香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: long.run.hk
打印 上一主題 下一主題

29/05-2010 東涌>大澳網友約跑

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 GRACE@ 於 2010-5-27 15:48 發表
" />" />" />" />" />" />" />" />" />" /> 平平同屈大哥有邊日唔係刀光劍影架啦...

我冇放蕉皮架~~

我仲以為你放完蕉皮..就走左去..坐定定睇戲添~~

升級   0%

該用戶從未簽到

參加名單:
1. Kenneth ^.^!....(屯碼)(如當日跑完單程未死得的話,小弟就跑來回...)
2. 亞平(屯碼) (來回)
3. lantau (東碼)
4. 得得地 (東碼)
5. pwong5618 (屯碼) (來回) (看更搞實要支持啦 ! 容畢易佢唔開心唔睇實個門口嫁!)
6.  Dereck(東碼)
7. 雄記(來回)吾識路,边度存行李.
8. Nancy (屯碼) (來回)
9. Esther(東碼)
10. happy2829(東碼)
11. Sisyphus (東碼)
12. Samuel (東碼)
13. Grace (東碼)
14. hahawai (東碼)
15. Paul (東碼) )(新手10K大概70分,)
16. Raymond417 (屯碼) (來回)
17. Jenny(東碼)
18. TCRunner (東碼) (唔落雨就來做晶哥支盲公竹.但未必跟足全程入大澳,可能在深屈折返東涌)
19. rkwso
20. Fa_mau_mau

21. sek-fong (東碼)
22. ET(屯碼) (來回)

星期六放行李位置由 wong sir 指示。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2010-5-28 23:49 發表
參加名單:
1. Kenneth ^.^!....(屯碼)(如當日跑完單程未死得的話,小弟就跑來回...)
2. 亞平(屯碼) (來回)
3. lantau (東碼)
4. 得得地 (東碼)
5. pwong5618 (屯碼) (來回) (看更搞實要支持啦 ! 容畢易佢唔開心 ...

老大...PRINT 份名單明天對名好喎~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

用手機影左幾張相,要原相請pm小弟留 e-mail..
http://picasaweb.google.com/AhPing99/2010529?feat=directlink