香港長跑網  - 長跑長友

樓主: gforce
打印 上一主題 下一主題

5月16日(SUN) 東涌操車

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

我都黎呀,各位親愛既師兄,小弟第一次跟大家操車,亦都係第一次跟人操車,請多多指教~~
我唔擔心跟大家唔到...因為跟唔到我會自己照顧自己啦,唔會阻礙大家~~

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 franklcf 於 2010-5-14 10:51 發表
haha已向戰地記者攞左0600-1200 permission, 可以去踩車.
ching, 係迪迪尼迪茵湖入面就有7 11 , 你可以睇顏色就知我地上次大約車速.
起步點就係迫車點
http://www.runsaturday.com/act/251428/subView/Spee ...

謝謝Frank 兄分享~~
嘩!中段枕住差不多40k/h...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-5-14 11:41 發表

唔該晒 frank~~

已開始計劃偷雞路程 ~

傑傑預埋我...

升級   0%

該用戶從未簽到

有無師兄可以話俾小弟知一般私家車(corolla 100仔) 尾箱放唔放到多一部車? 我平時一部就甩前轆放尾seat 咋~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2010-5-14 13:29 發表

買個車尾架啦,多兩、三個人可以受惠hgjD115" />" />hj

懶得搞,又要整多個車牌...都係遲下先~~

升級   0%

該用戶從未簽到

很美滿既一個早上~~
見識到前面幾位高手,完全跟唔到主車群,晌7仔吹水好正,今日得益不少呀~~
前面Jason 兄,馬王兄,Frankie 兄,仲有其他師兄(今日都未認得晒咁多位,唔好見怪) 既速度真係大開眼界,我會加油,希望第日既差距可以縮細少少...
仲有Rockie 兄,上年都領教過,踩部鐵車都可以狂介人,係小弟好好既學習對像,直情係偶像~~
多謝咁多位師兄師妹chum 埋我玩,希望仲有機會向大家學野同一齊反~~

升級   0%

該用戶從未簽到

辛苦晒Frankie 兄,陳日我踩到上氣唔接下氣,你仲可以邊踩邊影,勁呀~~