香港長跑網  - 長跑長友

樓主: onon
打印 上一主題 下一主題

港人無聊吹一吹...不喜歡勿入!

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大坑人gary 於 2009-4-24 13:38 發表
六十萬個響頭!!

no la, 個名仲scary過你果個~~~同埋叫到老晒呀

升級   0%

該用戶從未簽到

新game:對一對,我地對一對

1. 午飯時一到,個胃響晒肚,食完打個睡,收工活像龍
2. 港島文人多,多到開晒巷,巷仔蛇蟲多,秒殺快夾妥
3. 在家上跑網,顧慮無咁多,吹水吹不停,回帖無囉嗦
4. 終點線一過,對腳即刻軟,跑完沖過涼,食飯再吹水
5. 為求上神台,灌水滿"blog"飛,元老超尊貴,網名虛幻來
6. 午飯時一到,個胃響晒肚,食完打個睡,收工活像龍
7. 在家上跑網,顧慮無咁多,吹水吹不停,回帖無囉嗦
8. 在公司辨公,個心囉囉戀,做野無心機,吹水到放工
9. 數住節奏跑,呼吸順好多,喘氣不再現,跑得快好多
10. 邪神分享跑,蛇神網上搞,成蟲又搞事,為求碟不休
11. 大班傻佬在,只求日日跑,健康又減壓,常常齊約跑
12. 聽呀堅堅講,理七蛇鼠蟲,對敵需妙計,否則中左計.
13. 長跑網上識,個個唔招積,跑得又吹得,個個好玩得
14. 樹大易招風,無聊人很多,蛇蟲鼠之說,唔理得咁多
15. 長跑健身心,免費修埋身,日日keep住跑,病痛唔埋身
16. 跑步競賽中,分秒力必爭,齊齊進步中,PB個個得
17. 買個焗豬飯,兼夾送埋湯,唔理好與否,只求不肚餓
18. 每日跑一跑,啲fat走晒佬,食到飽一飽,對"對"無難度
19. 今日咁吹法,PB機會多,大家齊努力,帖數一定多
20. 多上長跑網,個腦鬆一鬆,做嘢好醒晨,包你路路通
21. 大坑人gary, 名號好scary, 肥哥kcchu, 都唔會認輸
22. 跟得邪神多,對腳有力左,長此跟下去,功力百倍多
23. 一餐變兩餐,菲菲好鬼慳,吉列豬扒腸,個個爭住啄
24. 呢班長跑人, 咀型好鬼夾, 常常齊出動, 努力去減壓
25. 水提督Gary,加對王菲菲,港島吹水區,力追大西北
26. 日日攪簽名, 你厭我都驚, 做人留一線, 他朝好相見

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大坑人gary 於 2009-4-24 13:39 發表

馬灣詩人?點睇

好leung

升級   0%

該用戶從未簽到

5. 為求上神台,灌水滿"blog"飛,元老超尊貴,網名虛幻來
15. 長跑健身心,免費修埋身,日日keep住跑,病痛唔埋身
18. 每日跑一跑,啲fat走晒佬,食到飽一飽,對"對"無難度
21. 大坑人gary, 名號好scary, 肥哥kcchu, 都唔會認輸
24. 呢班長跑人, 咀型好鬼夾, 常常齊出動, 努力去減壓
26. 日日攪簽名, 你厭我都驚, 做人留一線, 他朝好相見
27. 肥哥哥chu兄, 唔好再浮潛, 快快再蒲頭, 唔係會好愁

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kcchu 於 2009-4-24 13:45 發表
菲菲張頭像個度係邊度?

响雲南梅里雪山呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大坑人gary 於 2009-4-24 13:48 發表

話.....其實內地真係齊晒全世界既靚境

完全同意~~~西藏我都好想去~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

27. 肥哥哥chu兄, 唔好再浮潛, 快快再蒲頭, 唔係會好愁
28. 吾乃小角色,地位不顯眼,菲菲Gary在,此區夠興旺
29. chu兄太言重, 勿妄自菲薄, 興旺靠齊心, 一個唔少得
30. lunch time一個鐘, 話咁快夠鐘, 雖然唔捨得, 要回工作中

升級   0%

該用戶從未簽到

有啲亂呀~~~
而家到底有几多句? 我又加咗句响樓上呢

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大坑人gary 於 2009-4-24 13:59 發表
大家勿動!!

好等你~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kcchu 於 2009-4-24 14:01 發表

菲菲係咪諗住一執完就放十零廿句出黎??

