香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: 阿貓
打印 上一主題 下一主題

阿 貓 跑 記

升級   68.33%

該用戶從未簽到

阿水兄,,,呢排你腹部應該冇咁震啦係唔係, 恭喜晒你啦 我就有排震啦,,,,陰公公

升級   68.33%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 阿何 於 2012-6-8 13:49 發表
成功!原來未發表係睇唔到嘅。唔該Jacky師兄。
好事成双,而且上一張唔夠靚!、、、、、、、、、、

貓兄, 多謝你的貓相相呀, 有時間再影埋, 星仔上嚟啦,
好鬼中意佢呀, 因為同我一樣肥, 到成個 咁阿
  成身  

升級   68.33%

該用戶從未簽到

原帖由 blurmax 於 2012-6-12 14:04 發表

Cat Ctse,

I also have my evening run at Quarry Bay waterfront!

blurmax 師兄

跑呢度真係好舒服呀, 有夜景, 又有夜空, 又有海風,
又如長些, 寛些, 就好啦, 因為都好多人散步, 又唔少人跑.

升級   68.33%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2012-6-17 22:42 發表
貓貓, 仲咩呢幾日唔見你上來分享吓跑步d野呀! 你好忙嗎 ? hgjD124" />" />hj

喵喵     整啖先,, 我呢排忙咗,
所以都比較攰少咗上嚟, 但係都好掛住大家的, 經常唸起約跑的開心時光的.
仲要忙一排先阿,我而家一星期大約跑三次到, 半粒 至 粒半鐘到, 都仲係慢慢跑的.
遲些我哋再一齊跑一齊癲一齊食一齊飲................

升級   89.25%

該用戶從未簽到

原帖由 阿貓 於 2012-6-19 21:06 發表

喵喵     整啖先,, 我呢排忙咗,
所以都比較攰少咗上嚟, 但係都好掛住大家的, 經常唸起約跑的開心時光的.
仲要忙一排先阿,我而家一星期大約跑三次到, 半粒 至 ...

一星期三次多我好多啦......下次介我時先打聲招呼!

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

貓貓晤好偷懒,有空便多些上來同大家分享啁!

升級   37.6%

該用戶從未簽到

回復 41# 的帖子

貓ctse, 上星期終於喺柴灣跑上柴灣斜, 落斜當然同母校又 say hi ! (其實想入去冲身..)
    再沿筲箕灣海皮跑到去鰂魚涌. 此段沿海跑徑十分好跑同舒服.....貓ctse跑過未 ?

升級   68.33%

該用戶從未簽到

原帖由 hcli 於 2012-6-19 23:58 發表

一星期三次多我好多啦......下次介我時先打聲招呼!

哈哈哈哈哈哈哈 ,  介......你.....   唸都唔敢唸...吸到你d塵都偷笑啦

升級   68.33%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2012-6-21 10:14 發表
    貓貓晤好偷懒,有空便多些上來同大家分享啁!

喵喵, 多謝妳鼓勵, 妳真好, 呢排真係有d人在江湖身不由已阿

呢两晚, 加埋跑咗差不多三粒鐘, 證實自己無辦法再喺細球場兜圈超過半粒鐘了, 兜兜吓就沖出街, 跑街真暢快.

升級   68.33%

該用戶從未簽到

原帖由 Turtle 於 2012-6-21 11:42 發表
    貓ctse, 上星期終於喺柴灣跑上柴灣斜, 落斜當然同母校又 say hi ! (其實想入去冲身..)
    再沿筲箕灣海皮跑到去鰂魚涌. 此段沿海跑徑十分好跑同舒服.....貓ctse跑過未 ?

..豪兄...典解唔入去沖喎,,,哈哈哈 下次一定要入去啦
    柴灣斜路夠長, 可惜就係車多, 我唸假日晨早跑就車少啦, 一路沖入小西灣夠晒候....

我之前就係跑柴斜兜入阿公岩路到筲箕海皮直奔鰂魚涌公園的,
    海皮真應該係天熱的好選舉, 我最近跑都會跑呢度的.

如果你想跑斜跑, 仲有一個選選擇:
    起點可以 :  百福道 / 天后廟道 / 圖書館對開的大坑道
    一路爬上 .. 寶馬山...跑晒成個寶馬山 + 賽西湖   應該都夠晒候.
    行里 + 沖身  =  可選擇 銅鑼灣運毒場.
    呢条路我一直都未去實踐, ...我會盡快了咗呢件心事佢的. .......

升級   100%

該用戶從未簽到

亞Cat C姐 好開心係滴滴尼奧運跑見你呀 下次會去邊樹比賽呀

升級   11.2%

奮鬥
  • 簽到天數: 42 天

原帖由 Turtle 於 2012-6-21 11:42 發表

師兄呢條線幾點跑,如果放工至跑可以跟你跑一次!

升級   37.6%

該用戶從未簽到

回復 53# 的帖子

何ching...我喺假日跑, 由港島徑6-8, 到柴灣新翠, 再上柴灣斜, 之後沿海去番鰂魚涌.

平時放工跑唔到...

上次機場跑都見過何ching, 希望你下次再參加我哋癲友既長課活動 !!! (7 月中)

升級   11.2%

奮鬥
  • 簽到天數: 42 天

回復 54# 的帖子

師兄,我唸我實認唔到你,事關上次約跑我連你尾灯都睇唔到!

升級   12.63%

該用戶從未簽到

貓ctse...前排太忙冇去跑步...黎緊會去跑番...你幾時會再去摩頓台呀???

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

貓貓, 好耐無見妳出動啦, 唔好做隻懶貓wor, 加油