香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

6.20(SUN)東涌勾車團

升級   0%

該用戶從未簽到

各位ching, 有野發問:
1. 連踏三圈係咪每圈都會經過起點架?
2. 一圈大约幾多K/幾多時間 (因我係超新手慢轆)?
3. 第一圈係咪熱身圈, 全部一齊行 (因我唔識路)?

因為小弟要10:00返到TKO, 想預時間中途自行退出,
想跟大家學吓野, 但係唔想阻到大家

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 eddiebuzz 於 2010-6-18 19:54 發表
1. 係
2. 大約30km, 約一個鐘
3. Jason 一定可以安排(代答:p)

我其實都可以踩到九點左右, 如果起到身, 我會早點去到自隊住等

唔該ching, 睇黎我唔夠時間走兩圈,
咁一於黎跟大家走一圈學吓野,
希望跟到大家既車速啦.......

rockiec兄, 聽朝幾多點係邊度等埋一齊入去啦, 唔該晒 ^^

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ginnywong 於 2010-6-19 14:57 發表

快有快踩, 慢有慢踩啦, 踩得慢的, 我地都可以group 埋一齊勾, 佢地有佢地拉龍, 我地有我地拉啦

慢轆啱我啊..........

升級   0%

該用戶從未簽到

新手報到......
各位ching/ctse多多指教, 聽朝見∼

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝Jason既安排, 今日第一次黎跟大家學野,
點知學藝不成, 但係就見識一班車神既實力,
今日一定冇人踩得差過我, 只係踩左24K已經腳仔軟.
更加知道自己既雞腳仲有排練, 希望有一日可以跟得到大家.

今日同Rockiec兄係MTR上黎果陣, 聽到尾牙有怪聲,
停低check下又冇野, 到大隊出發, D怪聲又黎,
但係停低又驚跟唔返大隊, 點知跟左Rockiec兄10左右, 開始D波位出開始出問題,
U turn之後見有個路囗就彎埋一邊再check下,
原來後變速果位調絲母甩左, 可能係搭車時撞到,
整返好之後已經唔見晒大隊, 跟住踩多唔夠3分鐘,
呀仔打電話俾我講"父親節快樂", 又傾左8分鐘,
返到橋底都已經8:45, 因為要趕住9:00走,
最後都係執野走入........... 期望有機會再跟大家玩過