香港長跑網  - 長跑長友

樓主: gforce
打印 上一主題 下一主題

6.20(SUN)東涌勾車團

升級   94.21%

該用戶從未簽到

感激J神今朝安排?一個咁正?早課,第一次跟咁大班人一齊練車感覺好好,如下次有機會再JOIN你地一齊練習先得!

升級   94.21%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2010-6-20 16:38 發表
馬王今日大部份TT, 盡顯實力
sorry孱鐵, 我體積太細, 幫唔到你頂風, 你都好好野, 係長洲無車操都咁利害! 長洲車神係你!
Sean ctse, Justin (Kuota TT), 孱鐵同我一條車龍, 好好去
阿榮, Kopo同loudspeaker今日都踩 ...

客氣啦,
如果唔係係你同Sean ctse & Justin 車輪頂住我,
嘿...一定好快就俾你地走咗好耐, 車尾燈都見你地唔到啦!!
(不過 Sean ctse 真係超利害 )

升級   94.21%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-6-20 16:57 發表

老人家經常說不要在背後講人,星期三話阿 kito 似 孱鐵, 今天就見到你。
5 知幾時可以鉤到長州車神?

我今日都只係死痴住幾位師兄師姊先可以完成到,
哈哈...所以話車神, 似乎太誇獎啦!!

升級   94.21%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2010-6-20 15:57 發表

今日真係好玩呀,好熱鬧,輕輕鬆鬆跟左港隊10K,感覺良好!

馬王真係好強, 你嘅車尾燈我都未能睇清楚就已經消失咗