香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

夜探梅子林 - 上斜特訓 (第六回-告別08極速一上 Page#26 Post#504)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-11-22 01:50 發表
第二回 (26/11 星期三) 安排及跑手名單
出發時間及地點:20:00 沙田運動場
路線:沙田運動場 ---> 城門河雙橋 --->梅子林車路尾 ---> 明星海鮮舫 --->沙田運動場
路線圖:http://www.mapmyrun.com/route/hk/shati ...

嘩......有無搞錯.....
大圍ching.....昨晚(21/11)跑完步宵夜時,我都無應該話一定會黎......
你.....你...........做咩甘快加我個名呀.....
仲有,V V因為要exam,至12月中都唔會出現跑步活動呀.....所以佢26/11一定黎唔到...

你地個個跑得甘快.....我跑包尾...
我怕梅子林有鬼.....呀....

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2008-11-20 17:00 發表

頭段漆黑一片.伸手不見5指..你話好唔好玩....

其實,如果d山路甘黑.....
甘咪好危險....?ching你地唔怕跑跑下跌左落山咩...?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-11-22 14:21 發表

打交就見唔到, 不過上次就在半路見到一男一女秘秘密密地在半路的陰暗避雨亭內.....

談心!

瘋ching....你個"談心"打得甘後.....嚇得我以為佢地做咩tim.....呵呵

升級   100%

該用戶從未簽到

圍圍:
星期三,SSP街坊小隊(我,bonbon,kin)會過黎join你既梅子林跑呀~~
到時照住我同bonbon至好呀...

升級   100%

該用戶從未簽到

亞圍圍隊長:
甘我同亞bonbon幾多點係邊樹等呀...?
我地兩個唔識路架喎....?
有無熟路既ching/ctse可以約埋我地兩個一齊去換衫及寄行李呀...?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-11-25 18:02 發表

妳地係咪深水埗出發呀? 係既係青山道搭86C去到沙田禾輋邨落車(應該係過咗市中心第二個站),對面就係沙田運動場。
車程我估唔使45'既,如果早到妳地可以去借locker換衫同埋熱身先。

我同bonbon已約左啦....我地of course不會在ssp出發啦...
我地放工後就馬上來啦....
今晚見啦..

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 貓仔欣 於 2008-11-25 23:44 發表

由沙田運動場行過去都要3, 4個字, 你又有ssp朋友要招呼, 都係就近去禾輋冬菇亭方便些, 有机會先去沙角村果邊囉~
禾輋就推介陳根記, 我食過一次樂園就後悔了~  
另外, 我都係火炭津津常客~   

欣ctse,下次你都join我地啦,順便可以帶路食好野嘛...(雖然我是素食人,咩都唔食得.....)

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-11-26 15:45 發表
大圍兄,今晚預埋我!

我仲考慮緊買唔買長跑網件衫....

買啦...................
ching咪諗啦

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-11-26 15:45 發表
大圍兄,今晚預埋我!

batbat ching,
今晚又見你啦...呵呵

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-11-26 16:19 發表

如果唔買, 到時你比賽時, 會感覺到係度孤軍作戰 , 因為大家眼中只有綠色!

係呀...ching如果無唱片公司件綠衫,到時我地d攝記就幫唔到你影相架啦....

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-11-26 16:46 發表

呢個point 好緊要...

batbat ching,為左曾加上報率,甘你同NC姐訂左件衫未唧...

升級   100%

該用戶從未簽到

26/11我有跑後感呀.....
post左係個邊:

https://www.longrun.hk/forum/vie ... ;extra=&page=18

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-11-27 10:32 發表
11.26 夜探梅子林上斜特訓(第二回)操後報告
是晚參與跑手共6名(小弟、堅堅、catcat、bonbon、batbat、loban),我們各自到達沙田運動場集合並於8:15pm出發先,一起跑堅兄跟loban兄已經組成超快組高速怕跳 ...

loban 已自動改名為banban啦....
SSP twins上

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 loban 於 2008-11-27 12:13 發表

~~~ 哎 ...... 0甘 我之系用邊果名好丫 ~~~
~~~ 尋晚應該師姐們最失望la , 上到山鬼影都無隻,  ∼∼∼

你of course用番loban這個名啦...
banban.......係for我地一班fans係網上叫係既.....尤其是在SSP街坊小隊既post入面....親密d呀嘛.........
呵呵

仲有,人地同亞bonbon山場水遠過黎沙田,咩都無得睇真係超失望啦.....唉....
亞圍圍隊長就唔岩啦,又唔一早安排d"林記"扮下"鴛鴦"....

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-11-27 14:16 發表

我而家終於明白....琴晚catcat點解好似跑得慢咗呢?
原來唔係好似kin兄所講有心事,原來掛住係度觀鳥。

都話我昨晚有少少胃痛呀嘛....
不過,觀鳥係好健康既活動黎架,亞vv都成日觀既,佢仲會用相機影埋tim....
仲有,咩我有心事咩..?點解我唔知既?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-11-27 14:46 發表

係堅堅講既,不過我都覺得冇咁既事,因為我覺得有心事果個係佢自己,佢拍住我熱身跑圈果陣不斷係咁hehe鞋鞋,直頭心事重重咁
之前好似聽過呢度邊位ctse讀過心理,可唔可以幫忙輔導吓佢呀?hgjgh ...

亞kinkin做咩事甘睇唔開呀....

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2008-11-27 22:20 發表

嘩,你地好開心,希望下次有機會都可以join你地既特訓~

馬王ching:
甘你搵日JOIN我地SSP街坊小隊d活動啦...
我地個個week都有出show架......旗下artist質素又高.....

sorry....哈哈.....圍圍...係你地頭"拉客"...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-11-28 15:14 發表

點解唔join埋joe ching佢地呀?

圍圍....你又失憶啦...............
joe ching佢明天跑早上.....人地堅堅岩岩先講話要返工.......................

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-11-28 16:39 發表

kin兄琴晚打完邊爐仲咁比事重重咁,真係好令人擔心。

唔知堅堅昨晚是否偷偷食左"補身羊腩煲"......虛不受補.....

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2008-12-1 16:33 發表
獨自長課
最後都是主場斧山求其跑10k收工

星期四做warm up 可能會來的.又可能回斧山

Kin in Running

kin ching:
下次你plan既長課,我過黎陪你一齊跑
我完成左30k後自信大增呀,呵呵....