香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

網友約跑 : 9.21半馬鹿頸行 + 盛夏野火會

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

冇法拉...皇上日理萬基, 民女有咩幫手, 以盡地主之言.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 leefs 於 18-9-2008 12:39 發表

已經約咗"跑步機&啊佛"兩位師兄,
星期日12點到大埔等,開餐後去買水,
然後揸車入跑步現場,布置一吓…
Gills"妹"要早啲記得過嚟,同我地找埋張午餐數…

12:00, Tai Po ....Where ? 尼度.

登錄/註冊後可看大圖

請列明需購用品及數量, 以代格價.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂跑步機 於 18-9-2008 12:56 發表

望皇上開恩, 當日唔好咁樣稱呼我地既大英雄亞驕士師兄, 如果唔係小弟食完飯都會即場...

正是:
英雄迷死萬千女粉絲,
亞驕雄風再現長跑網! Yeah.......殺殺殺 " />

瘋詩興, 假作真時真亦假, 真作假時假亦真...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂跑步機 於 18-9-2008 14:20 發表

驕獅慶,
閣下只差一個勝利來恢復信心而己, 請不用意興欄柵! Yeah....殺殺殺" />
送隻歌過你聽:
http://hk.youtube.com/watch?v=otGQ5_kxLKg
請留意歌名, 不要留意歌者! 歌者模仿唔來架!

歌名正是最愛的名字, 正藉淡忘之際, 中秋翌日假期又係主場遇上, 個天又唔知係咪想比個考驗我, 雖然成績尼幾年每況愈下, 但今年唔駛再孤軍作戰, 我會以PB為目標.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂跑步機 於 18-9-2008 14:40 發表
驕獅慶,
美好既回憶是不用忘記的! 咁有冇打到招呼呀呢次!

唉... ...比跑全馬更難...開口.

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 126# 的帖子

有人話, 情與義, 值千金, 我覺得, 情無價, 義不反.

情義兩心堅

http://www.youtube.com/watch?v=GAT2dMqzoQg

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 leefs 於 18-9-2008 15:03 發表
大榮里等啦!之後去街市樓上開餐!

12人跑半馬,4人玩10k,4人BBQ,
補給品內容如下﹕
大水 700ml左右 , 細水 430ml以下 , 電解液 細鑵/支 , 水果…

大水 40支 , 細水 52支 , 電解液 12鑵/支 , 水果20份 ...

謝皇上, 大埔新街市及大榮里市正值所需, 若有空可順道到大埔東京一遊.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂跑步機 於 18-9-2008 14:59 發表
好一段可歌可泣的故事...獅慶送多你一首:
http://hk.youtube.com/watch?v=flSOyjakPCI

多謝哂...峰思卿...星期日又到相遇既地方...大埔新街市及大榮里, 宜家對個度又愛又恨.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 leefs 於 18-9-2008 15:15 發表
卿家﹕

所言甚是!朕正有此意!

不過皇上唔好抱太大希望, Sales姐姐話尼排無新貨返, 只有希望愈大...

升級   0%

該用戶從未簽到

如有貨要買, 請留貨品種類, 顏色, 呎碼及數量, 睇吓Sales姐姐可否代留貨.

已知既C兄有:
1. ram兄 - 四骨, 黑, L x 1
2. stanley兄 - 背心, 淺色, M x 2
3. OnOn兄  - 四骨, 黑, XXL or XL x 1
4. 瘋狂兄 - 四骨, 深色(黑, 灰或藍), XL x 1
5. stanley兄 - 四骨, 黑, L x 1
6. Alex兄 - 四骨, 黑或藍, L x 1

其他....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂跑步機 於 18-9-2008 17:00 發表
驕士, 唔該四個骨XL深色(黑, 灰或藍). 冇就L 啦!

風卿, 閣下唔去大榮里食晏咩?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 18-9-2008 20:14 發表
驕士, 四個骨L深色(黑或藍), 唔該!

收到哂亞力士兄.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 18-9-2008 22:38 發表

唔該晒亞極陀個friend亞嬌

C 兄都係蒙面超人迷頂啦, 我D Friend都識.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 19-9-2008 09:06 發表

My friends

Those all my friends too.... 最近有咩新野? 對上一款購入既係SIC40. 之後果隻 X and 金輪法皇 就買唔倒.

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂跑步機 於 19-9-2008 10:10 發表

驕士大哥越來越喜歡鮮艷既顏色!

日本仔既出品有番咁上吓, 跑步裝備都一樣. 唔係點搵咁多外匯.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 20-9-2008 18:28 發表
我都好耐無買囉!改左同債主砌MG高達

而家見到盒MG高達一餅餅D件, 已經頭暈, Alex兄真係24孝模範花打啦. 鍾意就買盒Gundum Fig算啦.

升級   0%

該用戶從未簽到

致各參與網友約跑之C兄/C姐:

是日仍公眾假期, 所以有好多Holiday Driver會揸車入泥涌,新娘潭及鹿頸郊遊燒烤, 而九巴之275R線亦特別來往大埔虛至新娘潭一段, 加上平日綠Van小巴, 所以各跑友務必要小心車輛及單車團, 因該處係單車友聖地, 所以應盡量使用行人路跑, 雖然行人路窄, 只可約兩人同時拍跳, 非過頭及避障礙物外, 唔建議跑出馬路. 另如各C兄/C姐跑至半路需要上車, 可攜八達通乘九巴之275R或綠Van專線小巴返大草原燒烤場, 在此祝各位:

開開心心跑步去,
平平安安回家來.

升級   0%

該用戶從未簽到

嘩...你地都好快番到屋企喎, 最多謝各網友/跑友大家之熱心參與, 先至有個洪洪烈火之半馬行, 特別係皇上御駕親征, Alfred兄精美靚靚路標及燒烤安排, 瘋狂兄做亞四為大家備水, 令小妹可以齋玩齋食.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 21-9-2008 23:14 發表
真羨慕各位今日有得玩.
小妹真不爭氣,昨晚可能太興奮,輾轉反側到黎明,今日死了半條命,火燒喉嚨
掙扎了一輪,還是放棄了 .怕烈日下跑完再燒烤,唔暈 都會失聲
唯有 ...

唔緊要叮噹姐, 狀態唔好真係唔好跑, 以免受傷, 尼幾個月大把約跑, 下次長課又係屯門主場了, 又有機會同大家一齊玩.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 21-9-2008 23:18 發表

嬌士兄點會齋玩齋食,如果唔係得妳陪我拍跳果一段路鼓勵及提點,小弟都未必能夠順利完成今次練跑,再次感謝!2133

大圍兄言重, 尼條路係小弟主場, 一盡地主之言傘.