香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

東區長跑迎奧運 06/07/2008

升級   0%

該用戶從未簽到

我想問有冇Ching會打算參加呢個比賽架?我覺得$50都玩得過,仲有紀念T,不過唔知道係邊種Tee呢 ~~

我聽其他Ching講,話條賽道都ok斜wo ~~~ 不過我覺得都幾有挑戰性呀 ~~~

請報左名的Ching揮一揮手啦 ~~~ Thx ~
+1 0
上一篇︰銅鑼灣海旁 - 灣仔海濱公園 - 會展中心下一篇︰woo~落住雨跑仲正~

升級   78.75%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2008-6-12 17:14 發表
我想問有冇Ching會打算參加呢個比賽架?我覺得$50都玩得過,仲有紀念T,不過唔知道係邊種Tee呢 ~~

我聽其他Ching講,話條賽道都ok斜wo ~~~ 不過我覺得都幾有挑戰性呀 ~~~

請報左名的Ching揮一揮手啦 ~~~ Thx ~ ...

有師兄開過呢個topic,可以留意下面呢條link先
https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=1223&goto=lastpost#lastpost

升級   0%

該用戶從未簽到

咦?係wo ~ 哈哈 ~ 之前冇留意到添 ~~~

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

我同GILLS兄都會到…
    報名要快,6月20號截上…

升級   0%

該用戶從未簽到

見到咁多Ching去,咁我都一於參加啦~~~~

哈哈 ~ 等我叫埋成班同學去報名先 ~~~