香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 2)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-28 14:02 發表
咪玩啦.......................
我地7:30am開波,中午前咩都玩完啦................點等到你地4pm呀......
圍圍....其實..............你係唔係分唔清am同pm呀.....

不如你地兩個改早d跑仲好啦..

我不知分得幾清,諗住妳同joe ching跑步去到西貢,食個早餐,再坐船去d咩咩灣行吓沙灘,吹吹海風談談心,時間過得好快,肚仔亦都差唔多應該餓,到時join埋我地high個tea咪啱啱好law。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-28 14:44 發表

亞joe ching係野人,而我就係文明人.....
野人,係唔會明白文明人講既野架.......

唔理妳地啦...咁聽日等唔等埋我地食下午茶呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-28 16:29 發表

太遲啦......等唔到啦...
下次啦

咁記得跑完post返條路線上來睇睇wor。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2008-11-30 00:45 發表

VV不用擔心啦,阿Cat昨日已成功完成30k的路線了(正確D應該係31.4k),整條路線如下:" />" />

SSP泳池 à 荔枝角道 à 南昌街 à 歌和老街 à 聯合道 à 富美街 à 龍翔道 ...

joe兄,你地果日幾點跑到去北潭涌呀? 我地果朝10:00都係果度出發呀,真係估唔到阿catcat都可以比你tum到佢跑完30K,我覺得你好野d。
當然catcat都好勁啦,不過而家仲未見佢online,會唔會比你操到佢病咗返唔到工呀,快d打個電話比佢睇吓佢有冇事啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2008-12-1 09:51 發表

我哋大槪12點鬆D跑到北潭涌,隻貓跑完都仲可以有傾有講,唔係面青口唇白果隻,所以先谷吓佢啫。之後落車時佢個腿肌僵硬咗D,依D都係正常嘢,冇問題嘅~~

大圍兄也很 ...

joe兄:
希望承你貴言真係可以攞到背囊啦,長咀真係好靚,如果可以同喜歡既人一齊來呢度遠足旅行真係一件賞心樂事。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-28 13:42 發表
SSP街坊小隊下次跑步練習:

日期: 3/12/2008(星期三)
時間: 8pm
地點: SSP泳池門外

跑步出席者:
1. witchycatcat
2. bonnie

請有興趣參與的ching/ ctse在此or大圍ching的post中留言" />" />

警告 ...

catcat:
關我咩事呀?做咩要係我個post度留言呀?
其實我係想叫妳取消呢日既練跑,妳第一次跑完30K咁甘既斜跑應該冇咁快可以復完到,妳考慮吓啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-1 14:28 發表

哎呀.....唔記得改個post,圍圍唔好嬲呀...." />" />
咩原來4日都recover唔到架.........

咁又唔一定既,只係之前妳未跑過咁長可能雖要多d時間,妳自己決定啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2008-12-1 16:26 發表

好想跟你地學野 .但本人多數在斧山或將軍澳跑.
SSP 比較上吾就腳 ...
但可以搵1DAY 到訪學野的..

快活人 ctse,有冇興趣入來沙田操下上斜路呢?
https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=2271&goto=lastpost#lastpost

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2008-12-1 16:45 發表

好有興趣呀. 但我跑得好慢 會吾會影響你地架 ..

唔會架,如果可以多d人一齊操,咪可以搵d差唔多速度既人拍住跑,所以越多人join越好。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-2 12:26 發表
BONBON…煎鑲 3 寶~少左茄子, 青椒 or 豆腐~都唔算係 3 寶ka~

茄子炸緊,搵辣椒or魚旦頂住檔先咪得law。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-2 12:58 發表
點解~今日catcat 又失左蹤~" />" /> ~

可能星期六果30K今日先來料呀,對腳痛到行唔到都未定。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-2 13:07 發表

咁你星期 5 來唔來ar, 魚旦???~我諗明天個gathering...9成9會 cancel la...青椒又無茄子又無~..

vv:
睇吓妳地咩路線同埋有咩跑手join先決定啦,乒乓球咁大粒既炸魚旦,通常買煎鑲3寶都會買埋,妳未食過咩?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2008-12-2 13:23 發表

甘"圍圍ching" 你想做青辣 or 魚旦............

bonbon:
SSP煎鑲3寶,梗係要留返比SSP既跑手做啦,唔使預我。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-2 14:59 發表
O~圍圍..煎鑲3寶..我食茄子x3~其他d 我唔食ka wor~
等catcat 明天再出post, 睇下有咩人去la…拎拎 ching..你來唔來ar~做唔做ssp 3寶ar??? This Friday ar!
不過圍圍..有我地茄子 + 青椒陪你跑, 你都來la…好唔好? ...

vv:
跑步咪減到肥law,使咩走去join纖形xx呀,人地都買使廣告"日日跳、日日fat"妳仲要join,咁使錢不如請我食飯啦。
至於星期五join唔join妳地跑,睇下星期四跑完回唔回到先決定啦...ok?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-2 15:30 發表
咁圍圍即係應承左黎la wor….(你點會回唔到 wor~)
我無ar..講下之嘛…我都無$ 去纖形xx減肥~~~我有跳開舞~但我跳果d,….好似唔會好瘦 ka wor~你有無見過跳肚皮舞d人會瘦猛猛ka??? " />" />

點會唔會回唔到,我星期日跑完到而家對腳仲痛緊,都係果日先決定啦。
catcat話妳join咗wor....原來老點。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-12-2 15:38 發表

(日日跳...每個月都係 3300 蚊ja! 個廣告好嘔心)

x 2
而且個口號仲妳嘈煩到死,想係架巴士訓陣都唔得。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2008-12-2 16:16 發表

CAT CAT
休息多d,食好d

今星期我備戰也是
休息多d,食好d

星期3, 星期5 都有嘢聽不來了.

Kin in Running

少咗catcat上來吹水,今日起碼少咗200貼。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2008-12-2 17:51 發表

你地幾位美少女邊個咁蝕底肯畀人"食豆腐"" />" /> ?

堅ec,阿00院友又突然病發 ,使唔使執返劑藥比佢呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-2 20:34 發表

joejoe, 真係會咁架????~~點解好似咁科幻咁既~咁今日既貓貓咪即係上星期既貓瞄肌肉纖維重組而成 law??? 好勁wor~

咁都淨係對貓腳既肌肉會重組啫,下次妳要留意下貓貓對腳同之前有咩唔同先得啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2008-12-2 19:22 發表

我飯後call阿Cat, 話比佢聽VV好掛住佢, 所以佢即刻打電話比你啦, 你話隻貓幾體貼你吖~~
阿貓除咗累之外, 其實都想順勢清緊D假期, 第一次跑長線, 累少少係正常嘅, 當佢再跑番嘅時候, 佢 ...

我而家對大脾既肌肉都係度重組緊呀!