香港長跑網  - 長跑長友

樓主: JC
打印 上一主題 下一主題

[TKO備戰2010渣馬] 之長課操練(終極吹水加碳特訓) 27/2/2010 星期六

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

唉....... 今日好似仲病過早幾日, 宜家喉痛到儍左,
點解次次比賽先至黎病架,
上次FILA係咁, 今次又中,
聽朝又要出我既絕招 [跟跑陪賽hea完成]

各位有跑 1129 既 ching/ctse, 努力加油啊, 俾心機 pb 喇  ^^

升級   20.75%

該用戶從未簽到

原帖由 JC 於 2009-11-28 16:23 發表

各位有跑 1129 既 ching/ctse, 努力加油啊, 俾心機 pb ...

JC 要快d好返呀~~~

升級   18.42%

該用戶從未簽到

長跑

現在才發現到,集體的力量有多麽的強大,就算你跑不動,有支持/鼓勵,它可以化為動力,前行的路有多麽的坎坷嶇曲都能堅持到最後.......
很感謝團長,隊友們.......
所以要堅持跑下去.........

升級   22.45%

該用戶從未簽到

明天各位有比賽的ching/ctse,都有好成綪和美好的一天

升級   100%

該用戶從未簽到

各位有跑 1129 既 ching/ctse, 努力加油啊, 俾心機 pb ...

加油, jc兄, 我會落場支持你

升級   18.42%

該用戶從未簽到

明天的比賽!

明天有參加比賽的隊友們加油,跑出好成績!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

JC兄.典解成日都見你話病架~~
    系未掛住照顧對仔女唔記得照顧自己呢~~
    希望你快D好返~~

升級   78.4%

該用戶從未簽到

每一個都加油呀,JC努力呀, 昌兄努力放火啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

各位TKO戰將~ 明日渣油~ 努力~ 祝位位都跑得開心 & PB~
    聽日見~

升級   0%

該用戶從未簽到

各位早晨啊

一陣間係迪迪尼見啦各位TKO街坊.

升級   0%

該用戶從未簽到

大家早晨, 迪迪尼見 ^^

升級   16.67%

該用戶從未簽到

回復 1071# 的帖子

早晨!
    迪迪尼見!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2009-11-28 23:41 發表
    各位TKO戰將~ 今日渣油~ 努力~ 祝位位都跑得開心 & PB~   

X2

升級   68.33%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2009-11-28 23:41 發表
    各位TKO戰將~ 今日渣油~ 努力~ 祝位位都跑得開心 & PB~

X3

升級   100%

該用戶從未簽到

各位早晨呀, 無令到大家失望, 我跑得晒全程, kaka
    只可惜開頭排好後, 我比個鐘慢左3分幾鐘先出到閘, 當然有d塞
    留左d力最後又因為同10k d ching接洽所以無得放盡.
    如果唔係時間會再好少少,

但都叫做pb, kaka

升級   94.3%

該用戶從未簽到

東亞運動會田徑公路賽-特別交通及運輸安排 –將軍澳
        * 半馬拉松 [2009年12月13日 (星期日)]

http://www.td.gov.hk/tc/traffic_notices/index_id_19531.html#hm01

(附圖: http://www.td.gov.hk/filemanager ... half%20marathon.pdf )

升級   78.4%

該用戶從未簽到

星期日都唔會有影響,只希望佢快啲開翻個運動場比我哋啦!

升級   78.4%

該用戶從未簽到

今日既安排真係有啲問題,
    我哋去到13/4K 位會遇到班10K慢隊。
    條路咁窄都冇位比我哋越過佢哋,
    唯有講唔該借借,有草地就走上去。

升級   45.45%

該用戶從未簽到

跑完了  愈跑愈慢∼
    好似見到Terence 兄你在中後段過左我,不過人太多所以SAY唔到HI。
    經此一役,我需要重新評估自己的步速,根本就跑唔返之前的步速,就算有沒有慢隊存在都分別不大。算吧,跑完石門和大埔兩個10K後我都係唔比賽了,安份守己跑長課練渣打,跑完再諗繼唔繼續下去。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 michaelyw 於 2009-11-29 15:06 發表
    跑完了  愈跑愈慢∼
    好似見到Terence 兄你在中後段過左我,不過人太多所以SAY唔到HI。
    經此一役,我需要重新評估自己的步速,根本就跑唔返之前的步速,就算有沒有慢隊存在都分別不大。算吧,跑完石門和大埔兩個1 ...

michael
    千祈唔好氣餒, 加油呀