香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 5)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

已經電話解答龍龍了..

升級   97.33%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-13 15:04 發表 yungyung個度...party好呀....我地今個week唱完,之後可另外搵一日搞party架嘛....

係咪同我擺大壽呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-13 17:52 發表

唔食得梅子啦... 雖然膝頭哥好番 d.. 但都唔想太操勞

O~~以為你會去..咁就可以見下你另外2個team member la...我地2月1 係一組ka~~haha

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2009-1-13 18:12 發表

係咪同我擺大壽呀" />" />

係ar 係ar..大壽ar..你幾時free ar???

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-13 17:44 發表

照去啦... 唔好飲用大會既物資應該無問題..因為係無封路..

(你考慮下"借用" yungyung 塊布....)

hahaha ~~~我驚我忍唔住...偷野飲~~~~~不過yungyung 想去take photo ar..有左布會方便d wor

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-1-13 18:54 發表

hahaha ~~~我驚我忍唔住...偷野飲~~~~~不過yungyung 想去take photo ar..有左布會方便d wor

其實無咩野飲... 半馬只俾參加者飲水... ..全馬才有 sports drinks
果日唔封路.. yungyung 無布都可以影相~~

升級   7.05%

該用戶從未簽到

食完梅子返黎啦...一食就食左2粒" />" />
開頭跑時都有d 就住就住~~咁我就跟住兩位師姐啦, 佢地2個好似媽公仔一齊跑, 好似陣風咁快....

之後去到梅子山路, 對腳同我講無問題..去啦...其實都唔敢去得太勁...咁 就跑左2轉..
回程就追到大隊呀, 最後同華華拍住拖走左大約3k返運動場...

食飯好多菜呀~~~但係我都食左2碗飯...
今晚跑得真係好開心...可以同返大隊跑...人都精神百陪...
最後希望聽日隻腳仔無痛無樹啦j" />" />jk ......

升級   52%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2009-1-14 00:23 發表
食完梅子返黎啦...一食就食左2粒" />" />" />" />
開頭跑時都有d 就住就住~~咁我就跟住兩位師姐啦, 佢地2個好似媽公仔一齊跑, 好似陣風咁快....

之後去到梅子山路, 對腳同我講無問題..去啦...其實都唔敢去得 ...

華華成晩冇左你陪跑, 有D悶悶不落tim.........hahahaha

升級   20.35%

該用戶從未簽到

邊有呢···都OK啊~
其實我既最大目的系黎食飯^^呵呵·
今天也不錯啊!很開心呢!
希望CAT 能成功回家吧!哈哈

升級   97.33%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-1-13 18:50 發表 係ar 係ar..大壽ar..你幾時free ar???

去反就幾時都得閒啦 

升級   56.65%

無聊
  • 簽到天數: 7 天

注意:SSP運動場1月13日至23日期間關閉更衣室

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2009-1-14 00:23 發表
    食完梅子返黎啦...一食就食左2粒" />" />" />" />

之後去到梅子山路, 對腳同我講無問題..去啦...其實都唔敢去得 ...

好野wor~ ~龍龍終於好番la....登你開心~~~不過都係要小心為上.王可以長跑長友ma~

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2009-1-14 09:31 發表
    注意:SSP運動場1月13日至23日期間關閉更衣室

aiya,甘未沖唔到涼?諗住聽晚去練習tim...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2009-1-14 02:25 發表

去反就幾時都得閒啦 " />" />hkjhk

YUNGYUNG..咁la 約實你..this friday~一路k 一路同你傾你餐壽酒既事宜la~~

catcat....加人名....yungyung 一位

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-1-14 09:36 發表

aiya,甘未沖唔到涼?諗住聽晚去練習tim...

係ar~monday我去果時都有通告....不過我都入到更衣室..可能無水la∼
    唉..e+ 咁凍..都無咩汗la batbat

升級   100%

該用戶從未簽到

20090114梅子林跑報告
    昨晚梅子林個跑,食2粒梅既有隊長圍圍,batbat,wongwong,ccc ctse (4個c,哈哈),久休復出的龍龍及遲出發直追既拿拿,1粒梅則有cc,迪迪,tartar,bonbon,華華,前前(前進ching新名)及小妹.

睇番之前報名個list,唔知點解,本來話食2粒梅既前前轉左食一粒,而本來話食一粒梅既ccc ctse又伴著wongwong食2粒....而報左名既赤赤,suesue及kinkin又無黎....suesue已通知因遲左放工,kinkin則話自己"無事"喎.....真係令人擔心...

我地1粒梅既,上到梅子林無耐就見第一位帶頭衝落黎既隊友......你地估下係邊個.....答案係包住型仔頭巾既batbat呀 ~~之後隔左無耐,就見到圍圍隊長,龍龍,拍住好似一對公仔甘既既wongwong及ccc,之後就係拿拿......

而前前同龍龍就當然係勁人,佢地隱藏實力,學tartar話齋,佢地降尊處優甘陪同我地班"哩d"跑......
    全程12k左右,我從梅子林落山至尾段,同迪迪,tartar吹水吹到唔停口,猛講護膚及化妝d野,原來佢兩個都係同道中人,好有心得既.....哈哈....

回到運動場後,我地班女士,除左wongwong及ccc之外,個個都無沖涼,因為之前大家話d水唔熱,邊沖邊打冷戰........

餘慶又是到東姑亭宵夜,又係好似去飲甘款,最開心既就係圍圍,因為佢終於可以食恨左好耐既"補身羊腩煲",小妹見到佢未開煲蓋就不禁開心到偷笑起上來.....而華華同龍龍都好食得,拍住batbat食到最後一滴菜汁都"no"埋......埋單位位$34,真係好抵......

升級   100%

該用戶從未簽到

更新:SSP街坊小隊最新活動日期:

18/1山頭霸王第一次訓練 ~ joejoe帶團
    集合時間及地點:8:30am於粉嶺火車站
    預計完成時間:5pm左右於大尾篤
    步行距離:30k左右
    訓練形式:定向式快行,在限時內完成約10個check points
    註:請自備足夠水物食物,如有東北新界地圖也可帶埋

出席者:
    1. joejoe
    2. catcat
    3. fung sir

28/1 年初三行山行大運 ~由joejoe帶團
    集合地點及時間:8:30am 於鑽石山MTR巴士總站96R站等
    完結時間及地點: 約5pm在西貢市散
    難度: 1-1.5 (only hiking paths, no stream-trekking)
    路線: 北潭涌 ---> 大枕蓋 ---> 田尾山 ---> 螺地墩 ---> 大蚊山 ---> 黃石 出席者:

出席者:
    1. joejoe
    2. catcat
    3. vv
    4. 迪迪
    5. 菲菲
    6. 00
    7. batbat +圍圍(當日發財跑完左後可能join大家食飯)
    8. bonbon

22/2 行山 ~又是joejoe帶團
    詳情待定
    出席者:
    1. joejoe
    2. catcat
    3. kk
    4. fung sir
    5. 活活

請有興趣參與的ching/ ctse在此留言啦!!

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-1-14 09:39 發表

係ar~monday我去果時都有通告....不過我都入到更衣室..可能無水la∼
    唉..e+ 咁凍..都無咩汗la batbat

甘即係可以寄存行李,冇問題啦!
    雖然甘凍,我都會有汗出喎...

升級   100%

該用戶從未簽到

16/1唱k既情況,地點暫定旺角區,放工後約7時開始,邊唱邊等....

已表示會出席的隊友:
    1. catcat
    2. 活活
    3. vv
    4. 圍圍
    5. batbat
    6. 豹豹
    7. 歌王龍龍
    8. yungyung