香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 2)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-8 11:50 發表

唔好甘講,只不過係抽到少少時間啫 ....

WEIWEI...BATBAT..咁你就放下假LA...最多跑之前, 我請你去全SSP 最好味果間 燒賣店食燒賣LA~

升級   0%

該用戶從未簽到

HAHAHAHAHA~BONBON 時時都咁可愛既~

i go la~去exam la~886~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runningmonkey 於 2008-12-8 22:15 發表
貓隊長的提議很好.最近有很多新成立的"跑步團體".  有別於傳統跑會,這些跑步團體大都成員較少,組織亦沒有如前者般嚴謹,多數是由一班志同道合,有你有我,你唔跑我又唔跑的跑友組成. 雖則性質相若,各跑步團卻又有自己的 ...

WOW.....MONKMONK~你個report 好詳盡ar~分析得好好..唔錯唔錯...

其實...ssp 小隊都有d 消閒 + 吃喝玩樂 既傾向 + 嘻嘻哈哈...不過..有特色係好..但無個固定形象又時都未嘗不可丫...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2008-12-8 22:39 發表
我聽晚另外有嘢要攪, 嚟唔到跑lu, 下次一定要搵個時間嚟會吓各位Ching/Ctse吹吓水, 話時話都好耐冇同SSP之友跑過啦~~" />" />hjfgchdf

joejoe...實質上..我好似同你跑過一次咁大把...快d歸隊ar~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2008-12-8 18:23 發表

快d學啦,一齊去玩,應該吾洗$3500,大約$2800攪掂。

真既??? ~不過...眼鏡~仍是我個big problem ar 下~ 真係羨慕d 人無近視~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 dkspang 於 2008-12-8 22:20 發表

跑完都成10點~~~你出黎吹水一陣又要走, 好辛苦喎, 又要坐車, 又凍, 又夜......

如果真係唔得就下次再跑啦~~~

8點ssp泳池~~~我無問題~~~我個日話唔得, 係你地話約7點, 所以我先話未必咁早去到......

哈...上次點解話提早既?唔記得la??...anyway la..預你ka la~

係la yungyung~星期3 又要返工..如果太勉強就下次先la...不過如果你ok, 我地就梗係welcome u la~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-8 16:35 發表
想跑步?
想開心地跑步?
搵SSP街坊小隊啦!!
熱情既SSP街坊小隊,包你賓至如歸!
" />" />

SSP街坊小隊下次練習日期:
9/12(星期二)
時間:8pm在SSP泳池門外等
路線:可能由SSP跑去尖沙咀,大家有咩suggestio ...

出席者:
1.  vv
2. bonbon
3. 00
4. yungyung
5. catcat
6. 龍龍(睇下幾點收工)
7. kinkin
8. 菲菲
9. monkmonk(睇情況)
10. fung sir

~catcat....龍龍 confirmed...仲有batbat confirmed..yungyung 要下次至跑 (飯局就考慮中)~~差monkmonk 未confirm~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2008-12-8 22:50 發表
CTSE 。我又報名呀。。。係未放D 野係深水埗運動場呀 。。

yeah~ welcome ar 快活ctse~明天見la..行李方面, 要問問貓隊長先la..你可唔可以pm 佢你d contact ar~...佢在家唔上網架..so..明天佢會找你ka la

再一次~~~welcome~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2008-12-8 23:13 發表
但我吾DAY點去SWIMMING POOL 。。。
只識去運動場。另 搭MTR是不是在荔枝角出。

ctse, 唔係wor..應該是長沙灣wor~umm~唔打緊..有好多人應該是坐mtr 來的..明天catcat 會幫你安排下..再唔係呢..我可以來接你架..我好早已經返到屋企ka la~你會唔會食d野先ar...如果食的話我帶你去食燒賣又得~~~haha~~

batbat 你係咪真係食燒賣ka??我係講真ka~我跑之前一定要食飽飽先ka~~haha

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2008-12-8 23:29 發表
唉。。。 我PLAN 更出年4月頭去行神山。
但D FRIEND 去過話山上好凍,要著好厚褸。是吾是真的

wow~快活ctse...你又好ar~~~joejoe...神山你又去過ar~~~勁ar~e道d ching/ctse, 真係入水能潛, 出水又能跑又能爬~我真係範得自己無mud 用~唉~
我係睇電視果時睇過..係就係想去..不過我手汗多...我見佢地真係拉d繩上...我驚.會"sin" 手wor~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2008-12-8 23:43 發表
我都想來啊~~pm誰啊!?" />" />" />" />

wow...好野...kandis ctse 都來...pm 比 witchycatcat 果個ar~佢就係貓隊長law~u re welcome ar

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2008-12-8 23:46 發表

我可能食小小野先過來。 因食完跑好辛苦rtr15rytr

haha..咁又係....~唔打緊..總之如有需要找我就得ka la~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-8 23:48 發表
嘩!咁多人都鍾意行山呀?我本來Plan 左去尼泊爾行山呀,可惜比公司迫我今年放晒d假,下年應該去唔到lu..." />" />

唉..下年又有下年既假la~~
丫..真係原來咁多人喜歡行下山wor~~我真係才疏學淺..唔知~尼泊爾..係去行山ka wor~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2008-12-8 23:55 發表

pm 是否= send短訊息?? send左了...

係ar~~~haha..你未send 過呢~~我都係嚮e道學架咋~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2008-12-8 23:58 發表

我本來都plan去尼泊爾,不過聽過一d過來人既經歷,怕怕~~~~hgj" />" />ghj

係law...明天吹水時段 kandis 一定要講ar~係唔係鬼古ar?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-8 23:54 發表

vv,妳講到d燒賣咁勁,緊係要試下啦,不過我唔會食飽喎,因為要跑,我驚g" />" />" />" />" />jhk 晒出黎....

先生~~~無人叫你食到嘔架嘛~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

等我update 下個list 先
1.  vv
2. bonbon
3. 00
4. yungyung
5. catcat
6. 龍龍
7. kinkin
8. 菲菲
9. monkmonk(睇情況)
10. fung sir
11. batbat
12. 快活~
13. kandis

升級   0%

該用戶從未簽到

仲有無ching/ctse 想參加 or applied 左又漏左呢??

升級   0%

該用戶從未簽到

wow...又快爆la....係唔係過1000個 post 要 move 架?

升級   0%

該用戶從未簽到

真KA~哎呀~真係好LA..E 個問題~我諗左好多年..唔得, 你下次出來..一定要問你多D野~了解了解~