香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

屯門區新手報到

升級   97.05%

該用戶從未簽到

大家Ching, Ctse 各位好!

本人是屯門跑友,留意此網也很久,發現新界西區的跑友在此網特別活躍,也很想跟大家一起跑,但因為工作關係,一般練跑時間都不能在晚上,所以遲遲不現身,伹見此網越搞越出色,聯糸了很多不同會籍的跑手及熱愛跑步的朋友加入,寄然大家都熱愛跑步,所以一定要現身以示支持!!!
+1 0
上一篇︰屯門大斜路位置下一篇︰自行車
711MF 該用戶已被刪除

升級   35.4%

該用戶從未簽到

屯門區跑友歡迎曬
我都係屯門跑友
而且7月11日有慢跑活動, 有時間歡迎出席

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   41.95%

該用戶從未簽到

歡迎師兄!

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

pwong,

U're welcome to longrun.hk

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pwong5618 於 4/7/2008 14:52 發表
    大家Ching, Ctse 各位好!

本人是屯門跑友,留意此網也很久,發現新界西區的跑友在此網特別活躍,也很想跟大家一起跑,但因為工作關係,一般練跑時間都不能在晚上,所以遲遲不現身,伹見此網越搞越出色,聯 ...

Welcome to join us.

升級   54.9%

該用戶從未簽到

歡迎ching
    726黃昏有約跑活動,一齊黎跑下丫~

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=1371&highlight=

升級   97.05%

該用戶從未簽到

回復 2# 的帖子

711Ching
    我2004年開始重拾(應重新買)跑鞋,跑渣打10K,
    成績是51' 到,跟著幾年都有跑 渣打10K,但沒有点操只係比赛
    前個零月至開操,時間當然沒有進步成績在 50' -53' 來回,
    2007年開始多操了,信心也大增,点知時間又過不了50' ,可能
    斤両有限,2008年改走半馬了,成績都可以sub 2 hr 了,都開心些。
    Ken Ching
    我在屯門很多地方都有跑,你介紹的所有路線都有跑,只是屯元少跑
    單車太多了,我住碼頑區,711 Ching 於7月11日 帶隊的路線我經常跑,一會兒也约了跑友走這段,不走去鄧記了,約走 6 - 7K。

Redred 姐
    7 月 11 日 不能參加了,不是這路段太熟未興趣,而是要工作,抱歉!

Blurmax 兄
    我也被通知7月12日到 HKU 做第二次 Test,你本周比心機啊!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   97.05%

該用戶從未簽到

回復 10# 的帖子

Ken Ching
    下年我都係跑半馬,我估計我與你的成績差不多,
    今年 10K定了目標要走 45' 比你快1' ha ha,
    但現在重未有信心,太熱了操得少,要等無敢熱先加操,
    希望有時間能同你一齊拍跳。

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   35.4%

該用戶從未簽到

ching 今次就唔到時間唔緊要
    下次囉
    因為lee到成日都會辦好多不同跑步活動
    比大家join下跑下

升級   0%

該用戶從未簽到

welcome welcome

pwong5618 c hing

i 'm 新新手

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

歡迎ching加入!
    小妹都是屯門友,慢跑手.

升級   0%

該用戶從未簽到

歡迎C兄 ,welcome to longrun.hk

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

Blurmax 兄
    我也被通知7月12日到 HKU 做第二次 Test,你本周比心機啊!

pwong,

Thx very much.  See U in the races in the coming future.

升級   0%

該用戶從未簽到

小弟唔係屯門友, 不過經常會離屯門玩, 希望可以同C兄玩番轉, 或者多D上黎吹吓水.

升級   97.05%

該用戶從未簽到

回復 19# 的帖子

Gill Ching
    同你玩番轉,敢即係要我食塵啦!
    不如唔好用腳玩番轉,改用手,拗手瓜,大家唔知大家實力,
    可以挑戰一下最強跑手,立下威先!