香港長跑網  - 長跑長友

樓主: TerrySze
打印 上一主題 下一主題

4月19日(Sunday)早上8點約踢波 (P14 連地圖) --誠徵有興趣的朋友

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   67.95%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

原帖由 loudspeaker 於 2009-3-23 10:14 發表

2000 先出現 , 以為俾人放飛機
    係喎,有冇師兄以為係晚上而覆左「到」架?" />" />
    長毛師兄,係朝早唔係夜晚呀,你得唔得呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-3-22 19:10 發表

小弟怕有其他鍾意踢波既師兄睇唔到呢個約"踢",我會pm給平兄問下佢可唔可以晌約跑區幫我地推廣一下

如果係跑區推廣......甘輸個隊要係踢完波之後跑返十幾k...貫切長跑綱的宗旨.

升級   0%

該用戶從未簽到

為方便聯絡工作及安排球員位置,每隊最好由一位隊長帶領,小弟想提名馬王兄為A隊隊長,慢子兄為B隊隊長兼球隊領隊。
    各隊員可先將聯絡電話pm比佢地以作日後聯絡之用,其餘啦啦隊及攝影義工可聯絡球隊領隊。

升級   0%

該用戶從未簽到

日期:4月19日(星期日)
    時間:8:00-9:30am
    地點:櫻桃街公園 -- 人造草地足球場

A隊

1. loudspeaker (我打左閘) <----- 到 !!
    2. stanwong (右閘/防中)<----- 到 !!
    3. Kopo
    4. 細明哥 <-------到
    5. TNT <----- 到 !!
    6. 上水馬王 (乜野位置都得,守龍就.....大家輪住黎啦) <----- 到 !!
    7. laputa99(乜野位置都唔得, 就算傾茶倒水都可以)   <----- 到 !!

後備

8. 長毛<------ 果晚我嚟唔剄!!
    9. kc@ruby (清道夫 )<----- 到 !!
    10.nchben
    11.
    12.

B隊

1. 大圍新跑手 <----- 到 !!
    2. TerrySze (右翼) <----- 到 !!
    3. batigoal (中場)  <----- 到 !!  (可能要早走....)
    4. 李奧 (右閘) <----- 到 !!
    5. 慢子(左翼) <----- 到 !!
    6. Alex (中堅) <----- !!
    7. 神童威威(位置冇所謂) <----- 唔到!(Sorry!)

後備

8. xo523
    9. 瘋狂坦克車 (前鋒) <----- 到 !!
    10.peter6565652003 <----------到,(但會帶埋兩個小朋友來,因無人照顧)
    11.
    12.

打氣/拍照
    schnix

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 schnix 於 2009-3-22 19:09 發表

唔使著短裙仔同魚網絲襪掛

勉強 ok la !! ....

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-3-22 19:10 發表

小弟怕有其他鍾意踢波既師兄睇唔到呢個約"踢",我會pm給平兄問下佢可唔可以晌約跑區幫我地推廣一下

Terry,
    You can change the topic name to "約踢ball" so more people can see it.

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-3-23 09:58 發表

我都爭d誤會左係晚上. 好彩師兄提醒." />" />

X2

有無off side

如那天早上有空來做旁證

Kin in Running

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   67.95%

無聊

原帖由 shogikin 於 2009-3-23 13:21 發表

X2

有無off side

如那天早上有空來做旁證

Kin in Running
    七人賽應該沒有越位的,不需旁證,堅堅來做球證啦,帶定紅黃牌係身

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-3-23 10:30 發表
    為方便聯絡工作及安排球員位置,每隊最好由一位隊長帶領,小弟想提名馬王兄為A隊隊長,慢子兄為B隊隊長兼球隊領隊。" />" />
    各隊員可先將聯絡電話pm比佢地以作日後聯絡之用,其餘啦啦隊及攝影義工可聯絡球隊領隊 ...

遲下可以諗諗整隊  " Longrun United"
    1 . 美指       ....     龜速行 兄
    2. 體能總監  ....     邪神 兄
    3.
    4.
    5.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-3-23 13:56 發表

足球咁受歡迎, 會唔會本網搞到變成足球網?

又未必既 , 話晒要多人参輿既運動 ,
    在我個人黎講 , 我對長跑熱誠遠比足球為大
    而家踢波要就住就住 , 惊受傷。
    魚輿熊掌.......我首選跑步

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 2009-3-23 13:03 發表

Terry,
    You can change the topic name to "約踢ball" so more people can see it.
    DONE !

升級   29.67%

該用戶從未簽到

19/4 小弟牛一 ~
    好想踢但可能考 A-Level 會阻一阻,
    今晚計畫下先!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 superimac 於 2009-3-23 15:39 發表
    19/4 小弟牛一 ~
    好想踢但可能考 A-Level 會阻一阻,
    今晚計畫下先!!

考試緊要喎 ching, 波幾時都有得踢

升級   0%

該用戶從未簽到

4月19日o個日可能會去沙田踩單車喎...
    若然成行的話,早少少黎上水做攝記啦...

A隊

1. loudspeaker (我打左閘) <----- 到 !!
    2. stanwong (右閘/防中)<----- 到 !!
    3. Kopo
    4. 細明哥 <-------到
    5. TNT <----- 到 !!
    6. 上水馬王 (乜野位置都得,守龍就.....大家輪住黎啦) <----- 到 !!
    7. laputa99(乜野位置都唔得, 就算傾茶倒水都可以)   <----- 到 !!

後備

8. 長毛<------ 果晚我嚟唔剄!!
    9. kc@ruby (清道夫 )<----- 到 !!
    10.nchben
    11.
    12.

B隊

1. 大圍新跑手 <----- 到 !!
    2. TerrySze (右翼) <----- 到 !!
    3. batigoal (中場)  <----- 到 !!  (可能要早走....)
    4. 李奧 (右閘) <----- 到 !!
    5. 慢子(左翼) <----- 到 !!
    6. Alex (中堅)
    7. 神童威威(位置冇所謂) <----- 唔到!(Sorry!)

後備

8. xo523
    9. 瘋狂坦克車 (前鋒) <----- 到 !!
    10.peter6565652003 <----------到,(但會帶埋兩個小朋友來,因無人照顧)
    11.
    12.

打氣/拍照
    schnix
    cookie (tbc)

升級   67.95%

無聊

原帖由 cookie97 於 2009-3-23 16:13 發表
    4月19日o個日可能會去沙田踩單車喎...
    若然成行的話,早少少黎上水做攝記啦...

A隊

1. loudspeaker (我打左閘)  
    曲奇姐,櫻桃街在大角咀喎

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stanwong 於 2009-3-23 16:21 發表
    曲奇姐,櫻桃街在大角咀喎

哈哈..
    咁一定黎啦...