香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ginnywong
打印 上一主題 下一主題

(延長至2009年9月25日)前三項鐵人港隊成員免費教你跑步

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ginnywong 於 2009-3-15 23:11 發表
做教練做到好似邪神咁, 有咁多人支持, 真係好直得學習

我地玩運動的, 就係想有呢d 人存在,有機會,我都好想見識一下

我諗如果佢除左教人跑之外, 再搞埋教練班, 教多d 好的教練出o來, 咁跑步界就更有福啦

ginny ctse... 邪神兄暫時未有教練牌...
星期 5 在跑馬地的是分享班
他將他的經驗無私地跟我們分享... 能夠得到他的分享.. 就是我們跑友們的福氣 !
我也希望他可以考到教練牌.. 造福香港下一代運動員...

p.s. 其實我對三鐵也有興趣... 但因為受傷所以暫時希望專心跑步一項..先執好0左跑姿.. 操好體能就會向其餘兩者進發
ginny ctse..大家一起努力丫~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hokiu 於 2009-3-16 15:32 發表

請問做會員有無費用?
平日有無搞下活動?

ching.. 或者你 pm  ginny ctse 問番 details...
以避免不必要之利益衝突

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ginnywong 於 2009-3-16 21:33 發表

你傷左邊到呀?

大家都要比心機!

一月中跑 ccm 果陣由 knee 忽然酸軟傷到 hip...
反反覆覆之後呢排可以慢跑半小時左右

希望到了夏天就完全好起來~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 miller 於 2009-3-17 12:44 發表

你唔怕佢助語詞多就得喇!

唔怕..正中下懷 tim  啦~~~