香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 5)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

好呀.....今晚7:30至8pm沙田運動場等啦...
坐89號好d......係果個唔知叫xxx站落,好似係總站既前一個站...
我上次就係白痴唔小心坐左89x,總站落後行到隻"積"甘....

升級   0%

該用戶從未簽到

CATCAT, 圍圍...你地今日去果度.....近唔近mtr station ka??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-1-13 10:45 發表
CATCAT, 圍圍...你地今日去果度.....近唔近mtr station ka??

vv:如果沙田火車站行過去要十幾分鐘架~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-13 11:03 發表

vv:如果沙田火車站行過去要十幾分鐘架~

o~咁又好似唔方便~無呀...做facial call我..話我好耐無去..佢沙田有branch~我諗住做完可以同你去dinner ma~
咁呀..下次先la...下次去下傳說中既冬菇亭ma

升級   97.33%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-13 08:51 發表

yungyung:
咩甘唔小心呀......我都試過係街度pk,唔太嚴重,我可以馬上"懶"起身走人....
言歸正轉:
在工作時段整親,無論是在室內OR室外,一定要向亞頭匯報.
假如serious就of course馬上報勞工處啦,但如你的case ...

CATCAT,你做勞工處架....? 我今日發覺連左失頭都痛.
我唔係唔想講,只係怕比阿頭話.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-12 09:23 發表
更新:SSP街坊小隊最新活動日期:

12/1(星期一) ~取消

更改日期:13/1(星期二) ~ join 圍圍梅子林的跑步活動

出發時間:兩粒梅子組 - 19:30;一粒梅子組 - 20:00
路線     :沙田運動場 ---> 城門河雙橋 -- ..16/1唱k團 ~
時間:放工後約7時開始,大家可以遲黎,我地邊唱邊等
地點:暫定旺角太子區
唱邊間:待定,各位有咩建議
幾多錢:待定,我check左價錢會再通知大家

出席者:
1. catcat
2. 活活
3. vv
4. 圍圍
5. batbat (你之前好似話會黎.....???)
6. 豹豹 (待覆)
.

catcat....mud k 團得4個confirm 去ka咋...唔得wor..要搞d promotion wor..仲有3日咋wor...一陣如果活活又返唔到..咪得3個~~~ 我又唔唱...只有...你同圍圍..........................

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-1-13 11:27 發表

o~咁又好似唔方便~無呀...做facial call我..話我好耐無去..佢沙田有branch~我諗住做完可以同你去dinner ma~
咁呀..下次先la...下次去下傳說中既冬菇亭ma

vv:
妳做facial做到幾點呀? 唔行搭車咪得law,兩分鐘就到。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-1-13 11:31 發表

catcat....mud k 團得4個confirm 去ka咋...唔得wor..要搞d promotion wor..仲有3日咋wor...一陣如果活活又返唔到..咪得3個~~~" />" /> 我又唔唱...只有...你同圍圍..........................

活活又返咗大陸呀?天寒地凍真係辛苦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2009-1-13 11:28 發表

CATCAT,你做勞工處架....? 我今日發覺連左失頭都痛.
我唔係唔想講,只係怕比阿頭話.....

佢唔係做 LABOUR DEPT..係有關CLAIM 工傷果D~
下...膝頭痛AR??有無紅腫 OR 其他異樣?

車...意外MA~ 你都唔想格..不過真係一定要通知你個頭 WOR..有事無事都要WOR..對自己有利KA..佢點處理就後話LA

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-13 11:39 發表

vv:
妳做facial做到幾點呀? 唔行搭車咪得law,兩分鐘就到。

你地大約反到幾多點ar???我今日無飯開ar...睇下就唔就到la...~叫梅子林ar..人地知唔知我去邊ka???

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-13 11:41 發表

好似e幾日廣東省都好凍ar....活活真係好堅~~~

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-1-13 13:15 發表

你地大約反到幾多點ar???我今日無飯開ar...睇下就唔就到la...~叫梅子林ar..人地知唔知我去邊ka???

係沙田運動場呀!我地會跑去梅子林,我估都係9:45 行得...

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

SSP Twins,

我同Bonbon都黎ga, 點可以唔預埋我哋ga.

Tarry / Bonbon

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 Tarry 於 2009-1-13 13:51 發表
    SSP Twins,

我同Bonbon都黎ga, 點可以唔預埋我

TARTAR 點會唔預你...你今次係代表我地ssp 小隊去踩場ka...一定要跑快d ar, 知無?!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-1-13 13:22 發表

係沙田運動場呀!我地會跑去梅子林,我估都係9:45 行得...

係啦...batbat跑完call vv啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-1-13 13:51 發表
    SSP Twins,

我同Bonbon都黎ga, 點可以唔預埋我哋ga.

Tarry / Bonbon
    " />" />

tartar: 妳係講邊晚既活動呀? 今晚跑梅子林已經預咗妳地啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-1-13 11:31 發表

catcat....mud k 團得4個confirm 去ka咋...唔得wor..要搞d promotion wor..仲有3日咋wor...一陣如果活活又返唔到..咪得3個~~~" />" /> 我又唔唱...只有...你同圍圍..........................

catcat:
    唔係呱...我驚唱到爆肺wor...不如妳去娛樂討論區開個貼搵人參加啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-1-13 13:22 發表

batbat: 美津濃個official time出咗呀,晶片時間你快我3x秒呀。

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-13 14:12 發表

batbat: 美津濃個official time出咗呀,晶片時間你快我3x秒呀。hgj091" />" />hj

check 左啦!今次又係pb 呀!如果唔係你係前面,我可能又慢d 啦! 如果一齊跑,就唔會快過你啦!

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-13 14:12 發表

batbat: 美津濃個official time出咗呀,晶片時間你快我3x秒呀。hgj091" />" />hj

圍圍,原來你係溫拿5虎之一...唱k個時一定要唱番幾首名曲啦。