香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

三項鐵人想買心跳錶請進

升級   59.47%

該用戶從未簽到

沙田(溺完)村新開業既 XXX三項鐵人用品店有得賣啦....

登錄/註冊後可看大圖

前我未用過check心跳功能既跑步錶...就係因為價錢太貴....所以一路都冇買...而平既就冇太多功能...但係今日行過睇到...帶上手後就買左
…就係因為價錢平...外形又好睇...呢隻錶有兩地時間...兩個嚮鬧.....50lap跑圈記錄....(呢個功能就最適合我)....仲有其他計卡路厘...什麼訓練模式(呢d我就用唔著)....而最重要係價錢夠晒合理.(唔知講唔講得呢).....只係三百零蚊....有興趣既Ching....Ctse...不妨去睇睇啦...

+1 0
上一篇︰舊人翻'介'下一篇︰睇日本大學生比賽睇到出汗

升級   25.26%

該用戶從未簽到

有CHECK心率功能!? 咁真係好抵!

升級   0%

該用戶從未簽到

ching 個錶d字好大隻喎,想問顯示幾多lap d字又大唔大?有無夜光架?
因為用緊 隻錶(X石牌)lap d字細到睇唔到,總時間d字又係細到睇唔到。有無d無check心跳既錶而達到上述要求既呢?即係平、幾多lap d字又大、總時間d字又大 同埋有夜光。謝謝!

升級   59.47%

該用戶從未簽到

ching ...幾多lap d字唔算大...以一般年青人就一定冇問題...但係如果開始有老花就要專成小小先睇到...

升級   0%

該用戶從未簽到

唔該晒! 唉! 有老花都幾頭痕。

升級   66.67%

該用戶從未簽到

好抵ah

我果隻來貨價都要4xx。

升級   66.32%

該用戶從未簽到

師兄....呢隻表我係呀虎拍賣睇到仲平D添啵

BTW,我想知呢隻表好唔好用?CHECK心跳果陣快唔快睇到?我想有興趣買返隻

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 →JacKy仔← 於 2009-11-9 01:47 發表

BTW,我想知呢隻表好唔好用?CHECK心跳果陣快唔快睇到?我想有興趣買返隻

網上買野唔多靠得住, 都係去沙田間三鐡舖買有保証   

升級   66.32%

該用戶從未簽到

原帖由 key 於 2009-11-9 18:14 發表

網上買野唔多靠得住, 都係去沙田間三鐡舖買有保証   
我呢D學生哥,省得一文得一文
不過我買鞋一定唔會省,一定買最岩自己既鞋

升級   100%

該用戶從未簽到

師兄:

咁CHECK心跳果陣快唔快睇到,同準唔準?

升級   59.47%

該用戶從未簽到

原帖由 →JacKy仔← 於 2009-11-9 01:47 發表

網上價錢幾多我就唔知...但係我只知道網上買賣唔駛交舖租...所以我諗一般都會比較平...你買唔買就自己決定啦...我俾唔到意見你..