香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

遊客顯身

升級   68.42%

該用戶從未簽到

Hi,各位c hing c tse 你0的好啊.我住係大角咀架.差唔多都有8年冇跑步啦.中學時期曾代表學校跑過學界同區賽.不過只是千五米而已.後來隨著公開考試和工作的來臨.便放低了.想不一放便時8個年頭!我由一月開始,無意之下留意到呢個網站,不經不覺間做左三個月的遊客了.c hing c tse 你們的post 我多多少少都有看過.發覺當中有學術性的,娛樂性的,有激勵士氣的,也有同苦共苦的......原來跑步可以係咁架...今晚是我8年來正正式式的開始跑步,雖然只是跑了3km,但已經很滿足了,滿足的我開始重拾一些久違了的跑步心態,多謝你們.日後仲有好多好多關於跑步上問題要各位c hing c tse指點指點,所以我唔可以再做遊客啦!願大家長跑長友^^

+1 0
上一篇︰2009.4.12 梅子林比脚大會下一篇︰12/4 復活跑 --- by 25j

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

HOLIC 師兄/師姐,歡迎你!
做遊客睇長跑網的朋友多的是,我再上個星期日在大陸鄭州跑馬拉松時,亦認識了一位香港朋友,佢話佢都係經常上黎長跑網睇,只做遊客的,佢叫堅哥,無論是網友或遊客,我們都歡迎的,既然閣下加入了這個大家庭,歡迎你參加我們的網友約跑,好開心的,最重要係個團愛跑步既火無咁易熄滅。
長跑長友啊!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

HOLIC.ctse/ching
    長跑長友

升級   68.42%

該用戶從未簽到

多謝晒piyrag 師兄 allanccl師兄 零下十度師兄/師姐.你們這班經驗高手的鼓勵,是我們呢一班新仔的推動力.我會堅持架喇,願大家一起加油啦!^^

升級   0%

該用戶從未簽到

歡迎HOLIC CHING/CTSE加入長跑網
      小弟港島東人
      經常係鰂魚涌公園至筲箕灣海傍一帶出沒

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 HOLIC 於 13-4-2009 02:30 發表
    Hi,各位c hing c tse 你0的好啊.我住係大角咀架.差唔多都有8年冇跑步啦.中學時期曾代表學校跑過學界同區賽.不過只是千五米而已.後來隨著公開考試和工作的來臨.便放低了.想不一放便時8個年頭!我由一月開始,無意之下留 ...
    歡迎HOLIC ching/ctse 多多指教,有時間參加這裏的約跑活動丫,好開心架!

升級   0%

該用戶從未簽到

歡迎 Holic c-hing! 歡迎又多一位跑友加入香港長跑網!
    小弟逢週日晨咁早就喺跑馬場蟻速爬,歡迎指教!
    有時間請留意我們各區既 "
    約跑活動
    " !
    長跑長友   

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   68.42%

該用戶從未簽到

多謝師兄姐們的鼓勵,你地好好啊.

升級   94.3%

該用戶從未簽到

HOLIC師兄我同你o既經歷都好相似,冇跑十年,前年跑番,而家可以跑到全馬,真係好似鹹魚返生,滿足感好大。

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

Holic Ching,

Welcome to LongRun.hk

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

升級   68.42%

該用戶從未簽到

原帖由 harryyim 於 2009-4-14 00:22 發表
    HOLIC師兄我同你o既經歷都好相似,冇跑十年,前年跑番,而家可以跑到全馬,真係好似鹹魚返生,滿足感好大。

Harry C Hing 用了咁短既時間就可以跑倒全馬,睇黎當中下了唔小苦功呢!咁真係要指點指點啦!現在的我根本唔敢諗全馬啊,首先向著我的第一個10公里進發! 一起加油啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 HOLIC 於 2009-4-13 02:30 發表
    Hi,各位c hing c tse 你0的好啊.我住係大角咀架.差唔多都有8年冇跑步啦.中學時期曾代表學校跑過學界同區賽.不過只是千五米而已.後來隨著公開考試和工作的來臨.便放低了.想不一放便時8個年頭!我由一月開始,無意之下留意到呢個網站,不經不覺間做左三個月的遊客了.c hing c tse 你們的post 我多多少少都有看過.發覺當中有學術性的,娛樂性的,有激勵士氣的,也有同苦共苦的......原來跑步可以係咁架...今晚是我8年來正正式式的開始跑步,雖然只是跑了3km,但已經很滿足了,滿足的我開始重拾一些久違了的跑步心態,多謝你們.日後仲有好多好多關於跑步上問題要各位c hing c tse指點指點,所以我唔可以再做遊客啦!願大家長跑長友^^ ...

HOLIC師兄你好,小弟當初也像你一樣,做左數月遊客,然後至加入,自此以後認識了很多跑友,也因此多了很多跑步的樂趣.希望師兄也可以找到自己所需.

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

Holic師兄,

同你有唔少共通點喎! 小妹都係做左遊客一段時間, 決定買網衫才登錄長跑網.
    小妹都係中學時有跑長跑, 畢業後冇跑十幾年, 07年尾再重拾跑鞋的心情很複雜, 興奮也無奈自己跑得咁短同慢. 起初, 只是係樓下公園跑圈, 跑吓長啲, 跑吓快啲.

超乎所想, 09年終於完成了人生第一個半馬, 非常開心同滿足, 最開心係有一班長跑網友支持鼓勵, 享受練跑的過程.

你要加油! 努力!

升級   0%

該用戶從未簽到

welcome welcome

HOLIC c hing

多多指教ar

小弟是港島西 hk island man

c hing  add oil

長跑長友

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

holic ching 加油,
    " />" /> 我地長跑網有很多約跑活動架,
    得閒都參加同大家跑吓啦~

升級   97%

該用戶從未簽到

holic ching 歡迎你加入長跑網 ,得閒多D參加约跑,好有氣氛架

升級   0%

該用戶從未簽到

你好,歡迎holic ching 加入長跑網~

小弟是港島東人,通常都係小西灣運動場�鰂公等以快過行少少既速度慢跑。明年以完成渣打半馬為目標

長跑長友~