香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 非比
打印 上一主題 下一主題

暑假特備***~829~鐵定浪茄風雨不改~***

關閉 [複製鏈接]

升級   65.55%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2010-8-26 16:51 發表
菲比囡囡, 咁你地跑到入浪茄大約會係幾點呢 ?

KK, run run Ctse, 馬仔, 人仔, 咁我地不如等菲比回覆後, 再約時間入去好嗎 ?  

令喵, 蝸牛仔女有野做, 最快都要大約12點幾1點左右先入到去浪茄join大家~~

所以你地自行約時間入去啦, 好嗎???

升級   65.55%

該用戶從未簽到

原帖由 kan0902 於 2010-8-29 02:52 發表
20. kan0902(會用最原始方法入黎^.^) sorry校長 咁樣帶唔倒排球ar

由慈雲山跑入浪茄......咩住個排球跑入去啦

升級   65.55%

該用戶從未簽到

原帖由 228華 於 2010-8-29 22:17 發表
晚安呀各位!今日玩得好開心,好多謝非比搞今次浪茄遊山玩水節目,多謝大家之美食和好玩之玩具,仲有天氣及大浪!
現在我正在回家途中,今日西貢真係好塞車咦~~

228, 其實我咩都無做過, 淨係出post~~
有咩招呼唔到, 請見諒
最過癮係衝浪見到有人跳起時甩左條褲

升級   65.55%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2010-8-29 22:57 發表

辛苦晒kk ching 整d 咁冰凍既生果, 仲有咁多野飲
多謝runrun姐 雞翼, 好味 !!

X 2

升級   65.55%

該用戶從未簽到

原帖由 denis3885 於 2010-8-29 22:46 發表
今日跑步唔多夠皮,只跑得9K;但游水給大浪衝到頭暈暈,回家後發覺成身晒到紅卜卜.......

又晒又熱..仲要跑到一半把手上唯一一支500ml水特隊晒.....我跑左5K左右咋, 之後係全程行入東霸
我搽左防晒, 塊面都紅卜卜, 而家個人好"興".....好似輕微發燒

升級   65.55%

該用戶從未簽到

今日衝浪好好玩, 玩得好開心可以游山玩水, 唔使操毅行
睇住呢幾張相先, 其他相稍後執好晒先再post出黎

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

升級   65.55%

該用戶從未簽到

原帖由 kan0902 於 2010-8-30 00:23 發表

冇事ar ma 非比
真係發燒就快D食返粒藥快d訓教休息
聽日訓醒一朝光晒就冇事

D相影得好靚ar
辛苦晒

原帖由 mill 於 2010-8-30 09:25 發表
謝謝 根根 & 菲比囡囡的令相. 仲有令仔亮哥
原來比比囡真係重左好多了 (講明係重..唔係肥).比比囡,今日你身體好D未呀?
lulu姐...你仲有樽水都未飲過, 走果時又係我ਜ ...

無咩事啦, 訓到今日成3點先起身.....好似仲係唔係好夠喉, 仲想再訓
令喵, 我真係重左好多呀~~我對肥脾同條車肽連我自己都頂唔順, 係時候要keep/減磅

升級   65.55%

該用戶從未簽到

多謝亮哥&根根靚相
唔好意思, 我出名係蝸牛, 我個part要遲些先post出黎

升級   65.55%

該用戶從未簽到

原帖由 228華 於 2010-8-30 23:53 發表

kf你有腹肌禾冇呀
我得個迷你

小西華, 你有股肌

升級   65.55%

該用戶從未簽到

唔好意思, 慢手慢腳, 咁耐先有相睇~~->請按此<-~~

登錄/註冊後可看大圖