香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kenneth
打印 上一主題 下一主題

毅行者0764隊,0791隊及十卜組揮手約操山區(現招募後備及十卜)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

1031 操麥1-3 有相睇啦!
http://picasaweb.google.com.hk/allanchan420/103113#

操山前先黎兩支甜筒,一樽水特。保証唔會老抽!

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

左手便係夕陽

登錄/註冊後可看大圖

右手便係月光

登錄/註冊後可看大圖

操完,在水浪窩來個合照

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-11-1 16:59 發表
\

亮哥,謝謝靚相,今次張日落相影得好靚呀!我好似都有影喎..唔見既?另外,可以send晒原相俾我嗎?

可以可以,但係驚平嫂睇到扭乜你隻耳仔喎!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-11-1 17:42 發表

亮哥,有人想攞D張去做非法用途...唔好俾佢呀~~

我地都好想知佢攞D相去做d乜野非法用途,睇下有無我地份啦! 譬如大家都有餐九大餽食既,緊係比埋原相佢啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-11-1 19:04 發表

我估佢今次一定唔會拎去掟飛標,或是去餓景橋打小人...雪榚+啤酒得嗎?

唔會呱! 我估.....係攞比百有(佢媽咪)睇要攞批文嘅,話毅行果日就係由呢個高大威猛嘅大隻佬保護,我諗呢個批文一定攞到!

升級   0%

該用戶從未簽到

佢攞唔到批文,果日12點前又要番屋企先,咁我地點玩呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-11-1 19:37 發表

好易啫..我地10小時內行到終點就冇問題啦...嘻嘻

咁就易啦,叫Parco爸渣車係北潭坳載我地去大帽山小食亭後跑去大棠,咁就10小時之內完成,掂!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-11-1 19:34 發表

咁就真係死得啦,百有一定唔批....係都搵個好樣少少既...好似你同p哥咁..似個好人,批既機會大好多架..

唔係喎! 百有係想搵個唔打得都嚇得嚟保護佢個女先比佢出夜街架。file:///C:/DOCUME%7E1/Allan/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.png

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-11-1 21:20 發表

亮哥,佢邊駛人保護架,佢只要碌大雙眼,便夠煞食啦....
BTW,你出唔到張圖..因我地係去唔到你屋企部電腦度架,ffile:///C:/DOCUME%7E1/Allan/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.png  

乜野黎架,我都無打過這些或者加圖上去。唔明係乜????
係喎! 都未見過隊長碌大雙眼個樣,映親相都笑既。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-11-1 21:49 發表

你梗係未見過來..佢對你....個鏡頭......總是笑容可掬..佢對仇家先會碌大對眼架..

!有樹? 唔係呱! 可能係,可能係!  咁不如你都....帶番部相機,

咁佢咪對你
笑容可掬囉!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-11-2 09:20 發表
喂, CD, 講完我未呀

升級   0%

該用戶從未簽到

我番黎啦!
終於在杭州做最後操練,一課長課....慢hea42.195,
在黃山第一日跑了一個麥三,第二日跑一個麥九+麥三,感覺良好!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 山海赤子 於 2009-11-19 17:47 發表
長跑長友毅行 A, B  隊

我有個小小要求, 當你地 2隊人係我身邊飄過時,
能否阻你地小小時間, 容我同你地合照一張嗎?
呢個係我今年毅行心願之一

赤子師姐,我們會著長跑網衫的,如果見到我地叫聲,茫茫人海怕看不到閣下。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-11-21 16:34 發表
小弟為0791小隊隊長, 因為小弟既拖累, 終以22小時41分完成
多謝各位善長既支持
多謝各方好友既鼓勵
多謝三位隊員多月來的操練時間及對小弟的容忍
多謝十卜成員的支持
我謹 ...

