香港長跑網  - 長跑長友

樓主: gforce
打印 上一主題 下一主題

5月16日(SUN) 東涌操車

關閉 [複製鏈接]

升級   52.3%

該用戶從未簽到

又返來東涌啦, 今次是賽後調整, 盡量唔會拉高強度
勾下車, 去7-11吹下水, 又100KM
有興趣7:30橋底等
+1 0
上一篇︰请问高人关于polar rs 800下一篇︰想問下師兄係邊買Mizuno Wave Creation 11有8折 ?

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2010-5-15 18:54 發表

橫掂買咗個車袋, 可以試試入嚟跟操, 但40K+ 踩100K真係有難度...

可能踩一半先, 睇下情況, 有力繼續跟, 無力自己先走!!

jason 兄, 橋底係咪指東涌地鐵附近東薈城個橋底??

唔係, 你會坐MTR嗎? MTR的話請係欣澳等,
巴士的話我建議你7:30到東薈城, 打我手電, 然後沿翔東路往廸士尼方向踩, 你著住網衣我會認得你, 到時在路上見!

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2010-5-16 14:36 發表
終於平安番到屋企, 第一次用車袋, 真係幾方便...
可以周圍去練習!

今日真係唔該晒 jason 安排, 天公造美, 晒到成舊炭咁!
重有好多 ching ctse 練習, 好開心!

居然可以踩到 97K, 加番今朝搵橋底搵咗去迪 ...

Rockiec你真係非常非常非常之利害!
我地車比你輕, 年紀比你輕, 都係踩左86KM咋就收檔
重有, Sophia, 車唔輕, 一個女流之輩都無偷雞, TT左5X KM, 係TT! (請偷左雞既男士注意!)

升級   52.3%

該用戶從未簽到

今日出席既朋友眾多, 差唔多要睇返d相先數到出黎
Eddie, Chris, 三水, Harrison(Merida小朋友), Frankie, Rockie(鋼架車神), YungYung
Newfoot, 馬王, 花仔阿DEE, Frankie, Loudspeaker, Sophia(TT 無偷雞)
Justin, BMC, Kito, Jason

升級   52.3%

該用戶從未簽到

今日新車落地,開頭唔係好習慣TT姿勢,後來開始慢慢適應
破風, TT車架角度, TT架既硬度, TT riding position令我非常滿意
返到屋企雖然好想訓,但係見到出面咁好陽光,都忍唔住幫佢影左d沙龍相,太愛佢啦~~
http://www.facebook.com/album.php?aid=165161&id=144599272075

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2010-5-17 19:53 發表

就算上行家生, 我估分別唔係好大,
上次响新娘潭租果部係賣緊4K ge GIANT 鋁架靚車,
但係睇番20k ge 時間, 同練習時候用鐵車分別唔係好大,
我諗要馬王/jason 果部就試到分別, 拎上手真係輕到不得了!!
...

換架3-4k既肯定有好大好大分別啦
你重要食唔夠野都可以咁踩法, 實在太強橫

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-5-19 12:59 發表

無錯呀 3 水兄, 我都開始要多今年備戰啦

踩多d自然無問題