香港長跑網  - 長跑長友

樓主: gforce
打印 上一主題 下一主題

6月13日(SUN) 東涌操車 (雷 暴 警 告 : 活動取消)

關閉 [複製鏈接]

升級   95.6%

該用戶從未簽到

唉... 我0個日黎唔到添

坐火車轉mtr 都好快脆到啦, 我上次都係一個鐘多d 便到欣澳

MTB 咁重又真係難搞D, 其實我架車我都覺得重.....
前轆就一定要拆左先上車, 朝早非繁忙時間坐頭尾卡無人理

升級   95.6%

該用戶從未簽到

13號黎唔到, 想問下 16號仲有無人操車?

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2010-6-8 13:16 發表
正, 又嚟!

上次乜車都勾唔到, 今次除咗車神組,
唔知有無 30-35k/h 新手組?

流程係咪都係一圈熱身+一圈快, 休息, 再嚟一圈快?

Rockie Ching 30-35k/h 唔係新手組喇......

新手組 70k 肯定keep 唔到 30k/h

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-6-9 09:55 發表

覆唔實你住, 因為應承左個仔考完試去海灘, 如果佢可以 20/6 呢个星期去,
我 , 你 + siu fu, 可以 call van 去hgjD092" />" />hj
尋日去開, shamshuipo, 諗住買個車袋, 點知佢仲未返貨,
得厚料有貨 ($ 一生 ...

我都可能黎到!! 如果係我坐車過黎上水一齊去!!

睇天氣定啦, 星期六再電聯!!

升級   95.6%

該用戶從未簽到

荃灣區:
Frankie(食早餐, 吾食午餐)

大埔區:
kito(食早餐, 吾食午餐)

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 魚蛋明 於 2010-6-11 16:26 發表
Kopo兄,
我地大埔有我同啊傑兄
你係唔係小虎兄三個人入面既其中一個?
如果唔係我地加埋就有六個人,call van 就full左

如果係既話我地一齊坐東鐵都ok架
食早餐既意思係約埋一齊係東涌食定係點樣呢?

代答
kopo 計埋入我地五個人其中一個

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-6-11 17:41 發表

如果落兩, c 機會收返 d 油 $ ( 約 $50, 但 5 知佢 點同我收?)
希望 5好落雨啦。

收返 50油錢, reasonable 啦

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2010-6-13 11:09 發表
今朝去唔到東涌, 改同LOUD兄同另一朋友去左創新路踩. 最後踩左83KM. 今日天氣好好, 唔晒又冇落雨. 期待下星期可衝破100KM大關!!!. 呢托排天文台D預測都幾渣, 我諗佢地係時候換過晒D SOFTWARE 啦!!

KOPO , LOUD

你兩個掉低我唔理 ,

去大埔踩打電話叫醒我嘛, 我瞓到啱啱先起身咋

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 eddiebuzz 於 2010-6-13 19:35 發表
好多ching/ctse 好遠入黎, cancel絕對係明智, 踩踩下先落起雨仲掃興o拉

小心駛得萬年船, cancel 係啱ga