多謝隊長既帶領,在昨晚的毅行中,由第四段開始小弟已察覺閣下腳底舊患發作,但仍強忍痛楚,直至捱完100KM,這種堅毅不屈的精神,實在令人敬佩!
全賴各十卜人員專業的支援,尤其Parco爸,將自己的外套給我們穿著以免著涼,這種犧牲精神,簡直令人感動到想哭出來;聽到我們的電筒壞,你們四處張羅漏夜買給我們;沒有你們的支援,我們肯定不會成功完成的,在此表達我們的謝意及敬意!出年輪到你們去行,我們做十卜!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 喪Ken 於 2009-11-22 13:04 發表
多謝大家俾機會小弟做十卜,參與呢次大型活動...
b隊十卜team 最"他條"算係小弟了...
support 主力 parco爸事前計劃好晒成個support 流程,尋日對外連絡,同a隊十卜交換消息都一手包辦,為咗俾陪行十卜有充足精力,好多嘢都自己一個人setup,仲除埋自己外套俾毅行成員走7,8段...
仲有 b哥同威威兄係獅子亭同cp8 附近以 沖圈速度搜索 b隊成員...
花子ching 7-8 段幫手做苦力拎嘢,再陪行9-10...
runrun ctse 生日都嚟十卜,仲出動 runrun 妹 幫小弟解圍陪行9-10,否則小弟可能真係要女裝陪平兄走...

因為小弟首次參與,希望大家唔好介意小弟反應遲鈍,有乜地方support 不周請多多包涵。
(p.s. 小弟係9-10 差d俾 p兄 扯爆,已經跑咗80k 仲唔到仲可以用5分幾/k 速度跑 ...小弟服咗你了 )

多謝喪Ken的十卜,缺少了你們任何一位,我們都難以完成100KM既壯舉。
亦多謝runrun姐出動靚靚妹妹陪跑9-10段,令到平兄極度興奮,全隊人(應該講兩隊人)都好似打左強心針,d眼訓疲倦都給忘記了!

升級   0%

該用戶從未簽到

有相睇了

隨軍記者映的相唔多,掛住打仗丫嘛! 分秒必爭,錯過好多精彩鏡頭,sorry!

20091120 毅行第一日
http://picasaweb.google.com.hk/allanchan420/Photos20091120#540681453819

20091121 毅行第二日
http://picasaweb.google.com.hk/allanchan420/20091121#5406816740323975458

升級   0%

該用戶從未簽到

B 隊出發前映隊際相

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

出發前兩隊合照

登錄/註冊後可看大圖

充滿信心既力士兄

登錄/註冊後可看大圖

有些參賽者將今次毅行目標口號印在臉上.....Less CO2, Less poverty! 毅行百里,為貧窮人對抗氣候變化

登錄/註冊後可看大圖

起步前天氣極佳,好藍的天!

登錄/註冊後可看大圖

等小弟也學下Parco爸既自拍絕技先!

登錄/註冊後可看大圖

在西灣山遇上赤子師姐,來張合照,大家打打氣!

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

19:33時上到雞公山頂,拍拍照順便小小休。

登錄/註冊後可看大圖

晚上八點去到CP3 好像賽車入左維修站,各車手只需食食食,runrun姐及其他十卜隊員已不停地替各隊員按摩搽按摩膏,十足替賽車換轆咁,好鬼Pro! 真係要一再多謝support team每一位!

登錄/註冊後可看大圖

在山上善心人預備了姜芧湯暖胃

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

上到針山頂,好凍!

登錄/註冊後可看大圖

有花子兄陪跑,但係隊長痛到唔識笑了!

登錄/註冊後可看大圖

到達鉛礦坳,隊長忍不住掉下第一滴淚,花子兄問小弟睇唔睇到?大家操練左四個月,我地怎會唔知?只不過不能開口說句安慰的話,怕只怕她會即時崩潰,sorry隊長! 我地個個都知妳腳真的很痛,妳堅強既忍耐,我地好敬佩!

登錄/註冊後可看大圖

鉛礦坳遇上A隊各人極之眼訓咁坐係度

登錄/註冊後可看大圖

多謝隊長咬著牙跟跑落大帽山這條大斜路

登錄/註冊後可看大圖

陰公,睇下隊長對痛腳! 不停地急救....敷冰,多謝Parco爸細心預備冰粒!

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到