香港長跑網  - 長跑長友

樓主: timmywwc
打印 上一主題 下一主題

毅行2010-0351 1822@香港長跑網Y隊

升級   100%

該用戶從未簽到

又係時候作下今次行情既報告先
今次行"馬獅金針大夫大"係月頭已經定左架喇
但係爛玩既嘍囉小鬼唔聽人講,早一夜偷偷地走左入去大魚山跟R校長地去玩
早上仲要跟D壞人走左轉早課,食完午飯就急急腳搭車出返黎會合隊友
係搭車去水浪浪時...都有點攰,已經無乜信心可以完成今次既路程......
一開始既時候,對鬼腳真係有D緊...行得有點吃力.......
上到馬頂既時候,由小弟帶頭....開返快小小....行左一段路又鬆返D喎
行下行下...感覺怪怪地喎,越行越鬆....D力好似返返黎喎
係有返力既狀態下...唔覺太辛苦咁好快到左基圍圍...2:50
落到獅停...士多未收喎...好多人喎...旺角搬左上黎呀???
小休一陣食小小野,飲罐可樂就上路....行下行下....咁快到大埔道既...4:45
之後都係慢慢行上金...一陣間又到BBQ場喎...5:34
係度黎個中休,又食又飲....準備上針囉....都行得好私服...
行到上最頂個段望一望上....原來就到針頂都唔知,仲諗住只係行左半隻針....
之後草山都係吹下水,行下行下就過左....都算好輕鬆下...到鉛鑛...719
拉一拉筋就上帽囉...好涼好私服...唔覺唔覺就到石屎路...一陣間就上到波波
之後慢慢執落去...到荃錦...9:04
大休...但係阿姐未開門喎...不過之前問過佢,佢話好早已經會係度
咁小強就拍門叫阿姐啦...原來真係係度...正~有麵食,有樂飲
飲飽食醉之後就出發去完成今次最尾既2段路..夫&人
夫段用上&平行,落先執....去到吉橋...10:36
係竹林口拉一拉就行入去....呢段已經無乜貨...因為第一次行咁長路程
係竹林決定用行黎完成.....行左一陣同小強已經出現一程距離....隻小強真係行!?
咁我地就跑下追下啦...追到上去....隻小強真係行咋............
又跟行幾步...又開始出現距離喇....點呀...又要跑黎追....
之後行到去大棠最後個程馬路...我地就慢跑返去完成今次路程...12:22

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-10-17 19:54 發表

今次咁懶得2句咁大把既ghu" />" />jg

今朝行完返黎....完全寫唔到...已經補充返喇

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 continent 於 2010-10-17 21:30 發表

一個字一勁!

兩個字喎~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 siukeung 於 2010-10-19 15:38 發表
睇來大家都好有興趣咁woo,要唔要攪團購?
呢個星期有無人要埋水/飲品? ↓↓↓" />" />

登錄/註冊後可看大圖

嘩~~你條友仔...成日浪費我d飲料

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 siukeung 於 2010-10-19 11:12 發表
訂開就訂埋呢部啦~行完毅行,你要練馬仔走長課~有o左佢咁以後就算落雨都可以o係屋企練跑啦~" />" />

登錄/註冊後可看大圖
?ib_____DWj8Mcwpn

我部私伙野你都拎出黎賣............

升級   100%

該用戶從未簽到

唔怪之得你可以行得咁快啦...原來自己用d好野........

升級   100%

該用戶從未簽到

剛剛行完"雞馬獅針大夫大"返黎
算係達標完成啦

升級   100%

該用戶從未簽到

補返28/10晚既"雞馬獅針大夫大"既報告先
6點幾係西貢食左個晚飯...7點幾搭車上去北潭咬....
搞左一陣...差唔多8點就出發.....因為天氣涼左好多,所以都著多左衫
落到水浪浪 1:48
休息片刻就出發上馬鞍...馬鞍頂好凍.....
去到基圍耳 4:36
繼續一路去...去到獅子停就緊係要停一停啦....食點野就上獅山
落到去大埔道 6:37
係呢度都唔想休息&無位休息....只好繼續去....
到左城門燒炭場 7:23
又休息片刻,食下豬肉干,飲d甜野就出發上針..上完針,後面位好凍好大風..吹死左
落到鉛鑛仔 9:01
拉一拉筋,食d野補一補就打大佬...上面好凍...行到無乜知覺.....
去到荃錦 10:47
落到黎...連姐未到...無曖野食,無水補.....好彩之前都仲有支後備水&飲水量唔多....
係出發左之後落左小小...有個姐姐係馬路叫我地...好似係連姐喎...不過算左,已經開始行緊
因為出左太陽...個身曖左d,都算ok舒服
去到吉橋 12:05
黎到呢度...d貨仔已經唔多喇...只好行返去啦...仲好眼訓添
死到返去大棠 14:16
終於都又完成左一次長時間既長課.......

升級   100%

該用戶從未簽到

2010毅行1822最後一課已經完成
雖然完成目標時間,但係好辛苦

升級   100%

該用戶從未簽到

後補最後一課毅行操練
7/11 8:30am北潭涌出發
話說,係出門前個天都係天陰陰...所以著多一兩件衫,仲帶背涼出動....
點知去到西貢就開始出太陽.....又要負重行喇
等齊人就出發~~一路行都ok舒服啦...去到東壩涼亭1:26
之後上到西灣山頂,到落位就慘囉...全是爛路....成對鞋都係泥...重左好多
出到北潭凹 4:09
小休&食少許野就出發上山...原來感冒未清...開始有鼻水流出
去到雞公個狀態開始差左d喇...上山已經跟唔到小強,有小小想走堂添
落到水浪浪 6:03 有Support買飯食...正喎
食完飯,狀態回返d啦...繼續出發啦......
帶病操山真係唔掂...黎到呢度明顯差左....行得慢左...一上馬鞍又跟唔到,又要自己行
到左頂....係落斜位先用高速追返上去....不過都用左好多力下
之後一路行都係腳軟,無力...只可以用無意識狀態黎不停咁行
去到基圍耳 8:50
黎到呢度...自己一個行....因為知道就到目的地,所以都唔敢停落黎
一路行一路行...終於都到獅子停喇 ~~ 9:20
之後落左竹園沖涼先回家
好好彩,係目標時間內完成

升級   100%

該用戶從未簽到

咁辛苦...下年唔好預我呀......
幾時開操呀??小強

升級   100%

該用戶從未簽到

迷左廿幾個鐘...終於都清醒返喇
係度要多謝返幾個人先得.....
首先要多謝既緊係我地既隊長Timmy啦....
好多謝隊長搵我參加呢個咁有挑戰性既賽事...
可惜因為賽前早左收操,狀態鬆懈左...而令到狀態唔夠十足咁去進行,要中途退出...
如果有機會再一齊組隊去完成未完成既目標....不過你要有心理準備,下次會辛苦好多架
第二個要多謝既就係魔鬼教練小強喇....
大家都係第一次參加呢個賽事...但係你安排既操練&所有事既細節都安排得好好....
雖然我大多數操山既時候都操到爆晒...做唔到你既要求...
第三要多謝既就係十卜們阿po,katie,堅叔....
每次去到十卜位都有上賓既服務....一去到d野食已經放晒係度...唔使搞好多野...
節省好多時間...仲有好多無預定既野食都有得食...真係好滿足呀....
仲有最多謝既都係車手堅叔...十卜完我地仲要去十卜第二隊...真係辛苦晒
係度亦都要多謝一齊努力,一同進行,一路打氣既戰友們,十卜們既支持&打氣
小鬼係度以萬二分以上既謝意多謝咁多位哦