香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

WAVE SPACER 同WAVE IDATEN

升級   15.26%

該用戶從未簽到

想請問聲..WAVE SPACER 同WAVE IDATEN 之分別係咩?thanks
+1 0
上一篇︰關於人工知能系統下一篇︰3.14 - 屯門引水道約跑

升級   52.3%

該用戶從未簽到

Wave Spacer 比較偏向比賽型
即前掌更抓地, 更輕, 反應快
避震較少, 但我覺得可以接受

升級   0%

該用戶從未簽到

小妹所知 spacer 同埋 idaten 都係比賽鞋....

由我只能由鞋底才可以分別出 idaten 同埋 spacer...
未知 material 上是否有別....

各 ching ctse 請賜教~

升級   17.67%

該用戶從未簽到

http://www.run100.jp/gear/type/citizen.html

佢話 兩款都for marathon 3:30  racing.....200km per month
spacer 我著左冇幾耐, 我覺好舒服,最長試半馬都OK (only one time for racing)

升級   68.8%

該用戶從未簽到

鞋面質素不同
SPACER果隻軟熟D,貼腳D,
SPACER腳 足爭 關節內籠唔係網料,就算唔穿襪都唔會划到腳 足爭 流血,整體內籠海棉少過idaten

SPACER用料似比賽基鞋