香港長跑網  - 長跑長友

樓主: lvrunner
打印 上一主題 下一主題

2010 Tokyo Marathon 東京馬拉松

升級   58%

該用戶從未簽到

小弟第二次參加,前一次係2008。
希望今年唔好咁凍啦,上次係零度開跑,羅命!

唔知有無機會係起步點見下大家,不過人頭擁擁幾難下。

升級   58%

該用戶從未簽到

原帖由 lvrunner 於 2010-1-31 15:04 發表 Hi checkie hing ~小弟舊年著件sleeveless t shirt 跑, 又落雨, 過終點時凍到飛起. 今年一定凍過舊年.  小弟今年打算企响大後方拉筋, 即新宿中央公園旁.

Ivrunner Ching,

好呀!到咁上下再詳細約定時間。
我會住新宿 Hyatt 貪佢近,行落上就得。
不過跑完就慘,成個鐘以上先番到新宿。

升級   58%

該用戶從未簽到

到時會著長跑網戰衣,新宿見!

升級   58%

該用戶從未簽到

原帖由 Harvey 於 2010-2-22 23:29 發表

Checkie ching, see you in Shinjuku.  This is my first time to join an overseas marathon.

Harvey兄,
到時見!睇天氣報告可能落雨,溫度 11-8 度。

升級   58%

該用戶從未簽到

Raining outside  9C

Enjoy SCB Marathon! Enjoy running in the raining here in Tokyo!

Heading to starting and  run my second Tokyo Marathon.

升級   58%

該用戶從未簽到

又濕又冷淡,得番半條人命!
我著左網衫跑,途中有3位Ching打招呼!

升級   58%

該用戶從未簽到

咁即喺無遇到呢到網上朋友!我相信我遇到嘅只喺香港嚟嘅朋友。
今年話左唔咁早落去等,但喺窗見到咁多人,又衰左落左去,又等左一個鐘先開跑,終於成身濕哂。
無經驗落雨跑,衰唔識防水,身濕鞋濕,消耗體力,又飲水太多,去左兩次廁所,用左十分鐘。
但實際上4:09都已經滿意啦!

升級   58%

該用戶從未簽到

原帖由 lvrunner 於 2010-3-2 01:46 發表
I didn't bump into anyone with the green forum shirt. We got there pretty late, almost missed the bag truck again.  I was assigned to corral H but stayed in corral J with my friends.  It was cold, onl ...

我剛去完箱根溫泉泡左三日,舒服哂。
今日去上野入貨,買左三對Acis。
我果日有著網衫,但見唔到弟二件!
我星期日番香港!

升級   58%

該用戶從未簽到

原帖由 lvrunner 於 2010-3-5 15:17 發表

Hi checkie ~

Wow! 3 days !!  We only gone to Hakone for one day (3rd) and it was very very cold.  Next time we will stay in Hakone longer.  I ran this morning from Shinjuku all the way to Shibuy ...

腳仲痛緊,無得跑。
謂有食。。。同你一樣。
食左雞泡魚,大量魚生,大量日本牛,一陳去食活魚,食得開心!