香港長跑網  - 長跑長友

樓主: TerrySze
打印 上一主題 下一主題

4月19日(Sunday)早上8點約踢波 (P14 連地圖) --誠徵有興趣的朋友

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 李奧 於 2009-3-30 18:10 發表

嘩!要帶埋pad咁嚴重....我d pad舊到掉哂喇
請各位師兄當日高抬貴腳, 千祈唔好炒我芥蘭

有pad帶pad la.....
雖然大家會斯文踢波..但興奮起上o黎,唔敢包架...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-3-31 00:31 發表

Yes...Yes....大家踢得安全d好,傷左無得比賽跑步架勒

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-3-31 00:31 發表

係呀!係呀!如果到時大家興奮得濟,有咩冇心既肢體衝撞既話,都希望各位多多包涵。

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

唔講手...............講腳 !!.... 飛腳 !!

升級   0%

該用戶從未簽到

我驚我唔係興奮得滯起飛腳, 而係出腳遲鈍得滯...踢唔到波踢咗腳!
有咩得罪, 多多包涵!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 31/3/2009 09:50 發表

係呀!係呀!如果到時大家興奮得濟,有咩冇心既肢體衝撞既話,都希望各位多多包涵。

即刻原哋提腿30秒。

升級   67.95%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

小弟都會戴pad以防萬一,不過大家真係要就住來踢呀,始終跑步係主項,如果因為踢波受傷而跑唔到步就唔好啦

升級   48.67%

該用戶從未簽到

" />" /> 睇黎要請返個球證穩陣d" />" />

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-3-26 17:43 發表
    好少前鋒 .....托利斯...郎尼...度奧巴...小志強..去晒邊..?

我今晚好得閒, 一次過追左好多頁, 完來個場好近我...
    我又要黎玩下, 但係我想入B隊喎.....不過A隊都無所謂...

點會無人做前鋒...我要做美c....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2009-4-1 23:14 發表

我又要黎玩下, 但係我想入B隊喎.....不過A隊都無所謂...

A隊有美斯...

小弟列基美到時無限量供應.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-4-2 00:04 發表

A隊有美斯...

小弟列基美到時無限量供應.....

裂機尾退左隊黎踢 A 隊

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2009-4-1 23:14 發表

因為我地係荷蘭隊 , 全能既足球 , 6 上 6 落

升級   67.95%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

我見隔離約打籃球都另開新帖,下次再約踢波係咪另開新帖好些?方便師兄們報名
    依個「跑友重聚區」好似已變左約戰區,足球、籃球、羽毛球、桌球...遲些可能仲有乒乓球、網球、璧球...
    其實係咪應該開番個「其他運動」專區,方便約玩其他運動" />" />

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

來不到打氣了
    應該要去大陸

Kin in Running

升級   49.45%

該用戶從未簽到

如果隻腳好番d黎到, 我要做神經刀高巴拿或者希基達. 唔知後生既ching/ctse仲記唔記得佢地???

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2009-4-2 17:32 發表
    如果隻腳好番d黎到, 我要做神經刀高巴拿或者希基達. 唔知後生既ching/ctse仲記唔記得佢地???

師兄:

當然記得啦.
    哥倫比亞國家隊既希基達,絕技係蝎子救球法,
    同埋世界盃對住喀麥隆時出羞.

至於利物浦既小丑高巴拿,身為利迷既我又點會唔識佢?

咁其實你想做邊個,定係黎個二合一先?

升級   48.67%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2009-4-2 17:32 發表

身為利物浦迷既我, 點會唔識小丑高巴拿呀!

狂人希基達最經典係蠍子救球, 同埋世界盃對喀密隆出黎扭失波比人射空門

升級   48.67%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2009-4-2 17:45 發表

師兄:

當然記得啦.
    哥倫比亞國家隊既希基達,絕技係蝎子救球法,
    同埋世界盃對住喀麥隆時出羞.

至於利物浦既小丑高巴拿,身為利迷既我又點會唔識佢?

咁其實你想做邊個,定係黎個二合一先?

迪迪兄
    果然志同道合