香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

6.20(SUN)東涌勾車團

升級   95.6%

該用戶從未簽到

今星期咁好天, 踩唔夠 100k 都要踩夠 80k!! 一定要留前鬥後, 上次第一圈尾又拉快左!!

升級   95.6%

該用戶從未簽到

同孱鉄兄身型可能有d 似, 但實力就差好遠, 我只係A貨

claf guards 上個月買架, 係ginny 度吹下吹下又買左野 ,
我覺得有用wo, 唔知係咪心理作用喇

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-6-18 14:47 發表

我都想買對, 但上次阿孱铁話佢括到膝頭交位損曬, 有 d 咁問題,
先無買到, 唔係个个人都括損 ?
想買條單車富就真, e + 着个d 好括,hgjD092" />" />" />" />hj

講開括損上次右腳都括到下, 不過又無損到只紅左少少, 左腳又無事, 我諗帶得耐左洗多兩次 d布無硬便會無咁括腳

我發現其實係 size 個牌仔括.....

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 魚蛋明 於 2010-6-18 22:27 發表
馬王,
唔緊要啦,如果你地有車坐既話
咁我自己早D起身坐馬鐵啦
到時見

魚蛋明, 我地坐火車去啦, 馬王架車FULL 左喇

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2010-6-19 11:28 發表

我應該同我朋友揸貨VAN去. 如果肯定的話, 馬王個邊應該有位, 我呢邊都會有位多出黎, 唔使搭火車. "雁"D再CONFIRM!!

正正正!! 等你好消息~~

馬王車埋loud 兄, 仲有一個位, 你架車又多一個位就夠晒位車我同魚蛋明

我耐力唔夠, 今星期踩時我未必跟住大隊, 自己練下均速
我想踩晒三個圈, 希望三個圈都keep 到 25-30k

升級   95.6%

該用戶從未簽到

唔該晒今日ROCKIE 兄幫我頂風頂左咁耐~

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2010-6-20 21:56 發表
今日聽人講我地個位好似留底左少少垃圾, 唔知係咪我地既
如果係的話請大家留意下

第二個圈時我放左好多垃圾係馬王車旁邊 (一個大膠樽, 一包食完POWER GEL, 仲有一包POWER BAR)
但我走時全部拎走晒架, 仲返到大埔先掉