香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

新手手錶一問?

升級   30%

該用戶從未簽到

我想一隻可以測心率,同可以知道自己跑左幾多里數等架手錶,有咩好介紹?
好比NIKE+咁
+1 0
上一篇︰跑運動場 的疑問...下一篇︰黃毓民看社民連在立法會的影響力

升級   0%

該用戶從未簽到

你無咪想買 nike + ar...我都想ar~不過之前我地個catcat ctse 買過佢個隻 nike+ band~嘩3-4 mths 就壞鬼左...so..佢係highly recommend 我唔好買..最後nike 仲回收埋隻野tim ar~

你本身有無ipod nano 架?..我無ka, 如果加埋加埋..又要買佢隻鞋~220 (nike +) + 1150 (ipod nano) + 700 (around la--> 隻鞋)~都要成 $ 2200 左右~我問過個sales (在nike 入面果d) 佢話.nike+ 無 watch 既function 架..而且d record (distance) 要回家, 在computer 至可以看到~

我都去問過其他牌子, 如polar 咁..就要2000左右(在馬拉松)~~所以~睇下你係唔係一定要 distance record 的 function law~我決定唔要la..我e+會買一隻..有lap record + 心率錶, e 隻錶唔洗用胸帶, 是"cool"在手掌架, 我覺得幾好law

升級   30%

該用戶從未簽到

我就係唔想要NIKE+個D,睇下有咩好介紹,我想要隻應該是GPS手錶個D,因為唔知道自己跑左幾多所以想要隻可以測距

升級   0%

該用戶從未簽到

ICIC~我在信和問過ar~有一隻(我唔記得咩牌子la) 佢有齊 gps 同 distance wor..一set $ 2500左右~check心率要 胸帶架~不過係布錶帶~我諗濕左會唔舒服wor..