香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 1)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 KK 於 2008-11-18 15:41 發表

至於JOIN跑會係真的
因為我想跑得好D同快D
之前去咗間跑會JOIN跑
完咗後佢地都肯收我
雖然我個日係咁跑包 ...

join跑會使唔使會費架...?
咩入會要好似考試甘既...?

升級   100%

該用戶從未簽到

死啦.....大圍 & kin:

21/11星期五個跑步,加埋我3個人咋喎....(KK及fung sir唔到)
如果跑入大圍,回程時你地兩個跑快d換衫,甘我點識路返SSP呀....?
點算呀.... ..............貓,一般黎講,係唔認路架...

有無ching/ ctse加入陪跑呀.....

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2008-11-18 17:04 發表

如果............................................我...............又.....................跑..............會唔會好DDD啊....

如果7ching你肯來,如果你又肯調慢少少跑速,同埋如果你又唔嫌棄我跑得慢,唔好"撇甩"我既話......
甘就好好多啦... ....
唉...............鬼叫我天生腳短跑得慢呀........大圍同kin ching次次都跑到唔見左人既..........

嗚嗚.....

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-11-18 17:16 發表

i am thinking to join you ar...  but not yet confirm...  knee has little pain.

ching:
你快d俾個時神八字過我,等我同你祈個福先啦......

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2008-11-18 17:17 發表
人少可以改路線
7兄來不如再跑荃灣
大圍線下次才跑

Kin in Running

唔跑大圍,亞大圍ching唔濟啦..................
同7 ching跑荃灣,容咩易好似上次甘,佢直奔屯門老家,甘我咪大濟.....................嗚嗚....
bonbon 同V V....你睇下我幾命苦........

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-18 17:19 發表

梗會好d la..上次3個女俠走失左…全靠7ching 制止佢地繼續北上….如果唔係~~~唉~~~3個上左大陸la~~~

不過 catcat..你問下 2008 ching 係唔係去la..佢禽晚有個好古怪既post~~佢只concern 會唔會跑完食飯臭親人 ...

亞2008 ching近排d足跡都好飄忽下.....佢講既野又開始有少少語無倫次...
話唔定佢閉關苦練緊d唔知咩武功......可能會令佢發出臭味都未定.............
我唔敢叫佢呀.....我怕佢會一掌打我落山崖...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2008-11-18 17:23 發表

當日應該要屯門陪跑,練習準備NIKE 賽事.

7ching,甘你意下即是如果...?
nike 10k咋嘛.......對7ching你黎講,碎料啦...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-18 17:28 發表

唔打緊..我幫你...DAVID CHING~~你係咪去AR~見字請與CATCAT聯絡LA

2008 ching苦練獨門秘技呀....
佢.....唔...會........出..........現...........架.....啦...........

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2008-11-18 17:36 發表
CAT CAT, V V

今晚7:30 來吾來 深水步 運動場跑轉AR....

sorry,我約左媽咪食飯呀....佢會煮素餃子呀. ..

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2008-11-18 17:43 發表

要推動香港經濟Ya!買!

V V.............好驚呀........
2008 ching突然出現呀.........
佢仲答埋d N年前既舊post呀................

升級   100%

該用戶從未簽到

V V..........
你係唔係度.....
2008 ching語無倫次呀.........................

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2008-11-18 18:41 發表

我覆過Ah Cat 架...星期五我實會去跑,不過未知跑去邊jel.

咩呀.................ching你邊有覆過我呀......
我個message box同埋mobile都無你既reply喎.............
2008 ching...你係咪壓力大過頭,搞到思覺失調呀.............
星期五我地由SSP跑去大圍來回....ching你都唔睇heading既........

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-19 09:23 發表
[quote]原帖由 witchycatcat 於 2008-11-19 09:07 發表

登錄/註冊後可看大圖

咩呀.................ching你邊有覆過我呀......
我個message box同埋mobile都 ...

V V.....我地作為SSP制坊小隊既領導階層,睇黎我地要以身作則,多d主動關心下隊員,尤其是亞2008........

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2008-11-19 09:45 發表

你...你...你...check check email 喎.........唔通我又唔記得食藥

今早,而家都有check....
無你email喎................無呀!!!!

而家SSP街坊小隊命令你:
請你馬上食藥!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-11-19 10:15 發表

catcat & vv:
呢個位唔易做架,以身作則唔止要關心隊員,仲要幫手推廣/(推銷)吓唱片公司既product先得wor,睇吓下面條link,識點做啦:
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=2401&extr ...

我有幫公司宣傳架.....
V V嫌件背心sexy得濟.........佢話要走玉女路線,我都無佢乎...唉...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-19 10:27 發表
陳伯果然眼利ar 下~咩事都 ”門” 唔過佢
好la..為支持我地公司, 我都訂番件~~tee la….(有袖架..可保我玉女形象ma….)不過m 碼會唔會大到舞獅咁架?

應該係"瞞"

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2008-11-19 10:31 發表
情況如此
不如下次才跑新路

跑步格言 : 小心跑得萬年步

Kin in Running

哎呀...就算係跑SSP舊路,我都要人陪跑呀......
一個人跑....好危險架嘛...

而家亞2008 ching又話黎啦喎.......我地有4個人啦....跑去大圍無有怕..

升級   100%

該用戶從未簽到

V V:
星期日我地去天水圍幫d ching/ctse影完niki 10k比賽寫真後,不如我地跟亞kin去broadway電影中心呀....個度有show呀...而且ching話請我地食魚翅呀....

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 KK 於 2008-11-19 10:48 發表

cat姐
聽妳昨日的留言
得啖笑

你叫我係旺角地鐵站太子恆生等~~
我都要load咗陣~~

下.....咩我甘留言咩..............................唔通我傻左....

sorry...嘻嘻....
應該係6:30pm係旺角地鐵站恆生等...

升級   100%

該用戶從未簽到