香港長跑網  - 長跑長友

樓主: JC
打印 上一主題 下一主題

[TKO備戰2010渣馬] 之長課操練(終極吹水加碳特訓) 27/2/2010 星期六

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-11-10 19:05 發表
聽晚原本想跑青公, 但係公司有個conference, 所以跑唔到 lu~ " />" />
今晚10:00左右, 唔知有冇 TKO友腳仔痕, 想落街打個轉呢?  " />" />

註: 慢jog ~ 我跑recover

團長早晨~夜晚多唔多人跑街架?

升級   18.42%

該用戶從未簽到

加入训练

1. 活活
2. Terence (今次一定要帶水跑,冇山水飲)
3. 猿球
4. chairman (希望...跑得晒)
5. jogging_cat (感冒尾聲希望聽日好番晒啦。7點集合咁早,mtr 頭班車都好 mun 吓喎,可能唔夠時間 warp up)
6. 駛乜理 (明天儘趕, 但只可慢Jog, 因隻腳都仲有D痛)
7. Peter (以跑会友)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jinliaonang 於 2009-11-11 10:49 發表
1. 活活
3. 猿球
5. jogging_cat (感冒尾聲希望聽日好番晒啦。7點集合咁早,mtr 頭班車都好 mun 吓喎,可能唔夠時間 warp up)
6.  ...

ching/ctse ~~~你好
你是否想join 今 sat 的長課操練. 因 暫未定路線, 預計23-24k  時間 2:30 .
jc團長會開 post 的 . 請在 post 上報名.

升級   0%

該用戶從未簽到

[TKO備戰2010渣馬] 之長課操練(四) 14/11/2009

注意: 1. 此項約跑只適合跑半馬或以上經驗的跑友;
         2. 長課操練, 不設短途組別及殿後, 參加者如需要中途退出或未能跟上大隊, 請自行安排回程及小心個人安全;
         3. 為顧及參加者有較穩定的進度, 請特別留意 post#2 記錄, 確定自己能配合大隊的跑速, 重覆 "沿途不設殿後".

約跑詳情如下, 如有其他建議, 歡迎提出 !

日期: 14 / 11 / 2009 ( 六 )
集合時間:7:00am (7:15am準時起跑, 逾時不候)
集合地點: 暫定TKO運動場外 (不設儲物及沖身), 如有區外跑有需要儲物及沖身, 則再作安排.
               *** 已報名跑友請於13/11中午後覆閱POST#1 公佈 ***

路線 : TKO運動場 > 澳景路 > 廣田 > 馬油塘 > 康盛 > 翠林 > 寶翠 > 尚德 > 彩明 > 調景嶺 > TKO運動場
        寶翠 > 寶林 > 坑口 > 將軍澳運動場
        ( 請參考下面路線圖 )
        於 5.8k(藍田體育館), 11.3k(寶翠公園) 及 17.2k (寶翠公園) 位置有食水補充 (另有需要者請自備)
路程: 約  21K

詳情請參考 page 1, post#1 及 post#2

預計完成時間:2小時15分鐘內
難度(5*為最高):*** (沿途有部份上落斜)

早餐特訓地點: 地點會因應出席特訓人數及最後集合地點而作出更改

報名方法:  請先copy名單, reply時再加上自己名字, 並註明會否參加特訓
歡迎任何區域的跑友一齊參予, 實行以跑會友!

14/11長課報名:

1. 活  ( 提議加長到23-24k , 不跑太多斜 ,改為tko大圈x2 + 草原 ,吾知有幾多k)
2.
3.
4.
5.

未能出席:
1. JC (15/11有比賽, 請假一天)

升級   18.42%

該用戶從未簽到

我覺了的這條路線不錯,有點類同這次馬拉松要跑線路,我個人覺得是堅持最重要,因為跑的路才剛剛開始...........................

升級   94.3%

該用戶從未簽到

星期日有比實,「[TKO備戰2010渣馬] 之長課操練(四) 」會唔會變左活活Solo?

原帖由 快活人 於 2009-11-11 11:22 發表
[TKO備戰2010渣馬] 之長課操練(四) 14/11/2009

注意: 1. 此項約跑只適合跑半馬或以上經驗的跑友;
         2. 長課操練, 不設短途組別及殿後, 參加者如需要中途退出或未能跟上大隊, 請自行安排回程及小心個人安全 ...
14/11長課報名:

1. 活  ( 提議加長到23-24k , 不跑太多斜 ,改為tko大圈x2 + 草原 ,吾知有幾多k)
2.
...

升級   94.3%

該用戶從未簽到

我琴晚九點左右開始跑,唔算多人跑,不過見到o個o的都係後生快馬多。

原帖由 WinggniW 於 2009-11-11 09:03 發表

團長早晨~夜晚多唔多人跑街架?

升級   94.3%

該用戶從未簽到

師兄你好,你是普通話人嗎?

原帖由 jinliaonang 於 2009-11-11 10:49 發表
加入训练                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        1. 活活
3. 猿球
6. 駛乜理 (明天儘趕, 但只可慢Jog, 因隻腳都仲有D痛)
7. Peter (以跑会友)

升級   18.42%

該用戶從未簽到

我是中國人,普通話我講的不錯,這同參加長跑沒沖突呀!

升級   18.42%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-11-11 11:18 發表

ching/ctse ~~~你好
你是否想join 今 sat 的長課操練. 因 暫未定路線, 預計23-24k  時間 2:30 .
jc團長會開 post 的 . 請在 post 上報名.

我已經報著啦,第七個系我呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jinliaonang 於 2009-11-11 16:40 發表

jinliaonang師兄你好~ 歡迎歡迎~

我的 煲東瓜 不太成,有機會同你約跑時要學習學習

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jinliaonang 於 2009-11-11 16:42 發表

師兄是不是叫Peter? 是的話就是你...

升級   18.42%

該用戶從未簽到

回復 511# 的帖子

我們相互學習.
星期六早上見啦!

升級   18.42%

該用戶從未簽到

系呀,我就是PETER

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jinliaonang 於 2009-11-11 16:50 發表
我們相互學習.
星期六早上見啦!

初步時間就是星期六,
因整體路線尚未有定案,所以師兄這1,2日要留意最新消息。
祝你星期六跟其它師兄姐跑得好心享受先 (我星期六早上要返工所以黎唔到)

升級   18.42%

該用戶從未簽到

收到,多謝!

升級   94.3%

該用戶從未簽到

不好意思,我只是看見你的網名是普通話拼音才隋便問問。

原帖由 jinliaonang 於 2009-11-11 16:40 發表

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jinliaonang 於 2009-11-11 16:42 發表

ching ~~~吾好意思
此路段是11月7日的 路線
而今week 的 路線己更改 ~~請留意 post

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 哈利330 於 2009-11-11 16:05 發表
星期日有比實,「[TKO備戰2010渣馬] 之長課操練(四) 」會唔會變左活活Solo?

吾會掛~~~
睇埋星期5 報名情況先喇
哈利跑2x k 你可當 recovery  run .你報吾報 ??

升級   94.3%

該用戶從未簽到

我都有報天水圍10K比賽喎。