香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 三水豆腐
打印 上一主題 下一主題

5月9日賽後合照

關閉 [複製鏈接]

升級   17.15%

該用戶從未簽到

5月9日賽後合照
希望在中銀賽後整一張長跑網鐵人大合照 - 不管你是超級鐵人還是豆腐鐵人或準鐵人,請帶住你的夥伴(單車)一起來報到:
1)Frankie Leung, 35-39age group: 2009白架紅字cannonda
2)傑, 30-34age group: Giant SCR 藍色車, 大埔跑步踩車游水
3)George, M45; Orbea 藍色 ONIX
4)  Loudspeaker 40-44 age group, Giant TRC 3, 灰色 (今次當一課 training)
5)Rico 25-29 age group Giant SCR 2 藍色車 (應該同傑ching同款)

升級   17.15%

該用戶從未簽到

ginny
架車未落過地呀
一到weekend就落雨
呢幾日都係練游水同跑步ja
希望個天今個星期六、日生生性性啦

升級   17.15%

該用戶從未簽到

原帖由 ginnywong 於 2010-4-21 14:39 發表

星期六我地會7:30係新浪潭踩喎, 你唻唔唻呀?定係新車落地, 踩下科學園先?

好呀
如果唔落雨我都黎..落雨就去踩科學園
你地約係邊等?&咁早有咩車入到去?

同埋我見三鐵總會個網寫今個星期六新浪潭單車測試wor
會唔會踩一陣就封左?

升級   17.15%

該用戶從未簽到

原帖由 ginnywong 於 2010-4-22 12:56 發表

係漁農處等, 你住邊頭, 撘港鐵去到大埔火車站再踩去都得

我住深水埗
係咪由大埔踩入大尾督就ok
我唔清楚漁農處係邊.

升級   17.15%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2010-4-27 14:00 發表
邊度睇到自己係WAVE1 定WAVE2呀?  同埋想問下單車而會唔會响汀角路條大斜路度來回幾次架? 我驚我上斜要落地推車喎. 果條路真係好斜.

http://www.triathlon.com.hk/showroom/model/T0103/templateCustomWebPage.do?webId=1209221452326&editCurrentLanguage=1210007475248&customWebPageId=1269942335968000684

比賽時間表可以睇到自己係wave1定2

升級   17.15%

該用戶從未簽到

我wave2..7:10先開始

升級   17.15%

該用戶從未簽到

轉項區等冇問題, 但我個heat 7點先開始,我諗完成左既ching沖涼先會好d.唔係就有排等

1)Frankie Leung, No.47, 35-39age, 白架紅字cannondale, 6:00 Heat1
2)傑, 30-34age group: Giant SCR 藍色車, 大埔跑步踩車游水
3)George, M45; Orbea 藍色 ONIX >>> 9:15
4) Loudspeaker 40-44 age group, Giant TRC 3, 灰色 (今次當一課 training)
5) Rico, No. 154,  25-29 age group, Giant SCR, 7:00 Heat 2
6) Jeff 30-39 ago Group Merida 905 白色 第一次玩中銀
7) Jason M35, Scott Addict R2 (Spiderman color scheme)
8) BMC   M35,Cervelo R3 白色
9) Kopo1128 40-44 age gp., Scott CR1 (黃黑白), (希望唔抽筋完成賽事!!)

升級   17.15%

該用戶從未簽到

順利完成第一個三鐵比賽, 真係好好玩,好刺激

跟據自己錶
游水: 42:xx
T1: 3:xx
單車: 1:57:xx (超慢)
T2: 2:xx
跑步: 57:xx
全程: 3:45:xx

之前冇踩過新娘潭,d斜路好攞命
好在趕得切衝線不過就趕唔到同各位chings影相
總算安全完成左個全奧

升級   17.15%

該用戶從未簽到

升級   17.15%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2010-5-10 18:29 發表 自己成績竟然係 DSQ !!係咩嘢原因?? 係唔係犯規?? 勾車?? 跌咗號碼布??有無時間可以睇番呢?我見每組都係有一、兩個人都 DSQ, 多數係咩嘢原因呢?

rockie兄你單車回程落汀角路時有冇超車?
個段斜路超車會被dsq
打去問清楚好d