香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

青公再續前情...後話

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

首先要多謝晒各位義工無私既付出,悉心既安排,讓大家享受一個開心的晚上。

不過我自己既感受就~~~
    琴晚跑到去黃金海岸竟然被平兄捉咗上車,跑咗15k時間係1小時43分,跑唔晒>_<好慘呀,我跑長跑咁耐第一次咋,其實我仲大把貨都未攰,不過跑得唔夠快之馬,其實我仲好想跑落去架,但係為咗服從大會既安排唯有被迫打的返去,本來今次有機會pb半馬gama,平圴時間都唔洗7分鐘1k。講真其實條路跑都幾好跑吓架,汀九橋同青馬橋既夜景又好靚,揾日約埋d識路既跑友再跑過先得。

升級   0%

開心

原帖由 大力方位 於 1-5-2010 14:22 發表
    Thank you for everything that all the cHing, cTse & you guys have arranged for us. It was surely a great nigth with fantastic weather and wonderful jogging track. For sure, I 'm looking forward to joi ...thankyou 街坊鄭 帥兄既見面禮 ...
    x2
    出年我會努力d gala,唔會再比人捉上車呀。

升級   0%

開心

原帖由 得得地 於 1-5-2010 15:55 發表
    擒晚今朝未得閒回應, 而家留言幾句先.

好多謝攪手大人, 長跑網支柱, 版主, 攝影, 各領跑員.
    仲有係夾埋過百位師兄師姐 !

攪咁大型活動, 真係出咗好多心力, 多謝晒 !

我自己本來話跑 6min/km, 最近少 ...
    好高興認識 街坊鄭 師兄 得得地 師兄 大力師兄 同 Samual ching,有你地陪我一齊搭車都無咁孤單,出年我地一齊努力再跑過,唔會再比人捉上車gala。