香港長跑網  - 長跑長友

樓主: loudspeaker
打印 上一主題 下一主題

沙田科學園 Splash n Dash Race 2 , 早餐及合照

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

今晚報名:Challenge!

升級   0%

該用戶從未簽到

1. cy1 (Challenge)
2. Jason (Challenge)
3. Kopo (Challenge)
4. Loud (Challenge)
5. siufu (sprint)
6. kito (sprint)
7. 三水豆腐 (Challenge)
8. Sunny (sprint)
9. key (Challenge)
10. cb34 (Challenge)
11. 馬王 (Challenge)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2010-6-24 09:40 發表

我唔著新3啦........ 件3 太細了, 個吊帶位好似比之前試的中碼較短. 著左扯住扯住, 游水可能會好辛苦. 所以當日應該只著3t褲+網3.

我當日都唔會著新衫住,話晒都游大長途(對於我黎講),都係番之前果件會有信心d...

不如搵日一齊去大清游下海,到時我會試新衫

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2010-6-24 16:11 發表

呢條路都幾多小巴果喎!! 佢地揸車都幾亂黎果bor!! 我寧願踩新娘潭. 不過果邊早上又成日有成串長的跑車拉龍, 有時都幾危險.....

而家可以點算?? 遲d會唔會連翔東路都封埋架?????!!!!!!!!

同埋呢段路多細石,路面又唔平,要黎練車真係麻麻......踩新娘潭好過喎

升級   0%

該用戶從未簽到

係咪比完賽後食?

升級   0%

該用戶從未簽到

06月27日 (日)

升級   0%

該用戶從未簽到

唔知玩唔玩得成?

Loud兄 & Kopo兄,約埋一齊出發嗎?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-6-26 21:04 發表

由於天氣惡劣關系,明天可以的話大家可以上 revolution asia 有沒有取消,
因為根據過去經驗,他們就算當天有雷暴警告,也會照去但是會等到天色好小小
也會照比賽,如果它的網沒有宣布,大家可以照去看看可能有 ...

收到~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 dannymcfee 於 2010-6-28 06:06 發表
Took some shots at the race.  Enjoy!

http://www.flickr.com/photos/dannymcfee/sets/

Thank you! I got two photos

升級   0%

該用戶從未簽到

唔知幾時有結果呢?

琴日Start的時候唔記得按錶,所以唔知確實游出咩時間,Schnix話大約41'(賽前預計45')
到上水後終於記得按錶,但隻錶濕左海水後失靈,想記錄跑的時間都唔得,Schnix話大約43'
加埋轉項約2',總成績預計1:26'

當我地到達碼頭時,看見海面大風大浪,真係坳晒底
心諗仲要游千五,心理上已經輸左一半…
好彩到比賽開始時已經無咁大浪,但全程始終都keep唔晒游自由式(游了約2/3),其它時時候由於人多兼大浪或要望浮波就用左蛙式

海底黑媽媽乜都睇唔到既感覺真係幾驚
黎緊真係要多d出海實戰先得

到跑的時候至發現原來件鐵人衫唔記得拉鏈,總之就覺得今場游得好唔滿意

仲有,d手腳都損左,唔知係咪俾碼頭d蠔殼界親.....激死!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 三水豆腐 於 2010-6-28 12:13 發表
大會公布著成績啦!

望望先!

升級   0%

該用戶從未簽到

真係無分段睇
1:26'24"....組別9/20.....一般

升級   0%

該用戶從未簽到

諗番起有條綠色鯊魚晌我隔離游過,原來係loud兄 俾佢晌第二個圈開始時界左

我地件衫真係好搶呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-6-28 19:25 發表

馬王第一玩就遊 1.5k, 算 5 錯,遊海要多 d 經驗,好多時都有陰影因為能見度好低,
遊多幾次你會發覺遊海好好玩,沒有遊池哪麼單調。

希望盡快可以feel到游海的快樂感覺,要安排每隔兩星期出一次海至得!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 三水豆腐 於 2010-6-28 20:12 發表
欺山莫欺水啊,老友!下海游記得要去有救生員和防鯊網的海灘喔hgjD103" />" />hj

一定一定,我最怕死的

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wong.siufu 於 2010-6-28 23:51 發表
邊度趺低左
邊度爬翻起身

GOOD!