香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主:
打印 上一主題 下一主題

2010 樂施毅行者

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

好多ching ctse 都打左自己個no. 出黎,其實無咩分別,大家自己睇啦~~

http://www.oxfamtrailwalker.org.hk/opencms.war/export/sites/oxfam/files/news/Oxfam_Trailwalker_2010_Application_List_20100604.xls

1.Kenneth  申請號碼 : 201000009
2.Rico  
申請號碼 : 201000062
3. kopo1128
申請號碼: 201000119
4. kito807
申請號碼: 201000154 <<< 朋友申請的
5. -R-
申請號碼: 201000314 (壞人同盟c)
6. RowerBee
申請號碼: 201000446
7. vivianip
申請號碼: 201000145
8.
大雄2009 申請號碼: 201000479
9.
大圍 申請號碼: 201000547
10. Timmy
申請號碼: 201000563
11.
上水馬王 申請號碼:201000652
12. iceberg99
申請號碼: 01000822
13. PaulWong
申請號碼:201001090
14. Steve
申請號碼:201001071
15.
菲菲 申請號碼: 201001095
16.
花子阿DEE 申請號碼:201000601
17.
超人阿四 申請號碼: 201001676
18. batbat
申請號碼: 201001960
19. hkyen  
申請號碼: 201002252
20.
停雲      申請號碼: 201002502
21. Dicken     
申請號碼: 201001029
22.
天鬼    申請號碼: 201000773

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-6-17 15:46 發表
~祝各位好運~

得啦﹗得啦﹗知閣下唔使抽都有得玩了﹗﹗

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-6-17 16:11 發表

屈老大 & 花子..你地真係難兄難弟...連講野既口吻都一模一樣..
點都好..祝二位今晚好運

抽唔到我去M徑整陷阱kick 平兄落山,大家都無得玩~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-6-17 16:24 發表

非比...你果隊一定中硬的~開定香賓慶祝都得既啦~~

表面上>>>

原帖由 非比 於 2010-6-17 16:20 發表

好羡慕

心底話>>>

原帖由 非比 於 2010-6-17 16:20 發表

得啦﹗得啦﹗知閣下唔使抽都有得玩了﹗﹗

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2010-6-17 16:28 發表

星期六直接推佢落山啦。

睇下抽唔抽到先啦,抽到唔推住,開心野留番最last 先玩~~