香港長跑網  - 長跑長友

樓主: cfchan
打印 上一主題 下一主題

中銀香港第五十二屆體育節 – 2009 分齡組三項鐵人賽

關閉 [複製鏈接]

升級   31.05%

該用戶從未簽到

咁多位ching/ctse, 我第一次玩三鐵, 請問有乜嘢要準備, 我諗住星期六租定單車, 仲有無D乜嘢要預早攪架

升級   31.05%

該用戶從未簽到

Many thanks to ching and ctse.  Does this link correct " http://www.century-st.com/".  This link is dead.   Found this found the web, is this no.correct 26305381?

升級   31.05%

該用戶從未簽到

升級   31.05%

該用戶從未簽到

回復 68# 的帖子

Number cloth belt can be found at a TriSportX at Causeway Bay, $80 each.  Any cheaper alternative can be found??

升級   31.05%

該用戶從未簽到

原帖由 ginnywong 於 2009-5-5 17:06 發表
下面係我的小小分享,提到比賽當日有關轉項的準備, 唔係標準,不過分享下

http://ginnywong9111978.mysinablog.com/index.php?op=ViewArticle&articleId=1156495

Many Thx

升級   31.05%

該用戶從未簽到

回復 70# 的帖子

ctse, 請問比賽中途可唔可以食gel架

升級   31.05%

該用戶從未簽到

祝各位聽日有理想成績

升級   31.05%

該用戶從未簽到

回復 96# 的帖子

大家都加油!小弟no.307, 聽日有機會say個hi.

升級   31.05%

該用戶從未簽到

同馬王兄一樣, 我終於完成我第一次嘅三項鐵人比賽, 亦同佢一樣只係瞓咗兩個鐘.  第一次玩好多嘢都唔知, 都係靠晒喺轉項區問格離嘅師兄咋.  

真係無諗個咁辛苦, 19.5”上水, 見到後面仲有D人, 點知衰咗喺我諗住無乜問題嘅單車上面, 喺第一圈個大斜坡上, 左小腿抽筋, 立刻落車, 即刻左右一齊小腿嚟抽, 喺地上面典嚟典去, 1’44”放低架車, 跑嘅時候兩隻腳都想抽, 2’23”收工, 好似只有一個玩full嘅喺我後面.  真係要好好練吓先得囉.

升級   31.05%

該用戶從未簽到

回復 129# 的帖子

我呢D可憐嘅小市民, 用嘅就只係一佰蚊租番0黎嘅無添加戰車, 抽咗筋後第二圈都係推上去

升級   31.05%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-5-12 13:25 發表

果日無緣相認Delta兄,希望9月的ITU會見到你,加油!

到時一定到, 希望9月唔駛包尾