香港長跑網  - 長跑長友

樓主: althea_suen
打印 上一主題 下一主題

2010 水陸兩項鐵人聯賽 - 比賽 2

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

0700am 通常都係 elite, age group 大多 0730am,
我住上水 0554 kcr to kowloon tong - 金鍾 0652
拾 6A , 6X 15min 到 repluse bay 慢 job 10min...
仲要等.....可以食個包先都得

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-5-11 10:40 發表

loud 兄你參加通知聲我, 等我考慮下,
我想游多d 海, 壯下膽~

無問題, 但是我 5 玩總會 d 水 6 喎
今年可能玩 2 個, 科學园, 和 ocean70 既 2km bay to bay 渡海泳,
到時通知你

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 iou 於 2010-5-12 23:45 發表
其實由淺水灣入南灣只係2K路程左右,
急步行20分鐘就到,
仲可以當埋熱身

right, 泊淺水灣再慢 jog 入去係最好既選擇,

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2010-5-30 11:54 發表
今朝起身, 居然無落雨, 地下重好乾爽...
啦啦聲走去搭車比賽, 以前未去過, 唔識路,
好彩同車有 CTSE 識去, 時間啱啱好,
攞號碼布、寫號碼、擺物件、聽講解、熱身...
果頭埋位, 果頭就開始, 聽 ...

弓起 rockiec hing, 完成左個 水 6, 轉項玩多幾次會慢慢適應.
件 tri suit 真的要點時間去適應。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2010-5-31 09:12 發表

rockie 兄, 你真係好犀利呀! 我諗你操多少少水, "的"起心肝upgrade埋架rb, 你一定有獎攞!! 呢個投資值得架!!!

x 2

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2010-5-31 08:11 發表

第5名, 都有d水尾獎攞下

弓起呀 Jason hing, 又攞獎

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 rockiec 於 2010-5-31 13:35 發表

唔好意思, 睇錯咗添! 係同第4差分半鐘,

同第3原來差成2分半!! 追住第4先!

咁多位鐵人都一齊努力, 齊齊 pb!

呢 d 就係铁人賽引人之處, 比跑步黎得更有趣。
好似玩追逐賽咁, 点樣係你强項放甩你的對手 (or 自己)
又 5 好比你對手响你弱項放得太多

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2010-6-1 13:19 發表
嘩好多相噃! 好正! 唔該晒花子兄

原來好多鐵人都係戴晒帽、鏡, 咁就慳好多時間!

自己又懵, 响轉項區拎住頂帽、鏡就落水,
一路行、一路戴... 到戴泳鏡時, 發覺未除眼鏡,

自己都諗住番去轉項區擺 ...

戴住泳帽跑, 我感覺好侷....佢地為左爭取一分一秒, 辛苦 d 都要。
我就會一步一步黎, 最緊要完成