香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

11.30聯合國兒童基金會慈善跑2008

關閉 [複製鏈接]

升級   78.75%

該用戶從未簽到

我都會報半馬,
又可以做善事,捐夠$2500又有兩張迪迪尼....
加上條路好少可以跑到......去呀去呀

升級   78.75%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-8-30 12:47 發表

原來我都可以算係精英wor,好開心呀![local]1[/local]
呢個比賽我一早預咗報 HM,嘩!乜原來咁貴o架.....睇來又要節省d啦。1717

唔好俾「費用」呢個字騙了....
那是捐款最低額.....

升級   78.75%

該用戶從未簽到

我所問下閣位,係咪可以send左報名先
捐款容後架?

升級   78.75%

該用戶從未簽到

我今朝都fax左去報名啦

升級   78.75%

該用戶從未簽到

原帖由 lvrunner 於 2008-9-5 05:54 發表
講真, $380半馬報名費簡直係超平, 相等於US$48.67, 五十蚊重有找!!  呢邊隻"老鼠"就年年加價, 兩年前$85, 舊年$95, 今年則"作"咗小弟US$105.  相等於HK$820!!!!!  拍車又要比多$12!  但年年都一早sold out!  亦 ...

呢個半馬/10K係籌款跑
報名費都唔可以叫報名費,佢呢個係捐款最低收費
你可以搵人捐錢俾你,未唔使$380
捐款係用作重建四川

升級   78.75%

該用戶從未簽到

收到email confirmation...

升級   78.75%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-10-30 16:57 發表

nc姐唔使死,我都係琴日先收到呢個e-mail話聽日先開始寄出通知書。
但係都幾搞野,係頭先佢地打比我話我冇寫地址問我攞地址,我已經覺得奇邊有可能冇寫地址,答咗佢之後睇返自己個copy明明有地址,我 ...

me 3
最奇係佢地已經寄過捐款收據俾我

升級   78.75%

該用戶從未簽到

收到信.....但捐款總額個數字係錯既......
我捐左$2500.....但封信話我捐$700.......
(但我收左佢地$2500既收據)
星期一要打電話去......

升級   78.75%

該用戶從未簽到

原帖由 龜速行 於 2008-11-7 23:54 發表
大圍c hing

你和佢都好彩

小弟大人捐款總額錯左

工作人員要星期一再 e mail 新的confirmation letter

希望無錯 la

同病相憐
星期一打電話

升級   78.75%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2008-11-17 20:06 發表

desmond 兄,我都係呀 ~~ 而家佢話會 send e-mail 俾我。希望佢唔會冇左件事啦 ~

我想講.....我上個星期一打俾佢話send個email俾我...
我到一個星期後既今日都仲未收到

升級   78.75%

該用戶從未簽到

原帖由 龜速行 於 2008-11-17 21:44 發表
stanleyhpm c hing

小弟大人收到E mail ar

c hing 打電話 check check好的!!

不過D收據又錯

捐款人D款項有D多左

又要打電話 check check

c hing & c tse 們 double c ...

我收據好早收到左...無錯...
一直錯都係confirm letter個捐款銀碼係錯......
我會打電話去問

升級   78.75%

該用戶從未簽到

原帖由 saki 於 2008-11-18 12:17 發表
今場賽事的行政幾混亂

聽聞以fax報名的仲係處理緊.......

我也是用fax的....
我相信是他們有經驗既人手不足

btw,我打左電話去問我個confirm email既事....
原來係佢將我個捐款數字打少個零......
(好在收據同過數都係對既......)

佢地做data entry既朋友....真係唔係好掂

升級   78.75%

該用戶從未簽到

原帖由 stanleyhpm 於 2008-11-18 13:03 發表

我也是用fax的....
我相信是他們有經驗既人手不足

btw,我打左電話去問我個confirm email既事....
原來係佢將我個捐款數字打少個零......
(好在收據同過數都係對既......)

佢地做data entry既朋友....真 ...

仲於收到個confirm email....d資料正確啦.....
好彩