香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 711MF
打印 上一主題 下一主題

跑步記錄日誌

升級   0%

該用戶從未簽到

其實小妹都要多謝7兄拍住跑, 一個人跑真係會愈跑愈慢, 仲有果位外籍人姐係後面死追, 好似追債咁...係咁追住唔放.

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

原帖由 Gills 於 2009-3-10 12:26 發表

其實小妹都要多謝7兄拍住跑, 一個人跑真係會愈跑愈慢, 仲有果位外籍人姐係後面死追, 好似追債咁...係咁追住唔放.

GILLS兄尋日咁快走既
    711MF 該用戶已被刪除

升級   0%

該用戶從未簽到

7兄,等我幫你抹下d塵先
    明天玩隊際喎!努力呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2009-3-28 23:18 發表
    7兄,等我幫你抹下d塵先
    明天玩隊際喎!努力呀!  

太多塵啦,抹下唔夠架...等我加d藍威寶洗下塵先 !
    明天攞完獎返來,好自己清理下個blog啦,祝馬到功成,凱旋而歸!努力呀!

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

等小妹又扮勤力擦吓七兄個blog先, 明天比賽俾心機喎!
    返嚟打理吓地方招呼我地坐吓啦!

升級   100%

該用戶從未簽到

B

升級   0%

該用戶從未簽到

你地又抹塵, 又藍威寶, 又擦 blog~
    咁我就擦0下鞋啦~
    七兄步大力雄, 鬼影神速, 聽日一定可以 pb 而回~ 坐亞望冠!!

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

咪先咪先, 你吔太耐唔入黎坐? 7兄一路都有update佢個blog果喎
    7兄, 你傷患未完全康復,  329一戰, 輕鬆面對, 長跑長友呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-3-29 00:22 發表
    咪先咪先, 你吔太耐唔入黎坐? 7兄一路都有update佢個blog果喎
    7兄, 你傷患未完全康復,  329一戰, 輕鬆面對, 長跑長友呀

7兄加油~~

聽日出戰既戰士相信都同周公熱緊身啦,祝大家聽日美夢成真~~

Sue 兄成日周圍掃場,大家都等緊你新居入伙喎,你一日唔開大家都唔會放過你~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-3-29 00:22 發表

要人番抄之前d post先睇到佢d奮鬥史,叫人鬼知咩!

升級   100%

奮鬥

原帖由 神童威威 於 2009-3-29 00:35 發表

要人番抄之前d post先睇到佢d奮鬥史,叫人鬼知咩!

有追開既粉絲無理由唔知佢個風格果喎

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-3-29 00:46 發表

有追開既粉絲無理由唔知佢個風格果喎

長跑網實在太多新post喇!好似瘋兄單野都要睇幾個字時間先明白發生什麼事.....
    講真啦!唔係個個都可以妳同平兄咁幸福有咁多時間吹水嫁
    真係好想第一時間睇到最新的事.....妳明白嗎?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2009-3-29 00:54 發表

長跑網實在太多新post喇!好似瘋兄單野都要睇幾個字時間先明白發生什麼事.....

多時間上來吹水未必一定係好事...表面上睇可能好幸福....內裡可能唔係...好難明呢....嘻嘻...我自己都唔係好明..但實情如此.

升級   100%

奮鬥

原帖由 神童威威 於 2009-3-29 00:54 發表

我明, 所以我咪話睇7兄既練習情況最清楚,
    一次過可以睇哂成個星期既進度, 唔使逐個post追哂先知.
    餘下吹水既部份, 咪得閒有興趣先再睇番囉, 無傷太雅o者

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-3-29 01:22 發表

我明, 所以我咪話睇7兄既練習情況最清楚,
    一次過可以睇哂成個星期既進度, 唔使逐個post追哂先知.
    餘下吹水既部份, 咪得閒有興趣先再睇番囉, 無傷太雅o者  

你分明係講7兄個blog係週刊...仲有水分添....你死啦!

升級   100%

奮鬥

原帖由 亞平 於 2009-3-29 01:32 發表

你分明係講7兄個blog係週刊...仲有水分添....你死啦!

我再解俾你知, 只會俾機會你繼續誤導觀眾, 你唔使再抹黑我喇
    算吧啦, 原來你連週刊 / 吹水 的定義都未知, 睇黎你未夠班同我文鬥, 哈哈

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-3-29 05:48 發表

我再解俾你知, 只會俾機會你繼續誤導觀眾, 你唔使再抹黑我喇
    算吧啦, 原來你連週刊 / 吹水 的定義都未知, 睇黎你未夠班同我文鬥, 哈哈  

算數啦...sue兄仇家,講左又唔敢認,7兄好大方既,上次我話佢個blog就來變年刊都冇事!

升級   83.16%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

恭喜7兄PB

升級   82%

該用戶從未簽到

七兄,近期跟你跑左兩個比賽,驚覺你節奏感好強,好料。
    白頭佬