香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 花子阿DEE
打印 上一主題 下一主題

5.24 初夏•八仙野餐吟詩撲蝶清談團

關閉 [複製鏈接]

升級   78.3%

該用戶從未簽到

鐵定5月24日出發,紅字及TBC ching ctse 請儘早confirm~~

名單 (人工智能自助系統)
名譽總團長:
1.        sleung2002hk

見習初級副團長
2.        花子阿DEE
團員:
3.  billy_yau(3 號批文已出, 我諗改 24 都ok既)
4.  cookie
5.  亞平 (TBC DEE兄揹野,點都要過來支持下)
6.  boloup
7.  runrun
8.  running-sue (TBC DEE兄拉馬, 要支持要支持)
9.法蘭 (TBC DEE兄晒馬, 要支持要支持)
10. 前進
11. mill (我都未行過lee度, 我又離呀!)
12. 零下十度
13. 小華
14. slack (TBC)
15. 上水馬王
16. schnix
17. 鄭國柱
18. stanwong
19. BeeFing
20. Kennychoi
21. 蘭茜
22. CC(TBC)
23. 大圍新跑手
24. peteruno (TBC)
25. 慢子 (TBC)
---------------------------------------
後備
1. kopo1128
2. -R-
3.
4.
5.

升級   78.3%

該用戶從未簽到

請不要預我食物, 原來當日初一, 要素食, 我會自備

升級   78.3%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-5-19 09:59 發表
星期日應該會好天,但而家已經進入雨季,想問大家如果真係大吉利是當日落下典算呢?去約跑好無?

大部份親愛既團友都已經自己買左行山杖,仲有無人要借呢? 我有四支,如果要星期六前話我知~~

R兄,小弟都係呀,當日會陪 ...

咁就同大家一齊食啦