香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kenneth
打印 上一主題 下一主題

荃灣區迎北京奧運長跑比賽(比賽日期4月13日)

關閉 [複製鏈接]

升級   73.7%

該用戶從未簽到

如果是大合照的話,記住帶定Banner,宣傳下個Web都好。

我就應該唔會報名,但也想看看條賽道如何,等我平時練跑也可以多個地方,所以到時有機會跟住你地尾跑,要視乎當日得唔得閒再決定。

升級   73.7%

該用戶從未簽到

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 kennethwat 於 2008-3-19 17:23 發表

我覺得當日主辨機構會封咗部份青山公路比我哋玩 ,簡直是歷史性的一刻。

咁如果係封路的話,我咪唔可以跟住大隊跑囉。

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 kennethwat 於 2008-3-22 12:33 發表

有冇方法可以令比賽前一晚冇咁大壓力,可以睡得易D?

多D參加比賽,若真的有一兩場比賽成績強差人意,但仍在很多比賽等你去平反,咁慢慢就會覺得比賽同平時練習無分別,相對黎講壓力亦都無咁大。

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 ckleung 於 2008-4-10 10:47 發表

Gills兄所言有理,每個人都有自己的目標,我的目標就是要超越自己,因為如果與各ching比較,我會感到很自卑。

我想自己又不是職業運動員,不用去爭金奪銀,跑步純粹為健康,為樂趣,無謂再加添壓力給自己。但 ...

講得好,等待你完成全馬後在這裏報喜。

升級   73.7%

該用戶從未簽到

咁好,跑的時候沒有落雨。我係沙田同大埔跑,都算落得幾勁。你地好好彩。大家的成績滿意嗎?