香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 1)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

補充小小~1511行動係我第一次在烈日當空下跑步~真係晒到想跳橋死左去算ar....

so, catcat~我都不敢想像12月去流浮山果次我點可能去到呢~~~ ~~到時橋都無得跳~~唉

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-17 13:29 發表

萬一你無咩事甘我就大獲啦....." />" />

升級   0%

該用戶從未簽到

bonbon~你是否有用msn???如有..請pm your a/c給我...有野同你針

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 witchycatcat 於 2008-11-17 13:46 發表

咩你返工可以上msn架咩...........??" />" />

人地放工至msn 佢ar~我返工都無話唔得~不過我又唔會上之嘛..好鬼煩架嘛~成日閃

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-17 13:45 發表
[quote]原帖由 vhtober 於 2008-11-17 13:43 發表

登錄/註冊後可看大圖

bonbon~你是否有用msn???如有..請pm your a/c給我...有野同你針

>> [email protected]

CAT~唔好disclose 佢個a/c la~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2008-11-17 13:51 發表
vv
吾見你aad 我, 有咩同我針.....

你咪咁心急la..我tonight 至找你傾la..關於d stock 之嘛~

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 hhkbonnie 於 2008-11-17 14:00 發表
bonbon:我梗係明la…只係工作姐..唔好太上心law~~有問題你唔同佢地講~boss 咪當你哽得到law!
如果工作上有咩problem 大家可以傾下~幫唔到你solve都希望可以開解下你la~今晚add ar

升級   0%

該用戶從未簽到

E~你地都有去架…我都係wor..都話同catcat夾到爆架la… .我都係一個人去多..上次去睇the kite runner~全院只有3個人~正~喊到收唔到聲都無人理..幾好

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 KK 於 2008-11-17 14:19 發表

其實套戲都好近原著~
係一部很好的戲" />" />
有几幕都令我大為感動~

你都有睇ar?!~真係一部好好既戲~咁你有無睇原著? 係唔係真人真事來架?~~(寧願佢唔係la~)

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 joelkk88 於 2008-11-17 14:37 發表

呵呵呵......KK Ching你睇, 其實係佢...

joe ching, 你做咩咁大反應ar~面都青埋….你有景轟wor

升級   0%

該用戶從未簽到

catcat ar~~~好開心ar~~~剛剛通知我下個星期我有份去"果度"la~(我同事可能怕我唔知做唔做得長, 所以上星期無預我la)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-17 15:01 發表

甘咪好囉......開心晒啦你...
人地上次無叫你去唔係歧視你啦.....
所以話,人與人之間好多問題都係源於communication.........

" />" />

haha~我只係擔心佢唔記得左我姐~~

升級   0%

該用戶從未簽到

kk ching, 你死ar, 講到咁實又甩佢底, 我都已經成日甩架la..激死佢ar~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 KK 於 2008-11-17 19:32 發表

我都唔想GA~~
上網睇咗張舊的時間表
今日先睇到張新GEI
V姐讀書緊要D嘛
我想妳會認同呢點GEI~
希望CAT姐夠厚度啦" />" />

講下姐~咁梗係上堂要緊la~下次la~
不過~mud 你上左咁耐堂都唔知個schedule 架..下次唔好la 如果唔係下次貓姐實殺左你

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2008-11-17 18:13 發表

我始終有D擔心成身臭汗,周圉D人走夾唔 tau

haha~走左仲好la..多d位嘛~咁你係咪來架...叫貓姐加埋你個名la..怕咩醜ar~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 KK 於 2008-11-17 19:36 發表

我開始跑步大概4個月到啦
平時跑開5K
最多個次都係10K

死未!?" />" />  

wowowowowowowow~你......跑/行.....毅.....行.......wor~~~~唔止10k la 掛???...唔好反我wor~~~仲有..你參加山霸wor...聽貓貓話行成2日1夜wor.....係咪真係得架??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-18 10:05 發表

死啦.....kk....你玩山霸得唔得架....?2日1夜....50k喎................
你講到自己甘水皮.............

係law..跑開5k~~突然加碼50k wor..仲要山路..替阿fung sir擔心

升級   0%

該用戶從未簽到

今早太忙…終於有時間report 下禽日去nike 買錶 (算唔算係錶呢?) 及 運動3 + 褲 + 鞋 + 襪 之旅
第一站~nike: 前文提過..好想買catcat 果隻可以計里數隻 meter~咁佢果隻就無得買..不過有個 咩kit, 就根據sales 姐姐講, this Friday 就來港 la..個kit ~ 其實就得個 senior + device ~$2xx 大洋~~要加個ipod nano/shuffle 至可以運作~ 不過sales 話一定要用佢地對 nike +~但我對此有所懷疑, 因為我上網睇, 佢又無點講一定要用佢對 nike +~不過我相信, 唔用可能無”硬”腳law~~後話..佢出左個for ipod 的 arm band~成220大洋..我以為有咩巴之閉….原來~~~只是…..arm bag 一個~ 另外波羅蓋band~69蚊有9折
去sogo 的美記counter 睇睇..找到la…wave alchemy~wow~佢隻red..好鬼肉酸..係鐵銹色..著左上去..舒服既.不過好似個人都生左銹咁..希望下次同ming sir 去入貨有其他色la

回家路上..入左一間royal sport..在tst 地下d商場~夏天出果d 已經discount la..catcat可以去睇睇, 有係喜歡的style~不過我就傷心d~我果件上星期在馬拉x 得9折..我見有類似的都唔止這個rate 了…傷心

題外話….catcat, 上次同你提過的vesspa, 我問了sales 姐姐..她說不是真的用燕窩做, 只是形容, 用左會好似吃了燕窩一樣滑~我買左la 已經~

報告完畢

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2008-11-18 11:41 發表
昨晚做皇上陪跑
皇上認真高瞻遠矚
預視ssp將會越吹越旺
請樓主考慮分post

Kin in Running

KIN CHING...你地做MUD 跑緊都咁掛住我地架???莫非...你已經轉左做我地FANS乎?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-11-18 12:01 發表

SSP twins咁紅, 呢股力量不客忽視, 小弟認為長跑網破唔破到一千貼大關都要睇你地既吹水能力能否更上一層樓喇!
加油呀! yeah!" />" />" />

ummm....我地有今時今日....仲要多謝一個人~~無左佢就唔會有 ssp twin la~~~佢就係~~~登登登: 大圍ching la~~因為只有佢~~至可以改到個咁啜核既名~~