香港長跑網  - 長跑長友

樓主: TerrySze
打印 上一主題 下一主題

4月19日(Sunday)早上8點約踢波 (P14 連地圖) --誠徵有興趣的朋友

關閉 [複製鏈接]

升級   67.95%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

高巴拿係利物浦八、九十年代門神,有小丑稱號,間唔中有蝦碌野,但身手不凡。希基達係哥倫比亞國家隊龍門,經常上前射罰球,試過射完後回防唔切,好鬼搞笑。小弟識得佢地,證明唔後生啦" />" />

升級   67.95%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

原帖由 李奧 於 2009-4-2 17:49 發表

迪迪兄
    果然志同道合" />" />
    呢度真係好多利迷!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 李奧 於 2009-4-2 17:49 發表

迪迪兄
    果然志同道合" />" />

師兄:

証明我地都係咁有TASTE啦
    不過要數狂人守門員,又點可以唔數巴拉圭既芝拉華特呢.

至於利物浦,真係自高巴拿後,就無乜邊個係穩穩陣陣既了.
    占士,費度,維斯達維特,杜迪克,卻克蘭,卡臣......唉,又唔係唔勁,不過好飄忽囉.
    真係連拿先叫做畀到我多少少信心.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stanwong 於 2009-4-2 17:50 發表
    高巴拿係利物浦八、九十年代門神,有小丑稱號,間唔中有蝦碌野,但身手不凡。希基達係哥倫比亞國家隊龍門,經常上前射罰球,試過射完後回防唔切,好鬼搞笑。小弟識得佢地,證明唔後生啦" />" />" />" />

仲記得,當年都係因為高巴拿,先學識左世界上有個國家係叫"津巴布韋"囉.
    真係名乎其實既"睇波學地理"啊.

升級   0%

該用戶從未簽到

先頭想BOOK跑馬地防真草,點知BOOK唔到,只有黃竹坑及大埔選擇

由於呢兩個係大場,加上一個咁南、一個咁北,唔知到時有無人黎踢,所以最後都無BOOK到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-4-3 07:10 發表
    先頭想BOOK跑馬地防真草,點知BOOK唔到,只有黃竹坑及大埔選擇

由於呢兩個係大場,加上一個咁南、一個咁北,唔知到時有無人黎踢,所以最後都無BOOK到

大埔仲要係大場....正呀,唔夠人踼可以約其他球隊踢wor

升級   49.45%

該用戶從未簽到

原帖由 stanwong 於 2009-4-2 17:50 發表
    高巴拿係利物浦八、九十年代門神,有小丑稱號,間唔中有蝦碌野,但身手不凡。希基達係哥倫比亞國家隊龍門,經常上前射罰球,試過射完後回防唔切,好鬼搞笑。小弟識得佢地,證明唔後生啦" />" />" />" />

事先講明我會做高巴拿同希基達. 到時失波或者踢踢下走左上前面射龍門你地都應該唔會詐我型ma......

利物浦個守門員永遠都唔穩陣. 唔知係咪特登架呢???

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-4-3 07:10 發表

support 大埔

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-4-3 09:35 發表

大埔仲要係大場....正呀,唔夠人踼可以約其他球隊踢wor

如果下次有靚時段的話,咁我會book住先,到時睇下砌唔砌夠兩隊,唔夠既話就搵其它球隊一齊踢啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 慢子 Wilson 於 2009-4-3 11:32 發表

support 大埔  

比賽日子越來越近啦,好期待呀!
    唔知兩位隊長(慢子兄 & 馬王兄),係咪已經有使所有隊員既聯絡電話?
    如果有隊員未留電話既,麻煩pm返比兩位隊長啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-4-3 11:43 發表

如果下次有靚時段的話,咁我會book住先,到時睇下砌唔砌夠兩隊,唔夠既話就搵其它球隊一齊踢啦

一於咁話,batbat同Terry佢地都有踢開球隊,可以約佢地鬥波。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-4-3 11:46 發表

比賽日子越來越近啦,好期待呀!
    唔知兩位隊長(慢子兄 & 馬王兄),係咪已經有使所有隊員既聯絡電話?
    如果有隊員未留電話既,麻煩pm返比兩位隊長啦。

Ok,今晚我會pm佢地交換電話~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-4-3 11:48 發表

一於咁話,batbat同Terry佢地都有踢開球隊,可以約佢地鬥波。

GOOD~

聽朝再會試book場,希望book到櫻桃街,最好book到朝早、其次下午。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-4-3 11:51 發表

Ok,今晚我會pm佢地交換電話~" />" />

x2

升級   82.35%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-4-3 11:51 發表

Ok,今晚我會pm佢地交換電話~" />" />

我 PM 你 la

升級   48.67%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-4-3 11:54 發表

GOOD~" />" />

聽朝再會試book場,希望book到櫻桃街,最好book到朝早、其次下午。

馬王兄, 麻煩哂!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-4-3 11:54 發表

GOOD~" />" />

thanks !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2009-4-3 10:26 發表

事先講明我會做高巴拿同希基達. 到時失波或者踢踢下走左上前面射龍門你地都應該唔會詐我型ma......" />" />" />" />" />" />" />" />" />" /> " />" />" />" />" />" />" />" />" />" /> " />" />" />" />" />" />" />" />" />" />

利物浦個守門員永遠都唔穩陣. 唔知係咪特登架呢???" />" />" />" /> " />" />" />" />

大家如果射唔入kopo兄............大家識作啦.....因為佢係高巴拿

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stanwong 於 2009-4-2 12:45 發表
    我見隔離約打籃球都另開新帖,下次再約踢波係咪另開新帖好些?方便師兄們報名
    依個「跑友重聚區」好似已變左約戰區,足球、籃球、羽毛球、桌球...遲些可能仲有乒乓球、網球、璧球...
    其實係咪應該開番個「其他運 ...

我諗下次再約踢波要另開新帖.
    另外...睇波吹水要開多個新帖

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-4-3 16:49 發表

我諗下次再約踢波要另開新帖.
    另外...睇波吹水要開多個新帖

攪攪下會唔會整左隊長跑網足球隊?