香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

荃灣區迎北京奧運長跑比賽(比賽日期4月13日)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

90%平路應該幾易跑, 條路未跑過幾有新鮮感, 可惜冇隊際, 如果有長跑網可以組隊參加, 想玩就預埋我.

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 3# 的帖子

我見有個國內跑網都有組隊參加長跑比賽, 仲印左佢地個網址上去件比賽背心度. 好攪野. running8 means 跑吧.

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 8# 的帖子

慢子兄, me too la...大埔去荃灣碼頭要45'車程. 6點就要落樓等車.

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 9# 的帖子

其他C兄有冇興趣玩下, 先有機會大合照喎.

升級   0%

該用戶從未簽到

跑友D速度真係高, C兄咁到時見啦.

原帖由 711MF 於 17-3-2008 15:50 發表

搵到啦,重攪掂埋,寄出左添 ...謝謝:

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 19# 的帖子

ram兄, 8k比賽通常都冇車坐, 也沒所謂快慢, 有信心一定可以完成到, 以你跑葵盛圍既速度卓卓有餘, $50有得玩又有紀念T, 仲可以我地幾個影張Team Shot, This is a reasonable race啦.

升級   0%

該用戶從未簽到

唔緊要, 亦冇所謂啦...各得其所, 各取所需. 跑完我地又影多張完成照, 如果各C兄得閒, 又可以一齊去大飲茶.

原帖由 awyh 於 18-3-2008 20:30 發表

我諗應該會係後面跑,因為我對個邊唔係咁熟。

升級   0%

該用戶從未簽到

慢子兄, 係度召集下大約人數, 荃灣廣場(即吉之島) 及 新起既如心廣場,萬景"風" 都有唔少酒樓食肆. 再搵唔同C兄分別book位, 咁一定冇失拖啦.

原帖由 慢速小子 於 19-3-2008 10:30 發表

星期日喎!

邊有位呀?除非book定先啦!fgj" />fgj" />

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 35# 的帖子

回復 36# 的帖子
兩位C兄都要加油, 尼個月跑左咁多場, 我諗狀態唔係問題, 睇下臨場發揮成點, 最緊要唔好落雨, 同埋唔好咁熱呀. 沿海旁跑風景應該唔差, 兼有些海風, Kenneth兄尼段路係唔係原先計劃跑荃灣至屯門o個段?

升級   0%

該用戶從未簽到

嘩,尼個比賽係度係最熱爆既一個,唔通荃灣區最方便? 定係報名費最平? 定係路程較短? 我諗一定好多高手參加, 至少荃灣田徑會一定玩, 家豪啦, 嘉文啦, 金帶啦, 可能係上次馬鞍山年初四o個個既番版, 又係名額2008, 都有成1300人出席 , 比賽個名又差唔多叫"馬鞍山杯8K長跑2008迎北京奧運".

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 46# 的帖子

Kenneth兄, 希望有幸可以同大家影衝線既照片, 每人一張, 而且跑完又可以整多張完成大合照. 充當影相佬.

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 49# 的帖子

只希望快過上次馬鞍山就OK啦, 上次係31', 有D唔甘心因為早一日又跑過比賽(跑山頂發財跑又係31'), 體力未復完又多高手, 所以跑得馬馬地.

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 51# 的帖子

大家努力, 我都預祝你練有所成, 一大班人玩信心都強D既

升級   0%

該用戶從未簽到

大家咁話, 不過老餅組好多勁人, 有時D時間仲快過公開組, 你地加油我會同你地打氣, I should try my best la...

原帖由 oscar 於 20-3-2008 17:50 發表
gill兄,你要努力,為我地個網攞個獎返黎!

升級   0%

該用戶從未簽到

封路比人跑,咪賓墟咁既場面,返尼條人龍好似渣打10公里.

原帖由 kennethwat 於 21-3-2008 08:28 發表

Ching 我致電問過,真是封了青山公路給我們玩。

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 62# 的帖子

唔知有冇馬鞍山o個次咁多人,佢地早成個月係D比賽度已經派宣傳單張, 尼次咁近先公佈前後都冇一個月,我估應該冇一半人玩(即1000).

升級   0%

該用戶從未簽到

慢子兄,banner放運動場係長放,定係比賽時掛下就收番

原帖由 慢速小子 於 21-3-2008 10:25 發表

我早兩個月前印了10張banner,但沒時間出去掛,
有無ching幫手去掛?最好在運動場出口附近掛!

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 70# 的帖子

慢子兄, 怕唔怕比康文署D人沒收及發告票.   

升級   0%

該用戶從未簽到

dexpakado兄, 以馬鞍山8k成績作為藍本如有高手在場, 以我推斷時間:
男子A組(頭10名):28' - 32'
男子B組(頭8名):27' - 30'
男子C組(頭10名):29' - 30'

原帖由 dexpakado 於 22-3-2008 11:33 發表
師兄們幫忙評估下
gills 兄就直指高級組頭位,目標31分
咁係年青組別要入頭十名呢?
起碼要幾多分呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

我相信男子A/B組既競爭相對冇咁激烈, 其一參與人數較少, 而實力亦冇C組咁強, 所以如果C兄跑到接近估計時間,絕對有機會攞獎.

原帖由 dexpakado 於 22-3-2008 11:35 發表
此比賽分為咁多組 而距離又較短
好似此比賽係最有可能擠前位的比賽
所以想請教一下各位!