香港長跑網  - 長跑長友

樓主: saki
打印 上一主題 下一主題

2008.11.23 NIKE香港 3/10公里挑戰賽 [10公里組已滿額]

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

部份相片已經處理好la~~~e + 大家睇住2張大合照先la~~
由於個resolutation 太大 (大部份是 1.2 M OR ABOVE) 請教各位..有咩方法可以快靚正UPLOAD~希望儘量唔洗降低太多RESOLUTATION LA..因為有D衝線相, 影到個大會時間~如果收細左就未必睇到時間LA

升級   0%

該用戶從未簽到

SUPER 有型有勢....正
What a pity that I wasn't there!!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 4 天

有片有真相呀!!!!

from blog
    http://hk.myblog.yahoo.com/someoneyouknowlittle

起步 Part 1
    http://hk.youtube.com/watch?v=5-mnF60SztI

起步 Part 2
    http://hk.youtube.com/watch?v=TApjBS7mnvs

衝線一刻 (31-40 minutes)
    http://hk.youtube.com/watch?v=4r4usLgdU

衝線一刻 (38-48 minutes)
    http://hk.youtube.com/watch?v=4r4usLgdU

升級   51%

開心
  • 簽到天數: 3 天

今日比賽都算滿意, 一路要追住大圍兄, 後面又比stanley 兄推住, 搞到小弟卒之 pb賣 45'45

要多謝咁多位長跑網戰地攝記

升級   35.4%

該用戶從未簽到

WOO..電視見到sleung ching衝線呀

順便幫長跑網賣廣告

升級   0%

該用戶從未簽到

續張來....好似好慢WOR...有成2XX 張~~~點算好??

升級   35.4%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-23 15:22 發表
    部份相片已經處理好la~~~e + 大家睇住2張大合照先la~~
    由於個resolutation 太大 (大部份是 1.2 M OR ABOVE) 請教各位..有咩方法可以快靚正UPLOAD~希望儘量唔洗降低太多RESOLUTATION LA..因為有D衝線相, 影到個大會時 ...
    vh ctse..今日好開心識到你呀 ..仲有ctse部機好勁..好專業
    有機會大家約埋一齊跑
    我都係將d 相 cut 細左先放上黎咋
    一係ctse 照upoad 左d相先
    睇下有無邊位ching/ctse 想要放大既相,先再mail比佢地得唔得 ?

今日好多未見過既ching/ctse
    大家都跑得好好,好快..勁

升級   35.4%

該用戶從未簽到

e vh ctse d相d色好靚好清喎
    高手果然高手

升級   100%

開心

原帖由 randyip 於 2008-11-23 14:31 發表
    今日頭5k 23m 比預算中快,最後2-3k左膝開始酸痛,只能慢jog回終點,48:14。

P.S. 剛剛看i-cable體育新聞,有位長跑網師兄(長頭髮)與女子組冠軍李雪非一同衝線,知o吾知係邊位?

唔會係我掛~~佢應該係我前面幾米

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 redred 於 2008-11-23 15:37 發表
    vh ctse..今日好開心識到你呀 ..仲有ctse部機好勁..好專業
    有機會大家約埋一齊跑
    我都係將d 相 cut 細左先放上黎咋
    一係ctse 照upoad 左d相先
    睇下有無邊位ching/ctse 想要放大既相,先再mail比佢地 ...

HIHIHI~~REDRED~~我都好開心見到你AR~~部機好專業~但個人唔專呢~~~HAHAHAHAH
    你會DOWN SIZE 到多少AR? 都係既...如果大家有需要我至MAIL 比各位LA~
    HAHA~期待同你下次跑跑步談談心LA~~~
    711MF 該用戶已被刪除

升級   0%

該用戶從未簽到

REDRED: 係唔係2XX 張都係咁POST 上來AR? 會唔會好難睇呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2008-11-23 15:43 發表

的確係你..恭喜你.你上左電視啦(長跑網都上電視)

7 CHING...你同大圍出鏡率最高AR~~~
    711MF 該用戶已被刪除

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 23-11-2008 15:43 發表

的確係你..恭喜你.你上左電視啦(長跑網都上電視)

的確係Leung兄,我就係後面睇住佢地衝線, 總之跑快多兩步駁上鏡, 最後果條斜路跑到死咁滯.

升級   0%

該用戶從未簽到

順便都報吓成績, 暫時10k比賽, 今季最好尼場.

38'05"

升級   35.4%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-23 15:44 發表
    REDRED: 係唔係2XX 張都係咁POST 上來AR? 會唔會好難睇呢?
    CTSE..咁不如好似我個方法咁
    開本相簿

將d相upload 曬上去
    我改細左之後都好快
    一次可以upload 好多張架

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 redred 於 2008-11-23 15:59 發表
    CTSE..咁不如好似我個方法咁
    開本相簿

將d相upload 曬上去
    我改細左之後都好快
    一次可以upload 好多張架

明白~

升級   0%

該用戶從未簽到

不如各位綠衣戰士將成績 post 去下面條 link 方便大家一齊分享:

不如大家將今日 NIKE香港 3/10 公里挑戰賽的成績同大家分享吓:
    https://www.longrun.hk/forum/view ... 2463&extra=page%3D1

升級   51%

開心

今日帶張 Coupon 及 號碼布 到 指定 Nike Shop 可換 "RUN' 哨子一個, 帶號碼布買嘢重有八折.

小弟買咗兩對襪 同一個腰包 (靜雞買架)

Nike shop : Shop 38 & 40, Manning House, 48 Queen's Road Central
                       Shop G04-05, 104-106, 207-209 Silvercord, 30 Canton Road, TST
                       Business Hours 1000 - 2000