龍躺虎,
[size=11.6667px]好多 chings and ctses,好能真的 5 知原來自己系這麼強。

舊年玩超越三項, 都聽到唔少長跑網ge 跑手都好想試下!
尤其是啱啱畢業個班女鐵人, 原先都係玩開長跑架!

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2010-7-4 15:06 發表

我地都係得8個人 !! jason, ginny, patrick, loud, chris, key, ...

見到好多次, 好彩又真係無咩點理我地
不過今日真係熱得利害
大家繼續努力, 踩車既野同跑步一樣, 多勞多得, 每一次大家都會越來越強