香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kenneth
打印 上一主題 下一主題

荃灣區迎北京奧運長跑比賽(比賽日期4月13日)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

hogay兄, 做到好時間咪一樣開心, 今日太多人啦, 1300幾都算係咁.

原帖由 hogay 於 13-4-2008 22:25 發表
我又係同Alfred兄一樣,揾唔到banner,真失敗。
好在天氣還可以,一路跑到ok。
成績做出34.34,破了自己記綠,幾開心。
希望下次能和長跑網各ching一起合照,一齊比賽。

升級   0%

該用戶從未簽到

見到leefs兄影尼幅相, 有冇C兄幫我keep左小兒個"巴欺光年"釘書機呀.   就係地下藍色o個個, 小弟帶小兒係日本買, 香港搵唔到.

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

yungwai兄,我唔係住Tuen Mun,不過成日豬事八卦走去同佢地跑, 有興趣就留意新界西既相約活動thread.

原帖由 yungwai 於 13-4-2008 22:49 發表
Dear Gills, Kenneth & other C-hing, do u all live in Tuen Mun? I would like to try some interval training too but don't know how to start. I am now a bit busy in my part-time study so hope to practise ...

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 465# 的帖子

...多謝哂慢子兄, 真係夠細心.

升級   0%

該用戶從未簽到

總括今次比賽, 路面寬闊, 又有微微涼風, 場面熱鬧, 當然又有咁多長跑網C兄一齊玩, 份外高興, 係一條唔錯既路線, 檢討今次未達標原因, 耐力未能平均鎖定3'45", 而且係中段有跌watt請況, 要加強一點耐力操練.
第1K: 3'53"
第2K: 3'45"
第3K: 3'41"
第4K: 3'57"
第5K: 3'45"
第6K: 3'50"
第7K: 3'50"
第8K: 3'41"
Total: 30'22"收工

升級   0%

該用戶從未簽到

有冇C兄尋日見到jaming兄同Blackfty兄, 唔知佢地跑成點?

升級   0%

該用戶從未簽到

禮拜日比賽完, 主持叫男女子總冠軍留係度, 下午拍片, 我估同奧運有關, 或者今個星期日睇吓體育世界既報導.

原帖由 ram 於 16-4-2008 09:01 發表
尋日睇無線見到有段片頭係荃灣8k既片段
不過睇唔到係咩節目,幾時播?
有冇ching留意到?

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 497# 的帖子

多謝哂各C兄通知, 咁今晚坐定定係屋企睇下先.

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 508# 的帖子

睇唔睇都冇分別, 因為得幾秒鏡頭影o個日比賽, 仲要企最前先影到, 否則只見到一大班人奔跑.