咁你要睇返#1006最後果句啦, 今日出夠10句, 可以抖一抖

升級   0%

該用戶從未簽到

對一對,我地對一對

6. 在公司辨公,個心囉囉戀,做野無心機,吹水到放工
7. 數住節奏跑,呼吸順好多,喘氣不再現,跑得快好多
8. 邪神分享跑,蛇神網上搞,成蟲又搞事,為求碟不休
9. 大班傻佬在,只求日日跑,健康又減壓,常常齊約跑
10. 聽呀堅堅講,理七蛇鼠蟲,對敵需妙計,否則中左計.
11. 長跑網上識,個個唔招積,跑得又吹得,個個好玩得
12. 樹大易招風,無聊人很多,蛇蟲鼠之說,唔理得咁多
13. 長跑健身心,免費修埋身,日日keep住跑,病痛唔埋身
14. 跑步競賽中,分秒力必爭,齊齊進步中,PB個個得
15. 買個焗豬飯,兼夾送埋湯,唔理好與否,只求不肚餓
16. 每日跑一跑,啲fat走晒佬,食到飽一飽,對"對"無難度
17. 今日咁吹法,PB機會多,大家齊努力,帖數一定多
18. 多上長跑網,個腦鬆一鬆,做嘢好醒晨,包你路路通
19. 大坑人gary, 名號好scary, 肥哥kcchu, 都唔會認輸
20. 跟得邪神多,對腳有力左,長此跟下去,功力百倍多
21. 一餐變兩餐,菲菲好鬼慳,吉列豬扒腸,個個爭住啄
22. 呢班長跑人, 咀型好鬼夾, 常常齊出動, 努力去減壓
23. 水提督Gary,加對王菲菲,港島吹水區,力追大西北
24. 日日攪簽名, 你厭我都驚, 做人留一線, 他朝好相見
25. 肥哥哥chu兄, 唔好再浮潛, 快快再蒲頭, 唔係會好愁
26. 吾乃小角色,地位不顯眼,菲菲Gary在,此區夠興旺
27. chu兄太言重, 勿妄自菲薄, 興旺靠齊心, 一個唔少得
28. lunch time一個鐘, 話咁快夠鐘, 雖然唔捨得, 要回工作中
29. 提督開新對,水皇接住對,詩人一大推,菲菲最佳對
30. 龜速速行行,不時兩頭騰,頭痕頭痕痕,整圖型到暈
31. 多謝咁多位, 睇得起小妹, 對后唔敢當, 無聊亂作多

升級   0%

該用戶從未簽到

真係俾你哋攪到我掛住對對冇心機做嘢呀~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

對一對,我地對一對

13. 長跑健身心,免費修埋身,日日keep住跑,病痛唔埋身
16. 每日跑一跑,啲fat走晒佬,食到飽一飽,對"對"無難度
18. 多上長跑網,個腦鬆一鬆,做嘢好醒晨,包你路路通
19. 大坑人gary, 名號好scary, 肥哥kcchu, 都唔會認輸
22. 呢班長跑人, 咀型好鬼夾, 常常齊出動, 努力去減壓
24. 日日攪簽名, 你厭我都驚, 做人留一線, 他朝好相見
25. 肥哥哥chu兄, 唔好再浮潛, 快快再蒲頭, 唔係會好愁
27. chu兄太言重, 勿妄自菲薄, 興旺靠齊心, 一個唔少得
28. lunch time一個鐘, 話咁快夠鐘, 雖然唔捨得, 要回工作中
31. 多謝咁多位, 睇得起小妹, 對后唔敢當, 無聊亂作多
32. 菲菲真太謙,文采人人知,對后此名銜,實非妳莫屬
33. 菲菲ctse勁, gary ching醒, 個個都咁勁, 真是無得頂
34. Way Leung 多來坐,此處文人多,吟詩又作對,一日好快過
35. 還有五個鐘,邪神班開工,跑馬地吃苦,苦完再慶功
36. 開post玩對對,gary確係衰,詩詞字有限,對完嘔血去
37.Gary請保重,無你好唔掂, 食粒補血丸, 繼續對下去

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大坑人gary 於 2009-4-24 15:43 發表

唔得!!?!?隊兩野先啦,好過引架!

x2, 我而家對上癮, 
期待安安大師獻技

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大坑人gary 於 2009-4-24 16:21 發表
暫時休息,乜都唔好回!

點解呀?
我而家好鬼眼瞓, 乜都諗唔到

升級   0%

該用戶從未簽到

對一對,我地對一對

16. 每日跑一跑,fat d走晒佬,食到飽一飽,對"對"無難度
18. 多上長跑網,個腦鬆一鬆,做野好醒晨,包你路路通
28. lunch time一個鐘, 話甘快夠鐘, 雖然唔捨得, 要回工作中
32. 菲菲真太謙,文采人人知,對后此名銜,實非妳莫屬
33. 菲菲ctse勁, gary ching醒, 個個都咁勁, 真是無得頂
34. Way Leung 多來坐,此處文人多,吟詩又作對,一日好快過
35. 還有五個鐘,邪神班開工,跑馬地吃苦,苦完再慶功
36. 開post玩對對,gary確係衰,詩詞字有限,對完嘔血去
37. Gary請保重,無你好唔掂,食粒補血丸,繼續對下去
38. 菲菲講一講,gary精神爽,即刻將對對,等待菲接我
39. 日日睇post,日日追post,日日寫post,日日開post
40. post out post 還在, post in有得改, post日日新, post來又post去
41. 今日POST左未, 未POST快D POST, 唔POST就有病, POST完等收工
42. posts 覆posts, posts永無休, 一個posts解千愁, 快來posts樂休油
43. 你話post無聊? 睇post更無聊? post中有真情, post中有真義
44 專業吹水怪,話題講唔晒,日日幾百post,gary最強大
45. 望到d廢post,好想爆粗口,蛇蟲龍貓狗,拉你去斬頭
46.平心静下氣, 停低諗一諗, 無聊人無聊, 無謂去傷神

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大坑人gary 於 2009-4-24 16:31 發表
菲菲用咩電腦?

公司係部compaq laptop呀,
點解咁問呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大坑人gary 於 2009-4-24 16:33 發表

見你數字標點有d怪怪,不過我執左啦

OH, 我癹覺轉咗中文輸入就會咁啦, 係咪因為個os係英文window呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WAY_LEUNG 於 2009-4-24 16:35 發表
菲菲 ctse 用了 倉全, 或 速全

係呀~~~咁要點攪呀?